Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (182) LMA Kiti!
Raspunsuri - Pagina 14
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lillo Fetele help!!! Am facut o sinuzita si am inceput antibioticul. Dupa 2 zile am inceput sa am simptome de infectie urinara. Nu pot sa fac urocultura ptr ca acum, sub antibiotic, e neconcludenta. Stiti ceva leacuri babesti? Am luat Urinal si un ceai din codite de cirese, dar tot ma simt nasol, merg la baie din 5 in 5 minute si ma doare... |
Cred ca la urgente se poate face totusi o analiza. ti se poate da si un antibiotic cu spectru larg, caci nu poti sa stai cateva zile fara sa faci nimic.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe
Ruxita spune:
... si sa testam noua semnatura!
... citesc fete emotionate pana la lacrimi si ... ma intreb care e pragul meu de sensibilitate... se pare foarte inalt, imi rup nasul in el...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
Lilo, infectie urinara... leac babesc! Cand eram la tzara puneam un ciaun pe aragaz, il infierbantam bine (dar nu pana la rosu incandescent ), apo il acopeream cu o patura si stateam cu fundul pe el... se mai pot face bai de sezut cu diverse balarii... ma documentez si revin...
--------------------------------------------------------------------------------------------
blue_flower spune:
citat din mesajul lui elefantica Fetelor ... ....unde ati facut voi calendarele ...ma intereseaza sa stiu pret si daca sunt gata pana de Craciun??? www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas |
nu e calendar propriu zis, este un ceas - eu asa am vazut - care are loc de pus 12 poze, in dreptul fiecarei ore, semnigicand fiecare luna de viata a copilului.
eu am luat rama simpla si ii pun poze.
blue_flower spune:
citat din mesajul lui Ruxita Vorbiti de calendare? Vreau si eu! Mama mi-a trmis o rama de pus 12 poze una pentru fiecare luna si a 13-a pentru poza centrala de la 1 an, doar ca presupun ca la un studio ma vor costa foarte scump, vreo 10 de pozica daca nu mai mult, asta inseamna peste 1 mnl pozele din primul an... Aveti voi variante mai ieftine? Copilului meu ii plac mai mult cartile decat jucariile, e de rau/bine? ca nici nu stiu cum sa interpretez chestia... de ex. faptul ca fetele sorei mele o ajuta foarte mult, spala vasele, spala rufe, matura pe jos, spala podeaua si fac de mancare mie mi se pare ceva rau pentru ca ele n-au 10 ani, iar cea mare ma certa cand imi arata cum se strange patul si la 2 ani o intreba pe maica-sa daca a inchis vitzelul (asta era grija ei daca a inchis maica-sa vitzelul si n-a ramas saracu pe afara)... AMR 4, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
eu azi am dat 17 lei pt 24 de poze.
Ruxita spune:
... am urmat niste cursuri si azi s-au afisat rezultatele finale... altcineva a fost numita sefa de promotie care ia si medalia cica Best Student Award... si ea are 9,95 si eu am 9,96 media va dati seama? Cea mai inalta distinctie academica imi scapa ca printre degete... si mai ales cata nedreptate! Sa ma surclaseze una cu o medie mai mica cu 0,01 puncte! Lasand gluma la o parte... mi-ar fi suras titlul de sefa de promotie... niciodata n-am fost, desi am fost stralucitoare peste tot pe unde am fost... Daca nu-i atentionez de gafa facuta, dau dovada de lipsa de ambitie?
Lillo spune:
Multumesc de sfaturi fetele!
Am stat vreo 15 min in ceai de pelin ca asta aveam in casa. De fapt m-am aburit pana a devenit suportabil si apoi m-am asezat in lighean pana s-a racit.
Iau augmentin care are un spectru destul de larg, nu l-am intrerupt ptr ca mai rau fac...
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
eu azi am dat 17 lei pt 24 de poze. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
poze diferite sa inteleg? NU mari ci mici ca de buletin, din alea iti fac vreo 4 bucati la 10-12 lei, iar daca vrei 12 poze micute ca de buletin... iti fac vreo 48 de bucati... si iese scump...
blue_flower spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elefantica
...ce burtica frumoasa ai avut ...Doamne ce vremuri ...ma fac sa imi doresc din nou sa fiu ... www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas |
stiu ca era foarte, foarte mare...despre frumoasa....asta nu stiu
aveam 87kg.
blue_flower spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
poze diferite sa inteleg? NU mari ci mici ca de buletin, din alea iti fac vreo 4 bucati la 10-12 lei, iar daca vrei 12 poze micute ca de buletin... iti fac vreo 48 de bucati... si iese scump... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
poze diferite, mari, le decupez eu sa incapa cat trebuie.
stiu cum sunt ramele alea,....dar sa stii ca nu iti trebuie neaparat poze mici ca de buletin, poti sa decupezi din alea mai mari.