Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (181)
Raspunsuri - Pagina 11
Danicris spune:
Buna dimineata. 
Doloress, ca de fiecare data m-a umplut de emotie mesajul tau, iar gandul la Patrick m-a umplut de lacrimi. Va imbratisez cu mult drag si va doresc numai bine. Il pup pe Patrick, baiat intelegator si istet. Doamne ajuta sa nasti la termen. Te imbratisez, Andreea.

Lilly, felicitari pentru baietel, minunat, ma bucur mult pentru voi, multa sanatate si sarcina usoara continuare.

Inais, iti multumim asemenea. Sarbatori Fericite si voua, multa sanatate si tot ce va doriti.

Lelloo, multumim din suflet, Craciun Fericit si La Multi Ani. Sa aveti parte de un an asa cum vi-l doriti. Multa sanatate tuturor.

Avem braduuuuuuuuut ... A stat tati pana la 3.30 sa-l monteze si impodobeasca, este foarte frumos si miroase extraordinar in toata casa, superb. Abia astept sa le vad reactiile copiilor, va fi incantator.
Pe Vlad l-am trecut pe antibiotic, ieri dupa-amiaza, era deja a 3-a zi de febra si devenise apatic. Acum o astept pe Andra sa vad ea cum va fi, sigur va face si ea, vedem ce forma.
Va
, papaaaaaaaaaaaa ...
Alysh spune:
Buna dimineataaaaaa, tuica taie greataaaaaaaa!
Hi, hi, mi-a adus Mosul un cadou mult visat: Cantarul mi-a aratat azi 57,7 kg, 

am castigat pariuuuuuuul! Sunt f mandra!![]()
Dani, scumpa, n=am mai apucat sa-ti raspund, pe Vlad nu l-am mai dus la dr, el o tine intr-o tuse continua si de-asta i-am facut aerosoli sa nu se agraveze. Dar tot urat tuseste
Sanatate puiutilor tai, sa se faca bine, cand vine Mosu' sa fie vioi si sanatosi! Felicitari pt bradut!
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Va scriu si eu repede. Am ajuns cu bine, in avion au fost f cuminti, apoi au adormit in taxi, a fost o calatorie suportabila
Fetele se joaca f frumos (au redescoperit "jucariile noi" de aici si sunt f ocupate) - asa ca profit
Dani, eu ma gandesc ca daca are puroi ar cam trebui antibiotic. Noi n-am avut niciodata asa de rau amigdalele inflamate, stiu insa ca eu cand eram mica mereu aveam si mereu primeam antibiotic.
Chiar ma minunez cum de eu ma imbolnaveam asa des copil fiind si ele (Lara si Annika, adica) nu au avut niciodata.
Doloress, iti tin pumnii sa iesi peste doua sapt. din spital.
Ai grija de tine/voi
Alysh, felicitari pt. kg pierdute! Ai grija acum de sarbatori cu
![]()
Adriana
Reallaura spune:
Buna scumpele
cu astia pe acasa. le dau sa pape si ii culc.
Voiam sa ma si laud, Ilinca mea mi-a facut acum 2 zile - la 8 luni - astia au ceva cu cifrele rotunde- primul pas independent. Era in patut, nu se tinea de marginea patului si s-a intors, a facut un pas si s-a apucat de latura cealalta. Dar a mers f sigura pe ea si netremurat...
Ali felicitari pentru kg, mama ce vointa ai, ai plecat mult in spatele meu si ca timp si kg si iata-te avans de 2 kg! bravo! Ar tb sa slabesc si eu pentru reduceri ca am de gand sa-mi cumpar o gramada!!
Lily felicitari pentru baietel! Super, ai perechiuta! sa fie sanatosi!
leeloo ma bucur ca ai dat pe la noi, Sarbatori Fericite si tie!
Adriana bine ati ajuns! ce frumoase Craciunuri faceti voi acolo!
Simonix Drum bun spre casa!
Imi pare rau de puiii raciti, Ali, Danicris e groaznic...cred ca nici nu mai suport. Ilinca mi-a tusit trei zile, nu a dormit deloc noaptea decat pe umarul meu, la pranz la fel, tusea non stop de la secretii...acum vad ca i-a trecut...nu i-am dat nimic, nici aerosoli, nimic. Am avut curaj pentru ca stau cu mine in casa de atata vreme...ce putea sa fie. Sanatate!
Nici nu stiu cand mai apuc sa intru: azi ma intalnesc cu prietenele la chinezi, maine vine Mos Craciun - se deghizeaza un prieten- asa ca vreau sa va urez Sarbatori Fericite tuturor si tot binele din lume!
Va pup
Lorich spune:
Felicitari Ilinca draga!!

Alysh tot cu tusea aia de atunci? Si noi...tot cu mucii aia de atunci..
fara niciun alt semn d eboala, papa de rupe, se joaca de ....ne pare rau ca nu-i deja gata surioara (sa fi avut vreun an)...dar inca muceste. Si eu cam tot asa. 
Am iesit un pic..e superb afara!!!! Minunat!@!! Mi-era dor de soarele asta si energia asta..mi-am adus aminte d erevolutie..fix asa era vremea si atunci..aveam 10 ani si ma jucam in gradina la bunici.
Va pup, o astept pe mami meu !!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
36+
Alysh spune:
Fete scumpe, la noi vine Mosul in seara asta, ne strangem toate neamurilii
, am asa emotii....Vlad e avantajat, va avea f multe cadouri, nedrept de multe fata de Luca. O sa fie cu vin fiert, cu pomana porcului, cu poezii, maxime spuse de cei mici si cei mari. Abia asteeeeeept!
Ilincutaaaaaa, wow, ce precoce, bai dupa ce ca-i frumoasa si desteapta sta super bine si la capitolul motricitate!! Luca sta bine in fundulet (Vlad nu statea la varsta asta) si s-a ridicat si in 4 labute...am impresia ca l-a intrecut si la cap asta. Dar oricum suntem in urma rau fatza de voi.
Lorich, da, scumpa, de atunci e tusea
...asa a fost si anul trecut a tusit luni la rand, fara alte complicatii multumesc lui dumnezeu. Sanatate multa!
Lilly, felicitari pt baietel, pereche, ce frumos! Sa-ti traiasca amandoi!
Va pup si multam de felicitari pt slabit![]()
Multumesc de fel
belleane spune:

Dragutelor, va pup cu drag si va urez Sarbatori Fericite!!!!

Ps: n-am rezolvat-o inca cu Barbie

, oricum mosul e de vina.![]()
Lorich spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui BELLEANE![]() ![]() Dragutelor, va pup cu drag si va urez Sarbatori Fericite!!!!![]() ![]() ![]() Ps: n-am rezolvat-o inca cu Barbie ![]() ![]() , oricum mosul e de vina.Te iubim, printesa Victoria!!! |
poate o aduce Mosu!

36+
aelita spune:
SIMONIX sanatate multa lui Robertel!
DESIREE pai Victoria e o minunatie de copil,sa ii zici Victoria Maravilla ,ca asa ii mai zis Sofiei,Sofia Maravilla si moare de drag!
Andres doar daca e sa scape in balcon,si ar vedea pungile alea mari!!!!!!! ar trage din ele ca un catzelus pana ar ajunge la cutii si ar exclama "Vaya!!!!!!" asa cu ochii cascati ,unde fel de "maaama".
ce sa ii explic lui ca le dau altora????ca zice DA DA si dupa ce termin discursulzice:desfa-l un pic!(defapt el zice "desfaces" ca e nelipsit S-ul spaniolesc in orice cuvintel)
DANICRIS multa sanatate lui Vlad.ce ai facut,ai rezistat pana la exudat?
DOLORES ce bine ca ai trecut pragul psihologic!!super caiti da drumul acasa pest sapt !!!
tot nebuna esti ,ai pacalit asistenta.tot e bine ca nu joci fotbal acolo
Da,va fi perfect pt Patrick sa vadaca faci si altceva si maiai grija si de bebe si poti cu toate! va invata de la mami ca se pot face multe lucruri in viata,toate de calitate !
cum ai tu timp si chef sa ne raspunzi si noua
Imi amintesc,da,cat de bolnavior a fost Patrick,bine ca a trecut.adevarul e ca eu am fost o rasfatata si ma invatasem fara boli ,sau oricum cu raceli rare la ei,si cand m-au navalit nu mai stiam pe unde sascot camasa! De aceea te admir si pe tine si fetele care chiar au tras si trag cu bolile si sunteti asa tari.mai ales sa faci fatza intr-un spital,fara pui mic,ca sa salvezi un alt pui mic,esti eroina !!
tot respectul
Sofia a luat azi vacanta,pana pe 10 ianuarie.
maine seara vine Mosul,nu?
daca "fac rost " de-un crestin care sa seimbrace in mos,sa vina la copii,bine,daca nu,le pun sub brad si sa le gaseasca dimineata...desi sambata plecam la soacra ca e ziua ei si ei raman cu gandul la jucariile abia desfacute de acasa...Ar fi mai bine sa le desfaca vineri seara,sa se joace cu ele,ca sambata suntem plecati toata ziua.
Sau fac ca anul trecut..cand erau ei in dormitor am scos repede pachetele la usa,si am sunat la sonerie.si i-am pus pe ei sa deschida usa.ca a venit mosul si le-a lasat la usa.
daca-l vedeati pe Andres cutragea de pachetoaie mai mari ca el,in disperare!!!!!!! sa le bage in casa!
acum ca e mai mare si mii de ori mai nebunel,cred ca face ca tazmanianul,le devoreaza pe loc![]()
v-am zis parca de motocicleta jucarie pecare am cumparat-o sa o duca Sofia la gradinita unde aduna diverse pt copiii necesitati(se duc cred la crucea rosie apoi)
a inceput Andres ca sa i-o dau si lui un pic.
intelegea,zicea da da da dam la copii,si cand incheiam,zicea sa i-o dau sa se joace cu ea.
nu atinut nici un discurs!
i-am dat-o,s-a jucat,dimineata a plecat Sofia cu ea la gradinita,el dormea.cum s-a trezit "unde e moto".bai,daca nu ar avea jucarii!!!!!
mesajul ala de la Santa Claus,il puneAndres zilnic,e bagat la favorite si si-l pune singur,vorbeste cu Mosul,isi vede acolo cadoul,e incantat la maxim!
el in final nu ii zice nici Santa,nici Mos ,ii zice Papa Noel(ca aici la tv),asa cale-am spus ca are 3 nume mosul cu pricina...
Lorich spune:
Aelita ce scumpa mai esti...mor dupa mesajele tale...cica "tre s agasesc un crestin sa fie Mos" ![]()
![]()
![]()
![]()
Va pup pe toti!
36+