Dovleceii spun bine ai venit 2011! **5**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna seara oameni buni

acum ne-am adunat pe la case. am petrecut grozav. nu cu zbenguiala si dezmat ca nu suntem genul. mai degraba a fost un revelion plin de bunatate, nu stiu cum sa descriu mai bine. dopul sampaniei a sarit exact la 12 noaptea si am simtit cu toata fiinta mea ca ceva greu si rau a trecut. n-am mai simtit niciodata asa ceva. am respirat usurata. mai tarziu mi-a spus si razvan ca a simtit la fel

mady si baietelul meu este la fel de curios. eu il las in pace sa descopere si sa faca asocieri si legaturi intre notiuni. si eu pun la loc de nspe ori pe zi capace, castroane, ghetute, borcane, chiloti, carti etc

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Mady pai hai sa facem un pact ... Vin eu intai la tine si p'orma venim la mine sa asezam casa cum trebuie,vrei? Ca si la mine ciorapii mei ( ca e cei mai multi ) ,din sertar la pat au ajuns si in bucatarie ,hainele lui PAul sunt in cutia de la jucarii,jucariile sunt si prin baie,cateva la cumnat in camera alte cateva... Bucataria e vraiste, am un morman mare de rufe de asezat in sifonier,e un'shpe noaptea ,nu mi-e somn si trebuie sa ma trezesc dimineatza ca ciorba de burta trebuie sa o fac pana ajung socrii mei. O faceam de azi dar nu stiu daca mai apucau macar sa miroasa oala ,din pricina de cumnat foaaarte mancacios! Deci te inteleg ,pe deplin ( noi pe dc nu avem emoticon ranjit cu dintii sparti? Ca asa ma simt eu acum ) .

Ioana ciudat,dar aceeasi senzatie am avut-o si eu,parca mi s-a luat o greutate de pe suflet. De la revelion incoace ma simt mai optimista,parca vad altfel tot!
Revin maine cu o cafelutza tare,acum icnerc sa dorm !

PS. Tocmai s-a terminat "Frumusica" pe Prima,si parca-s si mai emotionata . Ioana,felicitari pentru lipsa tv-ului. la mine ar fi o mare realizare daca as reusi sa tin pc-ul inchis vre-o doua zile .Cred ca as reusi doar daca nu as avea net. De fapt nici asa nu mere,ca s-a mai bulit,si ma conectam de pe tel la wirles-ul vecinilor [:i].

Lali si de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

lali, nu ma bag... de obicei nu le strang io. am ajutor pe frati-su care e obsedat de aranjat. ma rog... nu chiar foarte, adica nu pe ale lui . acum alex e la socri (3 statii mai incolo) si se mai bucura de 2 zile de vacanta. soata e la serviciu in tura de noapte... asa ca de aia a cazut magareata pe mine. deci... spor la strans... cand o fi .

lali, te mananca deshtele? nu te-ai putut abtine, ha?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Ma alatur voua...si eu strang acum si maine sunt iar imprastiate.
Cred ca este ceva normal.Multe dintre lucrurile pe care le facea Ramona le face si Mihai.Pe mine m-au inebunit cu jucatul cu cosul de gunoi.
Nu inteleg deloc de ce il considera un loc bun de joaca.
Noapte buna!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Laura,si ai tai ? Pai eu am 4 cosuri de gunoi care de obicei ajung sa fie unul sigur .
Mady,nu stiu la ce ma mananca deshtele,ca acum is blonda sub acoperire

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

neatza!!!

is chiauna de somn. nu pot sa dorm bine cand nu-i sotu' acasa . stam la curte si nu e chiar la strada principala + ca e mare curtea si vecini am numai babatii, asa ca orice zgomot de-afara e amplificat in urechiusele mele. si uite asa adorm pe la 4 dimi . de recuperat la pranz nu poate fi vorba ca tre' sa ma protzapesc la RDS in poarta vreo ora sa schimb un contract si sa gasesc un xerox color pt. multiplicarea invitatiilor la ziua lui alex . si afara ningeeeeeeee...

dovleceii vostri de ce sunt interesati? desene animate? muzica? reclame? jucarii? mihaita sta ca stana de piatra la reclame si niste melodii de care io m-am saturat .
lali, ma refeream la licitat.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

la multi ani de 3 ianuarie

fiti atente ce intrebare am eu!!! noi colectam gunoiul selectiv nelamurirea mea este daca pot recicla scutecele folosite ale lui Carol? sunt de plastic? organice nu sunt sigur! voi cum faceti? tare as vrea sa le recilcez si pe ele dar nu as vrea sa ma injure oamenii care se ocupa cu reciclarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

La multi ani inca o data!

Ioana, nu cred ca e corect sa le pui pe nici unul dintre sortimentele clasice. Ar trebui in prealabil sa separi plasticul de restul componentelor gen wood pulp. Stiu ca in afara exista containere separate pt. scutece. La noi neexistand, cred ca cel mai "corect" le poti pune la "altele" gen menajere si asimilabile. Din pacate.

Scrie pe google: diapers made from
si vezi primul link, cel de pe www.madehow.com

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

La multi ani inca o data!

Ioana, nu cred ca e corect sa le pui pe nici unul dintre sortimentele clasice. Ar trebui in prealabil sa separi plasticul de restul componentelor gen wood pulp. Stiu ca in afara exista containere separate pt. scutece. La noi neexistand, cred ca cel mai "corect" le poti pune la "altele" gen menajere si asimilabile. Din pacate.

Scrie pe google: diapers made from
si vezi primul link, cel de pe www.madehow.com

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

multumesc util linkul

Mergi la inceput

Baaai,am uitat de cafele! De aia dorm pe mine cred!

Si acum,neatza pe la pranz !
Au plecat socrii,mi-au mancat trei sferturi de oala de ciorba de burta,baietii mei doorm,si eu surfez pe net !
Da Mady,acolo ma manca deshtele,si le scarpin ,macar nitel . Credeam ca m-au mancat pe la vre-un subiect,ceva .
Intrebai de atractii pentru bebe? Pai Paul e atras de tot ce face zgomot,tot ce are rotite,cheite,beculete,sutuburi,capace care se desfac,scartaie,chiuie,tipa,fac ceva! Dar tot la fel de mult ii plac plsurile. E innebunit dupa ursuletii mari,cand vede unul se arunca la propriu pe el si isi afunda fatuca in puf,si rade,si strange papitoiul in brate . aa,si ii mai plac toae jucariile altui copil ,nu are importanta ca poate el are identica acasa si zace aruncata!
Nu se uita la tv decat daca se aud ceva zgomote suspecte,muzica daca o aude danseaza,indiferent de unde se aude. Cauta cu privirea sursa,se duce langa,dar nu se uita la tv. Ii mai place mult telefonul fix ,am luat altul si cu ala care ii place se joaca el.

Mergi la inceput