Dovleceii spun bine ai venit 2011! **5**
Raspunsuri - Pagina 17
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madyrizi LA MULTI ANI, CU SANATATE!!! ca-i mai buna decat toate. Sa aveti o zi/noapte superba alaturi de cei dragi, sa sarbatoriti venirea Noului An cu un pahar de sampanie!!! Va doresc sanatate, bucurii si implinirea dorintelor. Puii nostri sa creasca mari, cuminti si papaciosi. ![]() ![]() ![]() P.S. m-am grabit sa spun ca dovlecelul nu mai are febra. noaptea nu-i ca ziua...asa ca ziua e ok, noaptea face prapad. sa ne "vedem" cu bine la anul. adica maine.Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex![]() AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro NOUTATI IN ALBUM pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Sper ca macar in noaptea de revelion sa nu va supere febra iar anul care vine sa nu mai auziti de asa ceva.

Santa
is coming to town to meet Rares (16.10.2009)
monikus spune:
Ioana eu am citit undeva ca poti incepe sa il speli pe dinti undeva in jurul varstei de 3 ani. Al meu are 8 dinti si 4 masele, mananca inca pasat totul si trebuie spalat pe dinti neaparat. Din fericire al meu accepta periuta de dinti. O sa pun niste poze cu el cum se spala pe dinti "la anu'". Noi am inceput cu o periuta din aia de pus pe deget de la nenedent si cu pasta fara fluor tot nenedent. Acum continuam cu aceeasi pasta care nu necesita clatire si e ok la inghitire dar cu o periuta normala de la nuk pt 1+.
Santa
Lali_mete spune:
Aho,aho de anul nou
Am venit acum si eu
Sa va urez de sanatate
sa aveti pe masa de toate
Sa fie dovleceii cuminti
Si nu mai aiba dureri la dinti!
Voi sa fiti toate frumoase
Si cu sotii dragastoase,
Sa dansati la noapte toate
Sa cadeti dimineatza late!
Sa vedem poze si filme
Cum se distreaza-o dovlecime!
Hai la anu' si la multi ani
Ca rime nu mai fac,daca nu-mi dati bani
!
Va pup dulce,si va imbratisez strans,strans! Parca nu imi vine sa cred cat de mult ne-am apropiat aici, cat de mult m-am gandit la voi facand prajiturici 
. Sa nevedem/auzim/citim cu bine la anu'!
Lali
si
de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lali_mete Aho,aho de anul nou Am venit acum si eu Sa va urez de sanatate sa aveti pe masa de toate Sa fie dovleceii cuminti Si nu mai aiba dureri la dinti! Voi sa fiti toate frumoase Si cu sotii dragastoase, Sa dansati la noapte toate Sa cadeti dimineatza late! Sa vedem poze si filme Cum se distreaza-o dovlecime! Hai la anu' si la multi ani Ca rime nu mai fac,daca nu-mi dati bani Va pup dulce,si va imbratisez strans,strans! Parca nu imi vine sa cred cat de mult ne-am apropiat aici, cat de mult m-am gandit la voi facand prajiturici ![]() . Sa nevedem/auzim/citim cu bine la anu'!Lali si de Paul ( 01.10.2009)! Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii |
Minunat colindul dar sper sa te multumesti cu putin ca doar e criza frate. Un
ajunge momentan?Santa
carinablanca spune:
Acum in ceas de bilant, din tot sufletul va doresc:
Sa va aduca; Noul An 2011 mai mult timp...
sa iubiti... pentru ca iubirea este secretul tineretii vesnice!...
sa rādeti... pentru ca rāsul este muzica sufletului!...
sa plāngeti... pentru ca plānsul este emotia unei inimi mari!...
sa cititi... pentru ca cititul este sursa cunoasterii!...
sa ascultati... pentru ca ascultarea este forta inteligentei!..
sa gānditi... pentru ca si gāndirea este cheia reusiitei...
sa visati.... pentru ca visarea este rasuflarea fericirii!...
sa va jucati... pentru ca jocul reprezinta prospetimea copilariei...
Sa aveti timp sa traiti... pentru ca Timpul trece repede... si nu revine NICIODATA!...
LA MULTI ANI !!!
Mami si Maria in asteptarea lui Mos Craciun

Ioanna81 spune:
fetelor sa aveti un an nou ca rupt din povesti
va imbratisez pe toate. sunteti niste femei minunate
La multi ani!
Ioana si Carol Ioan fac
Trazbātii 
monikus spune:
Pupici tuturor mamicilor de dovlecei speciale din viata mea,
Plecam acum la mama. Nu stiu daca voi mai putea intra pe la voi. Sper sa o mai pot face. Daca nu, va doresc distractie placuta si liniste pt dovlecei. Ne re-citim cu bine in anul ce vine.

Santa
Lali_mete spune:
La multi ani cu bucurie va doresc,nu m-am putut abtine si am intrat putin si de la nasi
. Monikus ma multumesc mami si cu un pupic daca-i de la tine,sau mai bine de la Rares
!
Ne vedem dimineatza,la anul!
Lali
si
de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
crocodana spune:
Ladies,
un an excelent va doresc!
Va imbratisez cu drag!
Amilici Crocodilibici
il urmareste
pe Mos Craciun 

diamar78 spune:
La multi ani!
Sa avem un 2011 mai bun si sa fim sanatosi.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

de