Dovleceii spun bine ai venit 2011! **5**
Raspunsuri - Pagina 5

monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 am fost si noi la zapada ![]() ![]() ![]() ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan ![]() ![]() ![]() ![]() |

Santa

aidaciolac spune:
hello dragelor si de la mine , mai un pic si vine Craciunul
, a mai trecut un an si am mai imbatranit inca unul
.
Am vazut poze cu Rares in zapada si pot sa zic ca ma incearca o mica gelozie , 1. ca inca mai sta in carucior
carutu lu Erik e abandonat de vreo 2 luni printre motoare si biciclete si alte cele de garaj si 2. ca roade suzeta , pf cat m-am chinuit eu sa il invat cu ea si nu am reusit
tot mana la vaca roade
Ioanna vezi ca eu de la selgros am luat saniuta cu spatar , nu ma intreba pretul ca nu mai stiu.
Erik a fost la prima zapada in weekend , nu pot sa zic ca a fost foarte incantat , nici macar cand a atins zapada . Cred ca ma mosteneste. Daca nu mi-ar place sa schiez si sa patinez as spune cu mana pe inima ca urasc zapada
lali o tochitura si la mine te rog pf de cand nu am mai mancat ... sa ma gandesc , vreo 5-6 ani
fug ... revin

Lali_mete spune:
'naseara!
Ma bucur ca au ajuns vinul fiert si tochiitura la toate lumile,mai avem !
Aida se intampla ( cu accent pe ultimul a ) ca nu s-a vrut continuarea dovlecimii la scutece ,si cum unele dintre noi nu sunt binevenite la "prieteni dintotdeauna",noi am ramas aici,lista e deschisa,cine se vrea trecut si aici,o facem cu draga inima.
Erikutul cum e ? Ce nazbatii face? Hai,zi tot ,ca doar ti-am dat tochitura ! Pe la mare nu vii si iarna? Ca in vara ne-am ratat
,vara viitoare musai sa schimbe impresii baietii nostri,despre fetele din parti diferite ale tarii
!
Da Danuta si Selen,iegact ca in tinerete .Sotz la munci azi-noapte,cupil la soacra,si eu bezmetica surfam pe net,singurica cuc . Acum m-am facut fremoasa si ma gandesc cum mama ei de treaba nu am ajuns la banca si azi e vineri,ca am o restanta la bazar,urata si veche,si mica rau,dar de...inzapezita si putoare .
Revin,merg sa-mi usuc pleata .
Vine ,abea astept sa
si sa
cadouri multe pentru Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Lali_mete spune:
Buna dimi!!!!
Azi vremea se pre-zinta fru-moasa ( imaginati-va o Cruda de la antena1 cu par mai scurt ,fara silicoane si cu ochi albastri ),nu mai ninge la Constanta deci vor fi derdelusele pliine ochi si eu sunt tot fara cupil , nu am cu cine ma da pe derdelus. Cica el e bine merci la mama-soacra,chinuie catelul dupa cum bine stiu ca face,e incantat de zapada si se apleaca si se uita ca babele cu mainile in sold cand mananca bunicul lui
... Parul meu trebea sa iasa un castaniu rosiatic si e negru cu reflexe rosii si mov
nu stiu cum,dar am impresia ca din cauza ca in loc sa stau cu vopseaua 30 de minute,a trecut aproape o ora
,ca am stat la barfa cu sot si vecina ,vecina care era si ea cu vopsele in cap ,vopsele nitel mai rosii ca ale mele,la ea a iesit bine.
Revin cu relatari de pe frontul de s-e mai tarliu ,acusica tre sa bag la burtica ceva ca se cam aud zgomote de pe acolo!
Vine ,abea astept sa
si sa
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Danuta1979 spune:
Buna dimineata
Aida, bine ai revenit. Ne bucuram sa auzim vesti bune despre voi. Sa ne scrii mai des, bine? :)
Selen, nici eu nu o scot afara cand e f frig si vant. Mai bine o zi in casa decat 7 de raceala:)
Lali, e clar ca ti-ai facut de cap. Ce conteaza ce culoare ai in cap atata timp cat iti sta bine
Ioana, ne bucuram de prima iesire a lui Carol. Si eu ma interesez de o sanie. Daca gasesti ceva pretabil unui bebe ca al nostru, da un mesaj ceva.
Monikus
Nu stiu daca mai intram in weekend. Va urez de pe acum weekend fain si sa ne vedem luni cu bucurie!

Ioanna81 spune:
Bonjurique
Noi suntem singuri azi ca tatie la aniversarea a 10 ani de la terminarea liceului
Aida bine ai revenit multumesc de pontul cu selgros. ma voi duce negresit.
Danutza sigur ca va spun daca gasesc ceva ca lumea. wekk-end placut si voua
Ioana si Carol Ioan asteptandu-l pe Mos Craciun
Trazbātii

Lali_mete spune:
'neatza!
Vine ,abea astept sa
si sa

monikus spune:
Buna fetele,
Am promis ca va zic daca sunt braza mari in Auchan. Ei bine eu nu am vazut decat in ghiveci. Brazi fara radacini nu am vazut. Am vazut insa multi la Practiker (daca asa s-o scrie).
Am stat mult pe afara asa ca nu am apucat sa mai intru deloc.
Aida te pup. Eu zic sa nu ma invidiezi prea tare cu privire la suzeta pt ca eu ma chinui sa i-o scot din gura, sa il dezvat si el nu vrea deloc sa renunte la ea. Adevarul e ca atunci cand il dor gingiile doar mestecand la suzeta se mai calmeaza. Altfel, ar cam plange toata. In carut are momente cand sta, are momente cand nu vrea. Asta e. Una peste alta zic multumesc ca e sanatos ca in timp s-or rezolva toate.
Lali cum fac sa comand niste bijuuri de-ale tale? Iti spun la telefon ce vreau nu?
O duminica placuta in continuare.
Santa is coming to town to meet Rares (16.10.2009)

Ioanna81 spune:
Buna fetelor,
Noi am luat azi brad de la Carrefour Feeria. au de toate marimile si preturile. eu am luat unul de 1,6m cu 150 de lei dar erau si mai mari.
Ioana si Carol Ioan asteptandu-l pe Mos Craciun
Trazbātii