Dovleceii spun bine ai venit 2011! **5**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Ziua buna in noul an!! La multi ani inca o data si sper ca presimtirile voastre de un an mai bun sa se adevereasca!

Ioanna, jos palaria ca faci ceva pt mediu la noi anunta de la inceputul anului trecut ca se va colecta gunoiul separat si asteptam cu nerabdare, dar nu stiu ce ii impiedica sa implementeze proiectul (probabil reticenta oamenilor )

Mady, Ebru e atrasa de reclame, poti sa-i faci orice cat sunt reclame la TV intr-un timp nu o mai atragea TV-ul, dar de cateva sapt iar a inceput....in rest, muzica pt putin timp, desenele...depinde, dar tot asa, nu o atrag pt mult timp, iar de jucarii v-am mai zis eu, vad ca ii plac cele de construit, cu forme, facut turnulete etc....in rest, matura si farasul, cosul de gunoi (asa ca o inteleg pe Laura...), sertarele si dulapurile de la bucatarie, hartia igienica de la WC, astea cand are acces la ele, adica sunt si eu cu ea acolo si sunt pe faza s-o spal apoi pe maini....cand nu sunt, incui si baia si bucataria...in dormitoare nu are acces, ca sunt la etaj....

la noi de Rev a fost dragut, locatia era frumos aranjata, mancarea buna, bautura la discretie, doar muzica a lasat de dorit (prea multa din asta veche, pt varsta a treia, mai mergeau combinate si niste melodii mai actuale...), dar cum compania a fost placuta, ne-am lasat dusi de val....gasca a cam capitulat pe la 4, asa ca am plecat si noi acasa...Ebru cica a fost deranjata de petarde la 12 si nu s-a mai culcat pana la 2.30, deci a facut si ea Revelionul cu buni

2011 pupici!!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

selen

Mady Carol este atras de tot ce are roti... brum-bruum se aude toata ziua la mine in casa. in magazine nu maiputem merge cu el sa cumparam jucarii ca nu ne putem apropia de masinute (Ar trebui sa le cumparam pe toate)

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

mda... deci copilul e normal , maica-sa e in urma. de vreo 2 zile este foarte dragastos, se prelinge pe mine, ma mangaie si ma pupa... e un deliciu, iar cand e si frati-su pe langa mine maraie gelos. nu lasa pe nimeni sa se apropie de mine sau taica-su.

hai ca plec la socri .
pupici.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Poftiti la capitolul 6

La multi ani! Bun gasit in 2011.

Santa is coming to town to meet Rares (16.10.2009)

Mergi la inceput