Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (182) LMA Kiti!
Raspunsuri - Pagina 5
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Am descarcat si noi pozele facute de tati de Yannis duminica. Am pus si pe contul comun cateva. Enjoy Somnic usor si la mamici si la pufuleti. de Yannis |
vazut tare frumusel!
cam asa umblam si noi peste tot....
danasor spune:
citat din mesajul lui miremia Si pt ca azi ma retrag mai devreme, trebuie sa urez in avans: LA MULTI ANI KITI! Cu ocazia implinirii primului tau anisor, iti urez sa cresti mare si frumos si sa ai parte in viata numai de bucurii!! Si pt ca inca suntem in 15, sa traiasca si fratiorul meu cel drag! Implineste 22 de ani...auzi 22! Ce varsta dom'le...... Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) ...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas |
sa-ti traiasca fratiorul si sa se bucure din plin de minunata varsta!!
simplicity spune:
Haircut,multumesc de intrebare,a fost relativ usor la examen,adica am facut exercitii mai grele acasa,ca si pregatire;acum asteptam raspunsul. si de la noi pentru Maia si pentru mami ei
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Dreams come true; without that possibility, nature would not incite us to have them"
danasor spune:
citat din mesajul lui simplicity Haircut,multumesc de intrebare,a fost relativ usor la examen,adica am facut exercitii mai grele acasa,ca si pregatire;acum asteptam raspunsul. si de la noi pentru Maia si pentru mami ei Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Dreams come true; without that possibility, nature would not incite us to have them" |
felicitari pentru examen
V-am vazut pozele noi, frumoase fete - Ariana si mami
danasor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danyelana
Lui Arthur ii dau in fiecare zi cand stam noi la masa bucatele de paine, biscuiti pe care ii papa tare bine. Duminica am incercat si paste trei culori spireli fierte bine natur cu putin ulei de masline si i-a placut. Fructe nu prea i-am dat (tot din cauza ca se face pana la urechi si face princasa ca la purcei ), branzica nu-i place si in rest nu stiu ce sa-i mai dau ca finger food. Eu cred ca se va invata si Dani dar trebuie sa-i dai mai des. Pt a nu face prea tare mizerie ii dai cand e in scaunel si nu o sa faca prea tare. Pupici Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra Arthur, l'amour de papa et maman |
I-am cumparat de la car4 o bavetica cu maneci special pt finger food, sa nu se murdareasca, la inceput cand ii dadeam in mana biscuiti, paine doar le farimitza, le arunca pe jos, dar incetul cu incetul s-a invatat si acum manaca cat de cat, azi de ex. i-am dat peshte bucati mici si jumatate i-am bagat eu in guritza cu paine, jumatate a mancat singura. Dintre fructe doar portocalele i le dau sa manance felii intregi, mar si restul nu am curaj, mai ales ca avem doar doi dinti.
BF pufuleti nu-i dai? sunt pe placul copiilor si nu prezinta pericol sa se inece cu ei.
Am o prietena care si-a hranit copilul cu linguritza pana pe la 4 ani, mergea la gradinitza si nu manca singur, nu avea nici un interes pentru mancare de mic, chiar ma distram cand mergeam la ei si mancam cu totii si copilul statea si se juca, nu avea nici o treaba cu noi, dar la gradinitza s-a luat cu ceilalti si la 5 ani mananca singur, sunt copii si copii.
Banuiesc ca de la finger food invata mai repede sa manance singur ( scuze pt repetitie) , cateodata A. imi ia lingura si vrea sa ia ea singura din castronel;
si mie imi convine mai mult s-o hranesc eu, sa nu se murdareasca, o pun in scaunel si dam drumul la bbtv, si se uita cu ochii si gura cascata ca numai atunci o las sa se uite, si eu mi-s fericita ca sta copilul linistit , papa si nu se murdareste
danasor spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Haircut Eu lui Yannis am inceput sa ii dau paste la sugestia pediatrului din Grecia care mi-a zis sa ii iau un anume tip de paste sunt unele care arata ca niste boabe de orez mai mari, dar sunt paste, le gasesti la raionul de paste, imi scapa acuma cum le cheama. Yannis oricum mananca totul extrapasat asa ca nici vorba sa pape pastele asa intregi. Pediatrul mi-a zis sa i le pun in mancare ceea ce si fac. Adica carnita uneori ii fac legume cu carne si orez sau legume cu carne si paste. Mananca f bine pastele cu vita si morcov de exemplu. sau in ziua fara carne paste cu morcov si mazare... ceva de genu. De regula nu pun paste cand pun cartofi sau orez, asa mi se pare mie ca s-ar combina. de Yannis |
eu i-am facut paste in casa, cu un ou si faina cat cuprinde ca sa iasa un aluat mai tare, apoi intins foarte foarte subtire, si taiat dupa preferintze; au iesit super mishto -nici mama , nici sotul nu si-au dat seama ca erau home made, iar Anastasiei i-au placut la nebunie
danasor spune:
citat din mesajul lui tomaca Ieri a mai facut un pufulete 1 anisor. La multi ani Nicholas de Simonette. Sa te faci mare si sa fii sanatos si sa mai vii pe la noi varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe |
subscriu
danasor spune:
citat din mesajul lui ana_g cioc...cioc....eu sunt...acum, la spartu targului.... BF, m-ai pus pe ganduri rau de tot cu povestea copilului si inimioara lui.................stefan are un mic suflu si tot trebuie sa ajungem la cardio cu el......prioritatea #1 pe noul an!!!!!! oo, asa as vrea si eu masina de facut painee........ pastea din alea care seamana cu orezul, imi scapa acum numele, gasiti de la barilla, eu iau din carrefour. RISONNI! asa le zice, traiasca google. da, f fine, uite nu ma gandisem sa-i dau lu asta mic... miremia, eu intrebam de cuburile clemmy, mersi de raspuns! _ mama lui Stefan, pui scump asteptam |
Stiam ca in general se rezolva de la sine problema cu suflu , bafta multa la control sa nu mai fie nik
ps: si eu iti raspunsesem despre clemy
micki_mica spune:
Dragele mele,
Va invit sa serviti o fele de tort si sa ciocniti un pahar cu sampanie,
pentru ca azi, piticul meu drag, KITI, implineste 1 anisor! Primul lui anisor!
Cel mai frumos an, din viata mea!
Am recitit povestea nasterii si am retrait emotia cand v-am scris aici ca am pierdut dopul...apoi o fosta colega de salon, mamica DC si ea v-a anuntat ca am nascut...
Ce vremuri...ce mai tzopaiau motzatele alea...
Am devenit nostalgica. Kiti e la mine in brate. Doarme. O sa m duc sa mi-l iubesc putin.
Multumesc pentru urari in avans Miri, Simply, Danasor!
Miri, La multi ani fratelui tau!
Sunteti (TOATE) minunate!
Miki a lu' Kiti
danasor spune:
Azi am invatzat sa facem bezele, sa ducem degetzelul aratator la buzite, e o dragalasa .....
sa urez LML pufuletilor pe care i-am ratat : Ivan si Petru, mai avem o lunitza si gata 1 anishor
ce mi-a mai ramas din urma:
-Alexutza de al ei sotz , lasa ca e bine ca e cumpatat mai ales la vremurile astea, si la mine e cam zgarci sotzul ca e criza, de fapt el aduce si eu cheltui, dar cand vine vorba de fata nu se discuta, mai ales ca stiu si cum sa pun problema necesitatilor, asa ca eu mai umflu pretzurile cateodata ca sa evit vreo discutie inutila
- Ruxita ok, te chinui si gasesti in sfarsit o metoda de adormit copchilul, dar ce te faci daca dupa ce te chinui sa-l adormi o ora, te misti cumva si vezi ca iti casca nishte ochi mari si mai si zambeste la tine de parca ar fi dormit trei ore nu trei minute... nu-ti vine sa stai statuie cu tt in pozitie de tras??? am patit-o .
- Cris.D sfaturi nu am ce sa-ti dau, sunt sigura ca ai incercat cam tot... poti doar sa faci in continuare ce ai facut si pana acum... desi te-ai obisnuit cred cu situatia mai sunt si momente cand tre' sa urli ca se aduna, oricum esti de admirat si Ema iti va fi profund recunoscatoare cand va avea copii, eu am noroc ca tip MAAAAMA si ma scoate un pic din greu.
- Ayanna foarte frumos bradutzul, iar in legatura cu serviciul, tare intelept a grait Plateea moldovencele
- Alecsa vezi daca te-a invatat Yannis prost? daca plangea si nu voia sa doarma singur de la inceput, nu ziceai acum ca ai cel mai cuminte copil? Nu cred ca se pune problema de educatie inca, atat timp cat ei comunica in principal prin gesticulatii si plans nu prea ai de ce sa te gandesti ca-i sufli in fund.
-Lucia foarte tari pozele cu porcul, bravo Teo
-Ele sper ca v-a trecut raceala
-Dastefa cred ca a fost tare frumos la serbare ,