Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (181)
Raspunsuri - Pagina 20
Victoria_mami spune:
Pentru ca nu stiu cat ati inteles din explicatiile mele cu jocul ala educativ cu poze, v-am facut un video. Aici:
http://picasaweb.google.com/Victoria.Nadia.22/RecentlyUpdated#5556162784435532834
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Desiree2002 Pentru ca nu stiu cat ati inteles din explicatiile mele cu jocul ala educativ cu poze, v-am facut un video. Aici: http://picasaweb.google.com/Victoria.Nadia.22/RecentlyUpdated#5556162784435532834 _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
super ca se joaca Victoria cu asa ceva!
Si Mara a primit un puzzle asemanator, dar nu are f. multa rabdare... e prea mult sa stea intr-un singur loc
piggy spune:
Desiree ce frumos se joaca Victoria...Ilinca era cu ochii cat cepele ca vroia si ea![]()
cLEO ti-am admirat frumusetea blonda
Refacere rapida!
Laura d-asta nu o sa mai mearga Ilinca la gradi...din pacate in fiecare luna vine cu cate ceva acasa si luam toti...Singura care ajunge la antibiotic e tot biata Mara. Si stau si ma gandesc ca atunci cand era Ilinca mica o feream la greu de sursele de virusi si abia la un an si ceva a facut primii muci. No, asa ca o lasam mai moale cred ca pana la vara
piggy spune:
Desiree ce frumos se joaca Victoria...Ilinca era cu ochii cat cepele ca vroia si ea![]()
cLEO ti-am admirat frumusetea blonda
Refacere rapida!
Laura d-asta nu o sa mai mearga Ilinca la gradi...din pacate in fiecare luna vine cu cate ceva acasa si luam toti...Singura care ajunge la antibiotic e tot biata Mara. Si stau si ma gandesc ca atunci cand era Ilinca mica o feream la greu de sursele de virusi si abia la un an si ceva a facut primii muci. No, asa ca o lasam mai moale cred ca pana la vara
Reallaura spune:
Eu cu ILinca, am reusit sa scot bradul si sa fac curatenie
MIrcea e la soacramea, trebuia sa mergemintr-o vizita, dar a picat din pricina lui Bogdan...el cu serviciul lui...mereu imprevizibil.
Cleo nu reusesc sa vad pozele Marei, nu mai stiu care era parola - si nici contul pe picassa
Dar ce bubite aveti?
Desiree mama, ce rabdare are Victoria sa faca un puzzle ca ala...dar e f misto! e o draguta.
DanaH ma bucur ca avem vesti de la tine si copiii sunt ok
Piggy da mai, nasol! Ilinca a scapat pana la 4 luni jumate, apoi a fost non stop racita pana la 7 luni jumate si a luat de 2 ori antibiotic. odata degeaba din pacate. asta e. EU o sa vad cum fac...e destul de greu cu amandoi acasa, nu am nici un ajutor...
Ali 
aelita spune:
de 3 zile mergem zilnic la medic.
Sofia am zis ca e cu antibiotic,ea e bine.
Andres cu Miguel.de Miguel am zis ca are bronsita,i-a dat ventolin +niste picaturi .a doua zi(ieri) l-a vazut iar,a zis ca e spre bine(mie mi s-a parut spre rau).
Andres,ieri a zis ca tot nu are nimic,doar i-a schimbat sprayurile ,i-a dat alta doza de pulmicort si sa ii dam iar ventolin(ca medicul lui zisese sa il scoatem,cum l-am scos a recazut),plus niste prafuri -un antialergic
deci ieri la pranz a zis ca nu are nimic,doar aerosolii,si vine acasa si incepe febra ! si febra de ieri ,noaptea,azi...
azi iar cu amandoi la pediatra ,ca vrea sa ii vada zilnic...
si dupa ce i-a vazut a zis ca normal era sa se cunoasca o imbunatatire si le-a dat trimitere la spitalul Henares sa le faca raze la plamani si nu mai stiu ce...
pe amandoi i-am visat urat zilele trecute,asa ca va dati seama cum sunt..
imi amintesc de Dolores cat a tras cu Patrick din medic in medic.de Desiree cat au tras si ele cu febra .
aveti vreo idee,daca le face raze la plamani mai eceva de facut?daca acolo nu e nimic,mai e vreo analiza sau e ok atat?
ca eu m-am capiat!!!
Miguel inteleg ca a luat ceva de la ei...dar Andres o tine asa din Septembrie ! sunt 4 luni ! in care el a avut doar 2 saptamani mai bine,in rest febra,aerosoli,tuse,voma,si kk moale de 4 luni de o sa deain altele ca nu isi mai revine !abia o saptamana doua ce a fost si el mai bine si eu credeam ca gata incepem iar sa scoatem scutecul...
Eu stiu si inteleg,cum spun medicii,ca asa vor fi pana la primavara,dar totusi,"asa" inseamna raceli,recaderi dar sa fie si bine din cand in cand ! nu pot sa cred ca poti sa fii 4 luni in halul asta,si sa o mai tina asa inca 4 luni,ca inseamna ca e de targa in primavara,atata nemancare,voma si kk...Stiu ca racelile tin pana la primavara la unii,dar totusi,mai ai si pauza de refacere ,nu asa intruna!!!!!!!!are 4 luni de nemancare,nu se mai joaca pe-afara cainainte...Nuau fost niciodata asa sensibili,ce e iarna asta???????
aelita spune:
Desiree am vazut video,Victoria e atat de inteligenta si vorbiti amandoua asa frumossss!!!!!!!
ii place si Sofiei jocul,a vazut video,si mai vrea!Andres inca nu a vazut,dar el s-ar juca un pic apoi le-ar arunca pe sus,avioane,le-as cauta pe sub paturi.el asa face,arunca tot in sus,si de ceii zici de-aia face in continuare.
Victoria e asa cuminte si ascultatoare si inteligenta!
Lorich spune:
Iubita draga, Aelita of, cat d egreu trebuie sa fie. 

Daca le face raze, din ce stiu eu vor vedea plamanii si iar, din cate stiu eu e cel mai sigur mod de a "stabili" pneumonii sau alti balauri, e mult mai sigur decat la ascutat cu stetoscopul.
Ce sa zic, sanatate muuuulta, multa, of, Doamne o imbratisare stransa pt mami suparat!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
37+
cleo78 spune:
razele la plamani izoleaza pneumonia de bronshita.
Aelita, hai ca va fi bine
. Uof, asa e cu 2? io cu Mara a fo parfum, pana acum, pot sa zic, asa...
reallaura, mara are varsat de vant. Bube - si in urechi,si dupa, si la putzulica, si in , si mai ales in fund ca sare toata ziua prin casa, urca/coboara, e cand la usa, cand la baie, ba vrea pe oala, ba pe WC, apoi zice: nu e nimic,mami
. Singurul simptom: bubele rosii, si cand o vad asa energica, il acuz pe Vic. ca a pictat-o cu markeru rosu.
stefany_p spune:
Salutare fetele!
Un an nou cu bucurii si sanatate de la noi!!!!
Vesti bune, am vorbit cu Doloress si maine ii dau drumul acasa definitiv..adica pana vine bb Kevin, se simte bine si e bucuroasa ca va fi acasa de revelion cu ai ei.