Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (182) LMA Kiti!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Vorbiti de calendare? Vreau si eu! Mama mi-a trmis o rama de pus 12 poze una pentru fiecare luna si a 13-a pentru poza centrala de la 1 an, doar ca presupun ca la un studio ma vor costa foarte scump, vreo 10 de pozica daca nu mai mult, asta inseamna peste 1 mnl pozele din primul an... Aveti voi variante mai ieftine?

Copilului meu ii plac mai mult cartile decat jucariile, e de rau/bine? ca nici nu stiu cum sa interpretez chestia... de ex. faptul ca fetele sorei mele o ajuta foarte mult, spala vasele, spala rufe, matura pe jos, spala podeaua si fac de mancare mie mi se pare ceva rau pentru ca ele n-au 10 ani, iar cea mare ma certa cand imi arata cum se strange patul si la 2 ani o intreba pe maica-sa daca a inchis vitzelul (asta era grija ei daca a inchis maica-sa vitzelul si n-a ramas saracu pe afara)...

AMR 4, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

cauta ofertele de la auchan...car4...referitor la poze....sunt super ieftine...

in ceea ce priveste inclinatia lui jiji tau catre...litereatura, ca sa zic asa....asta e un lucru bun, nu?
nepoatele tale..cred ca o copiaza pe maica-sa....care banuiesc ca e bolnava dupa curatenie...in general copiii nostri...sunt purtatorii genelor si a exemplului familial....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:

... am urmat niste cursuri si azi s-au afisat rezultatele finale... altcineva a fost numita sefa de promotie care ia si medalia cica Best Student Award... si ea are 9,95 si eu am 9,96 media va dati seama? Cea mai inalta distinctie academica imi scapa ca printre degete... si mai ales cata nedreptate! Sa ma surclaseze una cu o medie mai mica cu 0,01 puncte! Lasand gluma la o parte... mi-ar fi suras titlul de sefa de promotie... niciodata n-am fost, desi am fost stralucitoare peste tot pe unde am fost... Daca nu-i atentionez de gafa facuta, dau dovada de lipsa de ambitie?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

De ce sa nu-i atentionezi? Macar sa nu scape usor.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

fetelor pe contul de poze comun.....scrie ca ne-am uitat de "n" ori la unele poze...la altele ca de 0 ori....cum se contorizeaza.....sper ca nu se uita si alta lume la ele...ca doar is private...acu eu intreb.....m-am uitat la alexutzzza si la blue flower si scrie tot 0 desi eu azi m-am uitat si alte fete s-au uitat si e tot 0....sper ca intelegeti ce spun

Mergi la inceput

Citat:

... si sa testam noua semnatura!

... citesc fete emotionate pana la lacrimi si ... ma intreb care e pragul meu de sensibilitate... se pare foarte inalt, imi rup nasul in el...

--------------------------------------------------------------------------------------------

nu-ti fa prb....operatiile estetice mai ales la nas....sunt in mare voga.....

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:

Vorbiti de calendare? Vreau si eu! Mama mi-a trmis o rama de pus 12 poze una pentru fiecare luna si a 13-a pentru poza centrala de la 1 an, doar ca presupun ca la un studio ma vor costa foarte scump, vreo 10 de pozica daca nu mai mult, asta inseamna peste 1 mnl pozele din primul an... Aveti voi variante mai ieftine?

Copilului meu ii plac mai mult cartile decat jucariile, e de rau/bine? ca nici nu stiu cum sa interpretez chestia... de ex. faptul ca fetele sorei mele o ajuta foarte mult, spala vasele, spala rufe, matura pe jos, spala podeaua si fac de mancare mie mi se pare ceva rau pentru ca ele n-au 10 ani, iar cea mare ma certa cand imi arata cum se strange patul si la 2 ani o intreba pe maica-sa daca a inchis vitzelul (asta era grija ei daca a inchis maica-sa vitzelul si n-a ramas saracu pe afara)...

AMR 4, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

cauta ofertele de la auchan...car4...referitor la poze....sunt super ieftine...

in ceea ce priveste inclinatia lui jiji tau catre...litereatura, ca sa zic asa....asta e un lucru bun, nu?
nepoatele tale..cred ca o copiaza pe maica-sa....care banuiesc ca e bolnava dupa curatenie...in general copiii nostri...sunt purtatorii genelor si a exemplului familial....

JUCARII PENTRU PITICI...

Nu, nu e chiar atat de bolnava! Are doar niste fete defecte... Ela pana la 10 ani nu misca niciun pai de jos... si acum lasa totul ravagii in urma ei, haine, carti imprastiate peste tot si n-as zice ca ma copiaza (prea mult!)... cat despre nepoatele mele am certat-o pe sora-mea, de ce pune fetele la munca... cica nu le pune ele singure vor sa faca una alta! Ce copil normal vrea sa faca treaca prin casa? Ca lor le place! si ca o iau ca pe o joaca! ... probabil, in lipsa jucariilor, calculatorului, s.a.m.d. Nepoata mea cea mare (de 10 ani) niciodata n-a parut ca un copil normal... imi venea s-o apuc de plete de ce se ambitiona ea sa spele pe jos si ridica si ligheanul greu ea fiind slaba si "distrofica" si tzipa sa n-o ajut! Nu am mai vazut astfel de copii! Se poate sa le semene tatalui lor... care lucreaza de la 6 dimineata pana la 12 noaptea si e mereu in priza si-i curg hainele pe el cat de slab e... el mananca din picioare ca n-are timp ca se grabeste!

Mergi la inceput

Citat:

... am urmat niste cursuri si azi s-au afisat rezultatele finale... altcineva a fost numita sefa de promotie care ia si medalia cica Best Student Award... si ea are 9,95 si eu am 9,96 media va dati seama? Cea mai inalta distinctie academica imi scapa ca printre degete... si mai ales cata nedreptate! Sa ma surclaseze una cu o medie mai mica cu 0,01 puncte! Lasand gluma la o parte... mi-ar fi suras titlul de sefa de promotie... niciodata n-am fost, desi am fost stralucitoare peste tot pe unde am fost... Daca nu-i atentionez de gafa facuta, dau dovada de lipsa de ambitie?

pai si erai de fatza cand s-au dat oscarurile?????? si n-ai fac nimic???? nici macar n-ai felicitat-o?

eu asa am facut pe vrmea pioneratului...cand n-am mai fost comandanta de unitate...m-am dus si am felicitat-o pe NOUA( se facuse o nedreptate)....senina....dar cu inima franta de durere....toata lumea a aplaudat....si a apreciat ca fiind un gest demn...

he he ce vremuri..

pai vezi....si te intrebi de ce lui caius ii plac cartile...ete de ce are o mama studioasa....

FELICITARI DE REZULTAT!!!!....daca ai fc cursul pt sufletelul tau...nu conteaza cine a primit florile...

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Fetelor ... ....unde ati facut voi calendarele ...ma intereseaza sa stiu pret si daca sunt gata pana de Craciun???

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

nu e calendar propriu zis, este un ceas - eu asa am vazut - care are loc de pus 12 poze, in dreptul fiecarei ore, semnigicand fiecare luna de viata a copilului.
eu am luat rama simpla si ii pun poze.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

foarte faina ideea ta...cred ca e tarziu pt craciun...dar merita sa le facem asa..un remember....

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Fetelor, astazi ni s-a mai nascut un pufulete in familie.
Am un nepotel de 3.1 kg. Saptamana trecuta citeam la odiseea de burtici (pe atunci nu prea citeam) si mi-am adus aminte de starile de anul trecut. Ce repede a trecut timpul.

Cat despre burtica, eu am avut o burta mica. Doctorita se mira mereu cum poate un copil asa mare sa incapa intro burta asa mica. Si toate au avut o explicatie.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Fetelor, astazi ni s-a mai nascut un pufulete in familie.
Am un nepotel de 3.1 kg. Saptamana trecuta citeam la odiseea de burtici (pe atunci nu prea citeam) si mi-am adus aminte de starile de anul trecut. Ce repede a trecut timpul.

Cat despre burtica, eu am avut o burta mica. Doctorita se mira mereu cum poate un copil asa mare sa incapa intro burta asa mica. Si toate au avut o explicatie.

varsta lui Tudor

Felicitari!!!
Sa-ti traiasca nepotelul si sa va bucurati de el.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare fatelor

De dimi am intrat pe fuga sa-l felicit pe Kiti si nici nu am salutat.

Ca sa ma iertati dau o cafea de dupa-masa sau un ceai sau un vin fiert ca la noi e tare frig. Si ninge..... E o atmosfera de poveste, eu am aprins lumanarele prin casa si stau cu picu meu si ne uitam la zapada.

Sa va arat ce am facut eu azi. Sper sa mearga
http://www.perenoelportable.tv/visionner/guest/lV2FVKh8hVUDB90Y09V2DQ

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput