Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (182) LMA Kiti!
Raspunsuri - Pagina 13
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower Ca tot vorbeati de sarcina....am pus 3 poze...de unde am plecat, adica cum aratam in august 2009 - cand eram in 3 luni si ceva - si cum am ajuns la mijlocul lui ianuarie 2010, cu 2 sapt inainte de nastere. Doamne,....cata eram!!! de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
...ce burtica frumoasa ai avut ...Doamne ce vremuri ...ma fac sa imi doresc din nou sa fiu ...
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
ioana_fota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
Cata dreptate ai... Cat de putin le trebuie sa fie fericiti... Ar trebui sa invatam de la ei si sa ne bucuram pt lucrurile mici caci astea dau frumusete vietii Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Foarteee mare dreptate aveti
de Maria Alexandra 26.03.2010
Ingerii zboara pentru ca o iau usor
Astept cu drag si
bubu_bu spune:
lilo e o scumpa micuta ta
ehe....ce apar burticutelepun si eu
pentru infectie urinara eu nu stiu ce sa zic.....eram micuta si ma punea mama in lighian cu o solutie rosie....nu mai stiu cum ai zicea
ioana_fota spune:
KITI Sa cresti mare si sanatos si sa fiti o familie la fel de frumoasa si fericita ca si pana acum.
Astept cu drag si
ioana_fota spune:
Vazut pozele cu gravidutele Simply,BF,Elefantica ce amintiri frumoase .
Lillo eu mai folosesc pliculete de Tantum Rosa pt spalat si am fost multumite de ele sau ceai de pelin+galbenele.Sanatate multa.
Alexutzza super pozele cu Yannis esti o fericita
Astept cu drag si
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu_bu lilo e o scumpa micuta ta ehe....ce apar burticutelepun si eu |
...aia cu pomul de craciun e superba ...iar in ultima se citea pe fata ta ce ai scris ...nu mai iese odata ce m-am amuzat
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
bubu_bu spune:
cica toate gravidele is frumoase...hi hi in ultima poza is cam cruela...dupa nopti nedormite si umflata toata...da sunt frumoase doar pana pe la 7 8 luni...ultimele sapt in cazul meu
Ruxita spune:
Vorbiti de calendare? Vreau si eu! Mama mi-a trmis o rama de pus 12 poze una pentru fiecare luna si a 13-a pentru poza centrala de la 1 an, doar ca presupun ca la un studio ma vor costa foarte scump, vreo 10 de pozica daca nu mai mult, asta inseamna peste 1 mnl pozele din primul an... Aveti voi variante mai ieftine?
Copilului meu ii plac mai mult cartile decat jucariile, e de rau/bine? ca nici nu stiu cum sa interpretez chestia... de ex. faptul ca fetele sorei mele o ajuta foarte mult, spala vasele, spala rufe, matura pe jos, spala podeaua si fac de mancare mie mi se pare ceva rau pentru ca ele n-au 10 ani, iar cea mare ma certa cand imi arata cum se strange patul si la 2 ani o intreba pe maica-sa daca a inchis vitzelul (asta era grija ei daca a inchis maica-sa vitzelul si n-a ramas saracu pe afara)...
AMR 4, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
Ruxita spune:
funny, pozele cu burtici!
Ruxita spune:
Kiti sa cresti mare si destept! si ... frumos! dar mai ales sanatos!
-----------------------------------------------------------