Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (182) LMA Kiti!
Raspunsuri - Pagina 16
danyelana spune:
Merge link-ul
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danasor
vazut tare frumusel! cam asa umblam si noi peste tot.... pui mic |
L-am admirat si noi pe grecul mic
E asa frumusel
simplicity spune:
Lillo,ma bucur ca fetitei i-a placut la gradi la serbare,sper sa mearga cu placere de acum acolo
Bubu imi aduc aminte ca si eu abia asteptam sa "iasa" o data printesina,nu mai aveam rabdare,vroiam sa o am in brate,iti sclipeau ochii(presupun ca de fericire),la toate cred ca era asa...
BF,mie mi se pare ca ai revenit la "forma"initiala,ai dat usor kg puse in sarcina?ai carisma
Am vazut poze noi:
Yannis,cavaler frumos
Lorena,o papusica
Isabela,frumusica foc,ce putere are!
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Dreams come true; without that possibility, nature would not incite us to have them"
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micki_mica Dragele mele, Va invit sa serviti o fele de tort si sa ciocniti un pahar cu sampanie, pentru ca azi, piticul meu drag, KITI, implineste 1 anisor! Primul lui anisor! Cel mai frumos an, din viata mea! Am recitit povestea nasterii si am retrait emotia cand v-am scris aici ca am pierdut dopul...apoi o fosta colega de salon, mamica DC si ea v-a anuntat ca am nascut... Ce vremuri...ce mai tzopaiau motzatele alea... Am devenit nostalgica. Kiti e la mine in brate. Doarme. O sa m duc sa mi-l iubesc putin. Multumesc pentru urari in avans Miri, Simply, Danasor! Miri, La multi ani fratelui tau! Sunteti (TOATE) minunate! Miki a lu' Kiti |
Multumim
Ce m-am emotionat cand am recitit povestea nasterii si atmosfera de anul trecut
Sunt atat de multe fete care ne lipsesc....
simplicity spune:
citat din mesajul lui tomaca Fetelor, astazi ni s-a mai nascut un pufulete in familie. Am un nepotel de 3.1 kg. Saptamana trecuta citeam la odiseea de burtici (pe atunci nu prea citeam) si mi-am adus aminte de starile de anul trecut. Ce repede a trecut timpul. Cat despre burtica, eu am avut o burta mica. Doctorita se mira mereu cum poate un copil asa mare sa incapa intro burta asa mica. Si toate au avut o explicatie. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe |
Multa sanatate si un an cat mai usor pt bebe si parinti
Motto-ul de azi:
"Dreams come true; without that possibility, nature would not incite us to have them"
simplicity spune:
Dany super montajul,o sa fie o amintire tare frumoasa
Motto-ul de azi:
danyelana spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Ieri am facut pomul! de aia am si uitat seara cand am intrat sa anunt de poze sa-l felicit pe Kiti LMA fratior de Miremia!!! chiar daca esti asa tinerel sunt convins ca o sa ai grija de surioarele tale ca un adevarat cavaler! Mai ales una din ele (stiu eu care) e o adevarata printesa care merita pretuita si iubita! Deci, revin la pom. Eu l-am facut singura ptr ca am vazut ca daca stau in baza lui tati cel super agitat si stresat cu bugetul si alte cele ramane copilu fara pom. Baietii mei stateau pe canapea , al meu se uita la un film, Yannis se uita la mine, ii mai dadeam un glob, ii mai aratam o podoaba. F cuminte a stat cuminte pe canapea!!!(ceea ce lui nu i se intampla, canapeaua are ace si nu prea sta asa langa noi , daca sta cuminte sta pe jos cu jucariile) Si sa fi tot stat vro ora sa ma priveasca. Deocamdata nu are nimic cu bradul, nu-l inspecteaza, zici ca a fost acolo dintotdeauna, nu-i trezeste interesul, isi face turele lui obisnuite prin casa, obiectele de interes raman aceleasi: DVD-urile din raft, TV-ul, telecomenzile si mai ales X-box-ul lui tati. In ture se mai opreste in fata bragului, incearca sa il atinga as usor pe crengute, nu da sa traga de el sau ceva si il boscorodeste apoi in toate limbile (cred ca il deranjeaza ca ii ia din spatiu Sper sa fie in continuare asa si sa ne bucuram de pom (nedaramat) si de copil (nevatamat). de Yannis |
Sa va fie de bine pomul si sa scape nedaramat
Arthur a rupt capul unui sfant din seara in care am facut cresa
danyelana spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Salutari fetele Aveti o surpriza pe mail(defapt 2) Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Multumim
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui tomaca Fetelor, astazi ni s-a mai nascut un pufulete in familie. Am un nepotel de 3.1 kg. Saptamana trecuta citeam la odiseea de burtici (pe atunci nu prea citeam) si mi-am adus aminte de starile de anul trecut. Ce repede a trecut timpul. Cat despre burtica, eu am avut o burta mica. Doctorita se mira mereu cum poate un copil asa mare sa incapa intro burta asa mica. Si toate au avut o explicatie. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe |
Felicitari sa va bucurati de nepotel
de Maria Alexandra 26.03.2010
Ingerii zboara pentru ca o iau usor
Astept cu drag si
danyelana spune:
citat din mesajul lui lucia2000 legat de finger food teo mananca f bine din mana. Defapt i-am dat inca de pe la 7 luni cate ceva in manutza. Am vazut ca nu se ineaca si am continuat. El musca singur din banana inca de la 6 luni jumatate. Acum papa din manutza: mar(i-l dau intreg cu coaja cu tot iar el il curata de coaja cu dintisorii, il papa, iar cand ajunge al cotor il arunca); painica(e mort dupa paine, carnea in schimb nu prea e buna), pufuleti(dupa ce-is cutur de sare, apropo daca citim pe punga vedem ca nu au e-uri, singura parte nasoala e sarea dar care la gusto e mai mult pe ei decat in ei asa ca ii scutur), biscuiti. Nu-i dau insa citrice in mana pentru ca le strange in mana pana le stoarce si se murdareste. Am observat ca el mananca mai bine daca ii dau lui in manutza decat daca ii dau eu. Am uitat sa va spun, mai nou bea apa din ceasca de cafea Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Ce frumos papa Teo
Ai baiat mare de acum