Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (181)
Raspunsuri - Pagina 10
Lilly79 spune:
doloress ma bucur ca totul e bine.Stai linistita sa-l tii pe Kevin la caldurica.
Si daca traduci cartea aceea si eu o vreau.
simonix am auzit si eu astazi de aeroportul din Bruxelles ca e inchis.Sanatate multa lui Robert.
andreea felicitari pt sarcina.
Mi-am schimbat semnatura ![]()
Lilly
15+
, mami de
Julia (30.05.2008)
belleane spune:
Intru aici poate-mi dat vreo idee sau daca ati mai fost prin magazine, caut papusa -Barbie in basmul modei Parisiene, am comanda speciala de la fiica-mea si n-o gasesc. Ati mai fost prin magazine, e pe undeva? Cand am gasit-o eram impreuna, imi vine sa behai ce sarbatori voi avea cu Ana nemultumita. 

Lorich spune:
Wow Lily wow, pereche! Baietel! Ce ma bucur, stiu ca iti doreai un baietel scump si dulce ca si Julia!
Belle bafta mare cu "provocarea Barbie" ... nu stiu nimic despre asta. ti-am trimis si PM. 
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
36+
inais spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE Intru aici poate-mi dat vreo idee sau daca ati mai fost prin magazine, caut papusa -Barbie in basmul modei Parisiene, am comanda speciala de la fiica-mea si n-o gasesc. Ati mai fost prin magazine, e pe undeva? Cand am gasit-o eram impreuna, imi vine sa behai ce sarbatori voi avea cu Ana nemultumita. ![]() ![]() ![]() Te iubim, printesa Victoria!!! |
Cred ca asta cauti: http : //www. erevista.ro/viewer/catalog_real_reduceri_fara_egal_pana_la_craciun_2010/ACFUJXEPSR019L6E/10
Am pus niste spatii la inceput...sterge-le tu.
belleane spune:
Inais: asta e, dar nu se mai gaseste pe nicaieri, va dati seama ca-si pierde fata increderea in Mos cRACIUN?

A scris cu mana ei scrisoarea catre el si eu am trimis-o la posta.
inais spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE Inais: asta e, dar nu se mai gaseste pe nicaieri, va dati seama ca-si pierde fata increderea in Mos cRACIUN? ![]() ![]() A scris cu mana ei scrisoarea catre el si eu am trimis-o la posta.Te iubim, printesa Victoria!!! |
Incearca aici http:// www. bebeplanet.ro /categorie/Jucarii-pentru-copii/Papusi/produs/Mattel---Barbie-Moda-Parisiana/7,53,2699,detalii.bebe
leeloo2004 spune:
Dragi mamici, eu am dat foarte rar pe aici pe la voi, v-am mai citit din cind in cind, m-am mai "mesagit" cu Gabi...sper ca toata lumea este bine si piticii cresc! Ariciul meu cel putin e un taifun...![]()
Vroiam doar sa va urez si eu (putin mai devreme, dar de miine intru in concediu) toate cele bune pentru Sarbatori, sa aveti un Craciun Fericit si imbelsugat si Un An Nou plin de sanatate, un strop de noroc si bucurii cit cuprinde!
La multi ani!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Micaela06 spune:
BELLEANE acus plec de la serv si ma duc in sun plaza, dc o gasesc in cora ti-o iau? stiu ca am vazut-o.
Cum ma scoateti voi din hibernare ![]()