BIOGENESIS FERTILITY CENTER (23)
Raspunsuri - Pagina 14
catalina2307 spune:
Alina si eu tot la Filantropia am nascut. Tot personalul este deosebit. Profi si uman.
Bafta multa si sarcina usoara!!!!!!!!!!!
ALINAOPREA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Alina si eu tot la Filantropia am nascut. Tot personalul este deosebit. Profi si uman. Bafta multa si sarcina usoara!!!!!!!!!!! Catalina |
Am citit povestea nasterii micutei Anastasia la momentul respectiv si reusita ta mi-a dat si mie sperante ca voi putea duce o sarcina la termen.
Alina 11+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
ALINAOPREA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaady Alina cum il chema pe doctorul asta? Ma bucur ca totul e bine Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009 |
Il voi suna peste 2 sapt dupa ce fac morfo de trim I si cu scuzele de rigoare ai voi spune ca nu mai retin numele dansului.
Dupa ce aflu, daca te mai intereseaza i-ti spun cu placere.
Alina 11+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
ingeras26a spune:
Filipac,
Am sunat eu si mi-au spus ca ma suna imediat ce iese. M-au sunat si mi-au spus ca e mai mic ca 10, deci putem incepe stimularea. Mi-au spus de asemenea ca ma suna sambata sa confirme dozele, dupa ce vb cu dr. Asta vineri. Sambata m-au sunat sa-mi spuna ca ramanem pe dozele indicate initial, adica 75 cu 75.
Azi am fost iar la estradiol, am sunat-o pe Maria acum, mi-a zis ca ma suna ea in juma de ora sa-mi spuna rezultatul.
Tu?
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
ingeras26a spune:
M-a sunat Maria acum, estradiol 41 (dupa 2 zile de stimulare), mi-a marit doza de menopur la 150 cu puregon 75.
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
ingeras26a spune:
Filipac, cat ti-a iesit estradiolul?
tu ce doze ai?
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina