Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (182) LMA Kiti!
Raspunsuri - Pagina 19
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elefantica
ce burtica micuta ai avut ...straluceai ...ai fost o graviduta foarte frumusica ...iar acum esti o mamica si mai si www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas |
Intr-adevar Simply straluceai Iti sta asa bine graviduta ca trebuie sa faci pe bb2 cat de curand.
Ele, nici cu burta ta nu esti mai prejos... si pozele parca nu-mi vine sa cred ca a trecut un an de cand am vazut pozele tale prima data.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra
Arthur, l'amour de papa et maman
miremia spune:
Au intrat banutii pe card...cel putin la mine. Sper ca si lvoua!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lillo Noi azi am fost la serbare. Pitica timiduta la inceput, apoi se chinuia sa consoleze o fetita care se speriase de Mosul. A spus poezia fara sa se intimideze, a vorbit cu toata lumea, asa cum ii e stilul. Parca nu mai e asa speriata de gradi. M-au impresionat piticii, asa cum spunea si Dastefa, unii erau fascinati de Mos, s-au catzarat singuri pe genunchii lui, altii au inceput sa planga si s-au refugiat in bratele parintilor, toti insa cu ochisorii stralucitori cand si-au vazut cadourile. Si ma gandeam cat de putin le trebuie sa fie fericiti... |
Sa va fie de bine serbarea
Ai un copil minunat si poti fi mandra de ea si de tine pt ca ai crescut-o tare frumos.
danyelana spune:
citat din mesajul lui simplicity Dany super montajul,o sa fie o amintire tare frumoasa Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Dreams come true; without that possibility, nature would not incite us to have them" |
Merci
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ioana_fota
Foarte frumos de Maria Alexandra 26.03.2010 Ingerii zboara pentru ca o iau usor Astept cu drag si |
Merci
danyelana spune:
citat din mesajul lui simplicity Dany ,ma scrie 9 mesaje si te albastresti Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Dreams come true; without that possibility, nature would not incite us to have them" |
Incerc
Acum nu mai am decat 4
danyelana spune:
citat din mesajul lui miremia Au intrat banutii pe card...cel putin la mine. Sper ca si lvoua! Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) ...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas |
Sa ii cheltuiesti cu spor
danyelana spune:
Ma duc la culcare ca baietii mei dorm deja
Va doresc o noapte pufoasa si fara multe treziri
La noi ninge asa frumos
simplicity spune:
citat din mesajul lui danyelana Ma duc la culcare ca baietii mei dorm deja Va doresc o noapte pufoasa si fara multe treziri La noi ninge asa frumos Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra Arthur, l'amour de papa et maman |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Dreams come true; without that possibility, nature would not incite us to have them"
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui miremia Au intrat banutii pe card...cel putin la mine. Sper ca si lvoua! Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) ...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas |
si la mine au intrat astazi