BIOGENESIS FERTILITY CENTER (23)
Raspunsuri - Pagina 15
filipac1979 spune:
salutare,
abia acum am ajuns si eu acasa la mine.
mie mi-a ieist 10 estradiolul dar dozele is mult mai mari la mine ca eu am fsh maricel- deci am inceput cu 225 de fiecare. din fericire spermograma a iesit bine si macar cu asta suntem linistiti. estradiolul de azi e 25 tot dupa 2 zile si mi-a marit dozele la 300 de fiecare.
tu cum te simti de la ele ingeras- pe mine in afara de faptul ca a inceput sa ma doara locul injectiilor n-am inca nici o treaba. da tusesc in continuare si maria a zis ca n-am voie decat paracetamol si leacuri babesti.asa ca eu ca beau ceai de ridiche neagra, propolis, ceai de catina. oricum decat sa iau pastile e mai bine asa dar mi-e teama sa nu se agraveze.
maria mi-a mai zis ca fac joi un test de nu stiu ce - un fel de simulare de transfer. ce e asta?
pup toata gasca
catalina2307 spune:
filipac - si eu tot stimulari d'atea nesimtite am facut.
ingerasule - nu am mai apucat sa te sun. Maimutzul fu extrem de activ dupa somnul de la ora 5.
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui filipac1979 salutare, abia acum am ajuns si eu acasa la mine. mie mi-a ieist 10 estradiolul dar dozele is mult mai mari la mine ca eu am fsh maricel- deci am inceput cu 225 de fiecare. din fericire spermograma a iesit bine si macar cu asta suntem linistiti. estradiolul de azi e 25 tot dupa 2 zile si mi-a marit dozele la 300 de fiecare. tu cum te simti de la ele ingeras- pe mine in afara de faptul ca a inceput sa ma doara locul injectiilor n-am inca nici o treaba. da tusesc in continuare si maria a zis ca n-am voie decat paracetamol si leacuri babesti.asa ca eu ca beau ceai de ridiche neagra, propolis, ceai de catina. oricum decat sa iau pastile e mai bine asa dar mi-e teama sa nu se agraveze. maria mi-a mai zis ca fac joi un test de nu stiu ce - un fel de simulare de transfer. ce e asta? pup toata gasca |
Eu am inceput cu Puregon 75 si Menopur 75, acum sunt pe Puregon 75 si menopur 150. Oricum, importante sunt rezultatele.
La FIV-ul facut la Giulesti, dupa 5 zile de GonalF 150/zi am avut estradiol 98, cand mi-a marit doza, adaugandu-mi si 75 de Menopur.
Din 11 foliculi initial, am avut 10 de dim apropiate, 9 ovocite, 8 bune, 6 blasto, deci se poate.
Joi facem estradiol, eco si cateter test, adica iti introduce un cateter ca cel pe care ti-l introduce cand se face ET-ul, ca sa vada daca il suporti, cat intra, care e traiectoria etc, sa stie de unde pleaca la ET, sa nu existe pb.
Cata, pupa maimutza zambitoare
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
filipac1979 spune:
aha, deci asta facem joi, ne gadila putin. nu-i chiar asa panica.
azi pt ca is mai in viata decat ieri si am revenit la servici citesc pe forumuri si observ ca estradiolul asta are de muncit nu gluma. trebuie sa ajunga macar la 4 cifre. mamaaa cat are de muncit saracu
luca2008 spune:
....
Asa dor imi este de o
injectare:)))) , de emotiile astea
nebune.
Eu va doresc din suflet un an nou
cu multe minuni.
Cata io te pup tare si astept pozici cu
Anastasia.
Adriana
Bafta multa celor care sunt in focuri.
adrianaady spune:
Fetelor bafta azi ! Sa veniti cu vesti bune Filipac si Ingeras
Luca eeee si mie imi este dor, nici nu stiu cand a trecut mai mult de 7 luni de la fiv...incredibil cum trece timpul asta. Din pacate nu stiu cand oi mai putea incerca norocul la FIV
Catalina
catalina2307 spune:
ingeras - pupat maimutz exterminator si zambitor.
luca -pup, trimis pozici.
ady - pup si eu fata draga.
Va astept cu estradiolii mari.
Arianna_M spune:
Dragelor am si eu o intrebare :
cat ati luat tratamentul de sustinere ?pana in ce saptamana ?
si cum a fost scos ?
stiu k se scoate treptat , dar cum mai exact ?
Ingeras , Filipac .......asteptam vesti !
8 + ........ cu
Bebe
luck spune:
LA MULTI ANI !!!!!!
Un an nou mai bun si roditor tuturor !!!!!!
catalina , adrianady
ingeras
Doamne Ajuta !!!!!!!
Multa , multa bafta iti doresc din tot sufletul !!!
filipac
multa bafta , sa fie incercarea norocoasa.
Am vazut ca iei 300 unitati din fiecare
adica 300 ui gonal + 300 ui merional?
ingeras26a spune:
Va pup mult pe toate!
Luck unul special, ca nu te-am mai "vazut" de mult.
Am fost azi la clinica, facut estradiol, dar pt ca eram nedormita de mai bine de 30 de ore, din prima mana nu mi-a curs sange, gaurit mana 2 si reusit valoare mica inca 231.
Marit dozele la 150 menopur+150 puregon. Luni am avut 41 valoarea, azi 231. A crescut, dar nu suficient.
Endometrul e bine, 7mm deja.
Foliculii, pe ovarul pe care aveam 9 s-au dezvoltat doar 6 f bine, iar pe cel pe care aveam 8, mi-au mai aparul 2, dezvoltati toti bine.
Deci din 17 initiali am 16 acum, aprox la aceleasi dimensiuni.
Test cateter ok, fara dureri sau altceva.
M-am intalnit si cu Filipac exact cand ieseam de la eco, te asteptam sa scrii! Cum a fost, cat e estradiolul, cum sunt foliculii, endo? tare.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)