Dovleceii spun bine ai venit 2011! **5**
Raspunsuri - Pagina 6

laura78nico spune:
Buna fetele!
Multumeswc de incurajari...noi suntem bine. Mihaita a avut o serie de vreo trei seri cu febra in jur la 39. Doc a zis ca nu e de la rosu in gat asa ca am facut niste analize la care asteptam maine raspunsul. De joi suntem fara febra, mananca binisor, se joaca dar nu am iesit afara.
Aida bine ai revenit!
Monikus frummoase pozele!
Noi in seara asta ma facut bradul#536;Ramona foarte incantata ne-a ajutat, Mihaita tragea de globulete si le mangaia.Maine avem serbare la Ramona si intru sa va spun cum a fost. si o noap#259;te cat mai linistita!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 vine
cu
si mai ales cu

Danuta1979 spune:
Buna dimineata
Laura, tinem pumnii sa gasesti cauza infectiei la analize dar sa nu fie nimic nasol. Si sa va faceti rapid bine!
Fetelor, merci de informatiile cu brazii. O sa ne uitam si noi.
Pupici

Ioanna81 spune:
Bafta multa la serbare Laura. Ramona va fi sclipitoare Multa sanatate dovlecutului
Bonjurique
Ioana si Carol Ioan asteptandu-l pe Mos Craciun
Trazbātii

Lali_mete spune:
Hello dovlecime din "Dovlecimia" ,ce faceti?
Eu tremur de la o bomboana ce cafea daca va vine sa credeti!
Ieri mi s-a intors baiatul acasa, ne-am pupat si imbratisat,dar maim ult l-a iubit pe taticutul lui,azi-noapte am dormit imbratisati !
Da noroc,zice "gata" si "te"=ce ,uitandu-se incruntat .
Gata ,m-am laudat !
Acum fac ceva papica ,baiatul doarme ,cred ca dupa papica fac si eu un nani mic.
Va pup,sper sa revin!
Vine ,abea astept sa
si sa
cadouri multe pentru Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Ioanna81 spune:
fetelor se intampla cumva sa aveti careva pregatire juridica (avocat sau jurist)? am nevoie urgenta de un sfat
Trazbātii

Danuta1979 spune:
Eu una nu. De ce nu incerci pe forum la "Probleme Legislative"?
Sper ca totul e ok.

Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danuta1979 Eu una nu. De ce nu incerci pe forum la "Probleme Legislative"? Sper ca totul e ok. Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
da, e ok. am inhatat un radar in septembrie si am pierdut procesul pe fond. acum am termen pana pe 24 sa depun recurs si vroiam sa ma sfatuiesc cu un avocat legat de forma lui (a recursului nu a avocatului)
Ioana si Carol Ioan

Ioanna81 spune:
voi ce cadouri luati de craciun sotului? dati-mi si mie o idee va rog
Trazbātii

monikus spune:
Buna dimineata,
Noi suntem bine. Nu am mai apucat sa intram pe forum pt ca stam mult pe afara. Acum cat se mai poate.
Azi o sa lipsim din nou, motivat. Astazi mergem la un alt mos Craciun. De data asta mergem la teatrul Giulesti unde se organizeaza o petrecere pt copii de la mine de la munca. Nu am mari asteptari de aici dar mergem un pic. Sa vedem, poate ca va fi frumos pana la urma.
Ioana din pacate nu cunosc nici un avocat. Eu as vorbi cu Lullaby sau cu Cristina_ana pt ca sotii lor au multe procese la activ cu politistii. Cat despre cadou... ei bine sa zica mersi daca am timp sa ma aranjez eu un pic. Una peste alta, i-am luat un parfum.
Va pup si va doresc o zi minunata.
Santa is coming to town to meet Rares (16.10.2009)

Lali_mete spune:
Buna dimineatza fetelor! Buna dimineatza copilasi de fete frumoase!
Eu m-am trezit tare binedispusa,acum chicotesc . Am observat in ultimele doua zile ca Paul atunci cand vrea sa faca kk se aseaza pe vine,cred ca inseamna ca in curand se va aseza imbracat pe olita
. Ia uite cu ce ma laud si eu !
Ioana,la cadou nu stiu ce sa zi,fiecare om e altfel,eu stiu cam ce ar vrea sa primeasca sotz al meu . Lui nu ii place sa primeasca pulovere,ciorapi ,lucruri practice,ci mai mult sa se joace,si atunci ii iau ceva dulce dar bun ,de care nu mananca des,gen bomboane de ciocolata mai speciale,un trabuc aromat, nu cadou mare,nu cadou scump. Dar cum spuneam ,fiecare are alta fire,alte "placeri",dorinte.
Pupici,cafelutza asteapta aburinda in ibric.
Vine ,abea astept sa
si sa
cadouri multe pentru Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii