Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (182) LMA Kiti!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Salutare fatelor

De dimi am intrat pe fuga sa-l felicit pe Kiti si nici nu am salutat.

Ca sa ma iertati dau o cafea de dupa-masa sau un ceai sau un vin fiert ca la noi e tare frig. Si ninge..... E o atmosfera de poveste, eu am aprins lumanarele prin casa si stau cu picu meu si ne uitam la zapada.

Sa va arat ce am facut eu azi. Sper sa mearga
http://www.perenoelportable.tv/visionner/guest/lV2FVKh8hVUDB90Y09V2DQ

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra

Arthur, l'amour de papa et maman

Foarte frumos

de Maria Alexandra 26.03.2010

Ingerii zboara pentru ca o iau usor

Astept cu drag si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

alex nu e cu fingerfudu' normal,doar ce face el ca si ceilalti?
din cand in cand cate 1 biscuite din care mannca jumate,hai un 3/4 din el...restu' pe fata,pe jos,pe haine...nici cu fideru' nu-i mai dau...manerul a devenit brusc piesa de rezistenta...mancarea trebuie framantata
apropo...bebeii vostri arunca mancarea din gura doar de sanchi? adik ii e foame,dar are si chef de distractie...io innebunesc cand il vad...un porcusor e mai curat,cred...
(si io is ca alexutzzza:prosop,tac-pac lingurita pe centru ,dar acum mi-o serveste alex mancarea tot pe centru,dar aruncata printre buze-dinti si iar deschide repede gurita sa mai bag o tura)

mami de Alex si Radu

Super
Ce tare e Alex

Sper ca nu te supi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Dany ,ma scrie 9 mesaje si te albastresti

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Dreams come true; without that possibility, nature would not incite us to have them"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

bun venit pe lume nepotelului tomaca!sa fie sanatos si norocos!la multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Multumesc frumos pentru urari fetelor! Sa fie sanatos intradevar! este cel mai important lucru.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

... am urmat niste cursuri si azi s-au afisat rezultatele finale... altcineva a fost numita sefa de promotie care ia si medalia cica Best Student Award... si ea are 9,95 si eu am 9,96 media va dati seama? Cea mai inalta distinctie academica imi scapa ca printre degete... si mai ales cata nedreptate! Sa ma surclaseze una cu o medie mai mica cu 0,01 puncte! Lasand gluma la o parte... mi-ar fi suras titlul de sefa de promotie... niciodata n-am fost, desi am fost stralucitoare peste tot pe unde am fost... Daca nu-i atentionez de gafa facuta, dau dovada de lipsa de ambitie?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

pai si erai de fatza cand s-au dat oscarurile?????? si n-ai fac nimic???? nici macar n-ai felicitat-o?

eu asa am facut pe vrmea pioneratului...cand n-am mai fost comandanta de unitate...m-am dus si am felicitat-o pe NOUA( se facuse o nedreptate)....senina....dar cu inima franta de durere....toata lumea a aplaudat....si a apreciat ca fiind un gest demn...

he he ce vremuri..

pai vezi....si te intrebi de ce lui caius ii plac cartile...ete de ce are o mama studioasa....

FELICITARI DE REZULTAT!!!!....daca ai fc cursul pt sufletelul tau...nu conteaza cine a primit florile...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

... le-am zis si mi-au raspuns ca Best Student Award primesc doar cei de la MBA, si eu am absolvit Business Communication... np, pot trai si fara medalia lor! ... si am zis ca nu mai pun botul la gadileli din astea penibile la orgoliu...

... in copilarie imi doream sa fiu comandanta de detasament si niciodata n-am fost

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Fetelor, astazi ni s-a mai nascut un pufulete in familie.
Am un nepotel de 3.1 kg. Saptamana trecuta citeam la odiseea de burtici (pe atunci nu prea citeam) si mi-am adus aminte de starile de anul trecut. Ce repede a trecut timpul.

Cat despre burtica, eu am avut o burta mica. Doctorita se mira mereu cum poate un copil asa mare sa incapa intro burta asa mica. Si toate au avut o explicatie.

varsta lui Tudor

care? ca si eu burta mica copil mare! la final nici lichid nu mai avea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Fetelor, astazi ni s-a mai nascut un pufulete in familie.
Am un nepotel de 3.1 kg. Saptamana trecuta citeam la odiseea de burtici (pe atunci nu prea citeam) si mi-am adus aminte de starile de anul trecut. Ce repede a trecut timpul.

Cat despre burtica, eu am avut o burta mica. Doctorita se mira mereu cum poate un copil asa mare sa incapa intro burta asa mica. Si toate au avut o explicatie.

varsta lui Tudor

care? ca si eu burta mica copil mare! la final nici lichid nu mai avea...

Gheorghiu? L-a mine n-a fost loc in burta ca este ea mai mica. Uter usor bicorn, dar de, la copil mare, s-a intins cat a putut.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

LA MULTI ANI LUCA bb de Lillyka si scuze pentru intarziere,

LA MULTI ANI FLORIN CRISTIAN bb de Micky

sa cresteti mari si sanatosi si norocosi

O Seara frumoasa tuturor

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Buna dimi,

Danasor,MP,pozele sunt facute la centru,ieri a fost ceva "serbare",un fel,a fost asa frumos,dupa ce s-au jucat pe acolo i-au pus la masa,au facut un fel de bufet suedez,cu finger food,din fructe/legume si am fost surprinsa sa vad ca la fiecare loc la masa ,era o coala alba cu un desen de Craciun si numele copiilor(puse in tipla) si au primit si cadouri,evident ca am fost foarte emotionata,nu a constientizat ea ca a primit cadou,dar pt mine a fost un moment super.

O zi frumoasa sa aveti

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Dreams come true; without that possibility, nature would not incite us to have them"

Ce frumos povestesti tu de la centru

Felicitari pt examen

Mergi la inceput