Dovleceii spun bine ai venit 2011! **5**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Am indraznit sa modific putin titlul capitolului.

La multi ani din nou. La revedere 2010, am plin de lucruri bune si as spune, chiar daca e doar 23.43 dupa ceasul meu, bine ai venit 2011!

Va pup cu mare drag si ne auzim la anul.

Fug langa puiul meu care are mare nevoie de mine acum dat fiind ca suntem inconjurati de bombe si artificii deja.

Santa is coming to town to meet Rares (16.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

La multi ani fetele mele dragi, sa aveti parte de un an cat mai bun,copii sanatosi si soti iubiciosi ,voi sa aveti sanatate ,ca daca este ea,le facem pe toate!

Eu m-am distrat pe cinste,dar toata lumea a uitat de poze ,nu avem decat doua-trei razlete, sa vedem maine ( de fapt azi) exact ce au si nasii pe aparatul lor. Noi ne-am intors deja acasa pentru ca Paul nu a vrut sa doarma la ei,a dormit o ora si jumatat,dupa care s-a trezit,a inceput sa se impinga ba in perete,ba in perna,pa in patura si cearceaf,nici plapuma nu ii convenea...asa ca am hotarat ca decat sa fim toti iritati si obositi dimineata ,mai bine sa ne vedem pe la pranz,fresh toti . Acum ne bagam la nani...

Lali si de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

LA MULTI ANI, sarbatoritilor de azi!!!

noi am dormit vitejeste. l-am culcat pe mihaita la 23 si un pic, s-a trezit la 00.03 si i-am bagat bibe cu ce mai ramasese din cereale, asa ca s-a culcat la loc. in urma lui... n-am rezistat nici eu mai mult de 15 minute. alex cu tacsu au fost afara (in curte, ca noi stam la curte) si au vazut artificiile, iar apoi somn de voie ca sotul pleca la serviciu la 6 dimi.

asa ca acum suntem fresh , pusi pe rontait (mihaita), joaca (alex) si eu pe mancat .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Sorcova, vesela
Sa traiti sa infloriti
Ca un mar, ca un par
Ca un fir de trandafir!

La multi ani dovlecei!!!!!!!! Sa aveti parte de un an deosebit de frumos!!!!

Gianina, mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Ahooo, ahooo, vine Anul Nou!!

Mergi la inceput

Buna dimineaatzaa!
,zeama de varza ,ceva?La noi a continuat petrecerea si ieri ,am fost cu colindul pe la vecina,la nasi,ne-am intors seara tarziu, acum doar ce ne-am trezit !

Ma intorc mai arziu,acum il imbrac pe strumf si iesim , vreau sa iau burta sa fac maine o ciorba de burta ca imi vin socrii in vizita .

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

lali, ti-a venit miros de ciorba de burta de la mine? a mea e pe terminate. buna rau .

multam de . noi am reusit ieri sa bem sampania . la ce somn am tras in noaptea de revelion...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

La multi ani fete dragi si dovlecei! Sa avem parte de un an 2011 plin de tot ce ne dorim!

Abia acum am reusit sa intru...

Noi am facut revelionul la nasi si dsi initial spuneam ca mergem singuri Ramona nu ne-a lasat a apelat la mila noastra si am luat-o cu noi.Nu va spun ce cuminte si incantata a fost si bucuria ei artificiile au fost din plin mai ales ca nasii stau la curte si se vedeau din toate partile!

Mihaita a intampinat 2011 dormind spre surprinderea mea pt ca anul trecut nu a fost chip sa-l culc mai devreme de ora 1.

Ieri am fost la parintii mei si ne-am intalnit cu surorile mele iar aseara am adormit bustean.

ic la toate si ne auzim

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
vine cu
si mai ales cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Mai fetelor pe unde sunteti?
Eu acum puteam sta cu vorba...mai tarziu le dau papica celor doi avem in meniu ficatei de pui cu piure de cartofi.

Va pup si va doresc o saptamana de vis.

Monikus iti doresc din suflet ca Rares sa se mai calmeze si sa doarma toata noaptea neintors!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

'na seara!
Eu sunt prin preajma,fac pozici la bijuterici! Si noi tot piure avem in meniu,am papat deja,acum Paul isi sufla nasul intr-un servetel .

Mergi la inceput

si noi ne pregatim de culcare, dupa ce s-a indopat jupanu' toata dupa-amiaza: suc de portocale, iaurtel (ca l-a vazut pe masa si n-a fost scapare), sarmalute din piept de pui facute special pt. el cu painica.

acum, dupa ce i-a trecut febra, e intr-o foame continua si are numai joaca in fundulet . eu il cert si el se uita la mine, vorbeste ceva pe chineza lui, rade si bineinteles continua prostioarele.

toate budigaile mele sunt aruncate prin casa, ciorapii tuturor sunt aliniati langa sifonier, gentile mele controlate si roase in amanunt,girafa lui si antemergatorul cu rotile-n sus... si copiii vostri sunt asa curiosi si obraznicuti? am de strans pana la miez de noapte ca-s singura acasa si n-am ajutor .

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM

Mergi la inceput