BIOGENESIS FERTILITY CENTER (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Filipac, sotz cu hanorac verde? tu suparatzica?

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rock68 spune:

Bravo fetelor

Eu imi aduc aminte c-am avut la prima eco 13 foliculi si endometru de 4mm, estradiolul < 10.

Tineti-va de program, va urmaresc cu interes

Mergi la inceput

Rock si cati au fost ok?

Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

ingeras ne-ai ghicit. sigur ca eram suparatica pt ca eu nu racesc decat f rar si exact acum cand am nevoie sa fiu ok, is varza. si iar m-am intalnit cu prietena mea febra dar nici nu ma gandesc sa-mi pun termometru ca am prins frica de el de asta vara. sper sa o potolesc cu nurofen, algocalmin si chestii din astea babesti. ca pp ca antibiotice n-am voie sa iau sub niici o forma.
da tu ingeras erai cea care a iesit afara sa vb la tel sau cea care nu a reusit sa plateasca cu cardul?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui filipac1979

ingeras ne-ai ghicit. sigur ca eram suparatica pt ca eu nu racesc decat f rar si exact acum cand am nevoie sa fiu ok, is varza. si iar m-am intalnit cu prietena mea febra dar nici nu ma gandesc sa-mi pun termometru ca am prins frica de el de asta vara. sper sa o potolesc cu nurofen, algocalmin si chestii din astea babesti. ca pp ca antibiotice n-am voie sa iau sub niici o forma.
da tu ingeras erai cea care a iesit afara sa vb la tel sau cea care nu a reusit sa plateasca cu cardul?

eu cu parul scurt, roz. vb la tel afara

Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Wow....par roz ......pe mine ma batea gandul odata sa imi fac suvite lila.........da nu am avut curaj , acum cu atat mai putin

8 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

ingeras tu ai primit tel cu rez de azi - pp ca ti-ai facut si tu un estradiol?
noua ne-a zis ca ne suna azi pt rez si pt comunicarea dozelor de stimulare. si...nimic, nici mail. si nu de altceva dar aveam emotii cu spermograma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Fetelor vreau sa va cer si eu parerea in legatura cu o chestie.
Credeti ca e posibila o pierdere de lichid amniotic in sapt. 12 ?
Sau o fi o scurgere vaginala mai abundenta si sunt eu paranoica ?
L-am sunat pe medicul meu si fiind plecat din Buc m-a trimis la Elias la camera de garda si medicul care m-a vazut a zis ca totul e normal......dar mi-a facut numai o eco abdominala.
Eu in continuare simt ca se scurge ceva...si nu stiu ce sa fac.

Alina 11+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Alina, putin probabil. Ar fi tb sa ai si contractii daca se intampla ceva nasol. Iar daca la eco se vede lichid amniotic in cantitate normala cred ca este in regula. Pe masura ce creste sarcina apar tot felul de secretii.
Dar ca sa te linistesti , iti poti comanda de www.sanatatesexuala.ro/produs.php?nume=i_amniosense" target="_blank">aici teste detectare scurgeri lichid amniotic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Alina, putin probabil. Ar fi tb sa ai si contractii daca se intampla ceva nasol. Iar daca la eco se vede lichid amniotic in cantitate normala cred ca este in regula. Pe masura ce creste sarcina apar tot felul de secretii.
Dar ca sa te linistesti , iti poti comanda de www.sanatatesexuala.ro/produs.php?nume=i_amniosense" target="_blank">aici teste detectare scurgeri lichid amniotic.

Catalina

Merci Cata de raspuns.
Intre timp am mers si la camera de garda a spitalului Filantropia unde am intalnit un medic super profi care m-a linistit.
Mi-a facut un control cu valve si a vazut intradevar o secretie mai abundenta dar a zis ca nu e in nici un caz lichid amniotic ci pur si simplu o secretie care ar putea fi provocata de candida sau alta infectie vag si mi-a recomandat un examen de secretie.
Mi-a facut si eco abdominala si transvaginala si a zis ca e totul in regula, colul de 3 cm , lichid in cantitate normala si bebe f activ.
Mi-a placut f mult de dansul, mi-a dat si nr personal si nu a acceptat sub nici o forma o mica atentie.
Cred ca voi tine legatura cu dansul, chiar daca voi merge si la medicul meu de pana acum.
si multumesc inca o data !

Alina 11+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput