Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (182) LMA Kiti!
Raspunsuri - Pagina 18
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexia28 LA MULTI ANI LUCA bb de Lillyka si scuze pentru intarziere, LA MULTI ANI FLORIN CRISTIAN bb de Micky sa cresteti mari si sanatosi si norocosi O Seara frumoasa tuturor www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010 prietene DC . |
Bine v-ati intors. Suneti pe prima pagina, ati vazut, da?
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe
tomaca spune:
ce liniste pe forum.
Eu sunt inca la servici ca la ora 8 trebuie sa inceapa petrecerea de Craciun. N-am niciun chef. N-am mai plecat acasa. Am mai muncit intre timp. Ma oftica faptul ca ninge asa frumos si eu nu sunt cu Tudor sa-l vad cum se bucura de zapada.
Stau putin si plec.
varsta lui Tudor
miremia spune:
citat din mesajul lui tomaca ce liniste pe forum. Eu sunt inca la servici ca la ora 8 trebuie sa inceapa petrecerea de Craciun. N-am niciun chef. N-am mai plecat acasa. Am mai muncit intre timp. Ma oftica faptul ca ninge asa frumos si eu nu sunt cu Tudor sa-l vad cum se bucura de zapada. Stau putin si plec. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe |
Distractie placuta la party!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Distractie placuta la party! Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) ...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas |
Multumesc frumos. Dar sincer, eu vreau la Tudor.
varsta lui Tudor
Eleysa spune:
citat din mesajul lui tomaca Fetelor, astazi ni s-a mai nascut un pufulete in familie. Am un nepotel de 3.1 kg. Saptamana trecuta citeam la odiseea de burtici (pe atunci nu prea citeam) si mi-am adus aminte de starile de anul trecut. Ce repede a trecut timpul. Cat despre burtica, eu am avut o burta mica. Doctorita se mira mereu cum poate un copil asa mare sa incapa intro burta asa mica. Si toate au avut o explicatie. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe |
Felicitari!!! Sa va traiasca si sa fie sanatos!!!
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
alexia28 spune:
citat din mesajul lui tomaca Bine v-ati intors. Suneti pe prima pagina, ati vazut, da? varsta lui Tudormami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe |
Da, am vazut, multumim frumos
Distractie placuta la petrecere
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010
prietene DC .
tomaca spune:
Ma gandeam ca fac capitol nou, daca tot sunt pe coclauri si nu acasa. Dar n-am sanse. Poate apare schimbul 3.
Se poate sa fac in avans, sa fie cald pentru maine dimineata? Sau il inchid automat pe acesta?
varsta lui Tudor
tomaca spune:
Noapte buna si cat mai linistita!
Fug si eu acasa la Tudor, desi nu cred ca-l mai prind treaz. Se pregateau de baita.
varsta lui Tudor
haircut spune:
LMA KITY al lu' MiCKY
Sper ca mai prind si eu o feliuta mica de tort
Ce de nostalgie....
Am facut si noi bradutul in seara asta si am plans de fericire o atmosfera asa de calma si placuta, noi 3, colinde, pitica fascinata de globulete... parca nu aveam curaj sa mai vorbim niciunul de atata fericire....
Dany, e super mesajul lui mos craciun o sa-l fascineze pe A cand il va intelege
Simply, sunteti tare dragutele promit ca pun si eu poze gravida cand o sa-mi bag nasul prin ele sa le mai micsorez si sa pun si cu M din ultimul timp...tot nu reusesc sa ma mobilizez
Alexutzzza...e incredibil cat de multe lucruri fragile sunt in jurul lui Yannis...e prea cuminte bb-le tau
Isa e o scumpa, cum trage ea de sucul ala cat ea de mare e tare, tare dragalasa
Ruxita, orgoliul tau ar trebui sa fie "gadilat" de faptul ca ai avut cea mai mare medie, nu? Nu asta e important? Felicitari!
CrisD, cum esti?
Plateea, ce-mi place cum povestesti de pastaia atomica cred ca-i tare palpitant sa-l cresti
Sa aveti nopti linistite
haircut spune:
citat din mesajul lui haircut LMA KITY al lu' MiCKY Sper ca mai prind si eu o feliuta mica de tort Ce de nostalgie.... Am facut si noi bradutul in seara asta si am plans de fericire o atmosfera asa de calma si placuta, noi 3, colinde, pitica fascinata de globulete... parca nu aveam curaj sa mai vorbim niciunul de atata fericire.... Dany, e super mesajul lui mos craciun o sa-l minuneze pe A cand il va intelege Simply, sunteti tare dragutele promit ca pun si eu poze gravida cand o sa-mi bag nasul prin ele sa le mai micsorez si sa pun si cu M din ultimul timp...tot nu reusesc sa ma mobilizez Alexutzzza...e incredibil cat de multe lucruri fragile sunt in jurul lui Yannis...e prea cuminte bb-le tau Isa e o scumpa, cum trage ea de sucul ala cat ea de mare e tare, tare dragalasa Ruxita, orgoliul tau ar trebui sa fie "gadilat" de faptul ca ai avut cea mai mare medie, nu? Nu asta e important? Felicitari! CrisD, cum esti? Plateea, ce-mi place cum povestesti de pastaia atomica cred ca-i tare palpitant sa-l cresti Sa aveti nopti linistite |