Dovleceii spun bine ai venit 2011! **5**
Raspunsuri - Pagina 16
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanna81 dragelor, am o curiozitate ![]() ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii ![]() |
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137994
de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
madyrizi spune:
ufff... ce bine e cand stai. am terminat ciorba de burta, salata de vinete, halca de carne e condimentata, iar pt. azi am facut snitele cu piure
.
ioana, am crezut ca ma tentezi cu alte seriale, dar le-am vazut pe astea. sunt foarte misto
.
eu ii curat dintisorii lui mihaita (7 la numar) cu un tifon. nu ma lasa altfel. si asa ma musca cateodata daca nu-s atenta.
apropo de mihaita... nu mai are febra. a revenit la obraznicia lui innascuta
care pe mine ma termina la sfarsitul zilei.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Ioanna81 spune:
mady mai am pe lista asa:
1. one tree hill
2. chuck
3. nip/tuck
4. bones
5. cougar town
6. the office
7. sanctuary
8. boardwalk empire
9. the good wife
10. the closer
e grozav ca a scapat de febra 
Ioana si Carol Ioan fac
Trazbātii 
Ioanna81 spune:
voi incerca si eu cu tifon. cum faceti? puneti ceva pe el (la pasta ma refer)
Ioana si Carol Ioan fac
Trazbātii 
Lali_mete spune:
Azi am primit urmatorul mesal ,de Crissbebe :
Mai lipsesc doua zile pana a-i spune adio acestui an 2010...Gandeste-te la tot ceea ce ai facut: ai descoperit prieteni noi sau te-ai impacat cu cei vechi,ai plans,ai ras,ai urat,ai iubit ,ai suferit,ai fost fericit,te-ai certat,te-ai impacat,ai pupat,ai sarutat,ai sperat,ai visat...Adu-ti aminte de persoanele cu care ai facut macar unul din aceste lucruri si trimite-le acest mesaj prin care sa le spui MULTUMESC ! ,chiar daca te-au imbratisat sau ti-au spus vorbe grele...Adu-ti aminte ca EI au fost totusi PREZENTI in viata ta!
Eu vi-l trimit si voua,si va spun Va multumesc din suflet ca mi-ati iesit in cale in lumea asta zapacita in care traim... Am plans si ras alaturi de voi,am crescut,m-am maturizat,am-am cerat si impacat,am urat si iubit!
Lali
si
de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
laura78nico spune:
Buna la ceas deseara!
Super mesaj fetelelor(Lali si Crissbebe)
Mady bine ai venit! Si bine ca a trecut febra.frumosi baieti ai sa-ti traiasca!
Laly tu ma intrebai Mihaita a stat putin afara ca de la aerul rece mai avea un pic si adormea si nu avem un carut pe masura, iar in sanie mi-e frica ca il tranteste Ramona. O alta varianta in brate ne omoara. Oricum eu sper sa terminam cu infectia asta nenorocita si sa pot sa-l scot in fiecare zi afara!
In alta ordine de idei nici noi nu stam acasa de revelion fugim la nasi, iar cu pitici vor sta socrii mei. Mancare multa nu fac un piept de curcan la cuptor si o salata cu paste colorate ca nu am mai facut de mult.
Pt ca maine nu stiu daca pot intra va doresc la toate un an nou mult mai bun, cu multa sanatate si numai bucurii si ma bucur ca pot vorbi cu voi!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
vine
cu
si mai ales cu

Danuta1979 spune:
Am intrat scurt fara sa recuperez din urma. Promit dupa sarbatori.
Vreau sa va urez din suflet Un an nou 2011 minunat, cu veselie, sanatate si belsug in casa!
Va imbratisez cu drag!
selen80 spune:
neata
multumim tuturor pt urarile frumoase 
Va uram si noi un an nou in care nici o dorinta sa nu para imposibil de realizat, atat pentru voi cat si pentru cei dragi! Sa ne aduca dovleceii numai bucurii!

de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
monikus spune:
Buna ziua tuturor,
Stiu ca am disparut ca magarul in ceata dar am avut un copilas tare neastamparat si nu am mai reusit sa intru pe la voi.
Am reusit totusi sa vad pozele cu baietii lui Mady. Foarte frumosi copii. Sa-ti traiasca.
Promit sa recuperez la anu'. Doamne cum suna "la anu'"![]()
Noi o sa facem Revelionul la mama. O sa plecam dupa-amiaza si o sa ne intoarcem maine la un moment dat acasa.
Ramasesem datoare cu mancarurile de Revelion. Stiu ca e cam tarziu pt asta dar... hai sa va zic totusi. Pai eu am facut salata de boeuf, oua umplute, friptura de porc la tava, pui shanghai si mama a facut piftie de curcan, sarmale, salata de vinete si niste peste pane. Cam asta o sa avem de Revelion.
Acum sa va urez si eu ceva:
Fie ca acest an ce ne bate la usa si asteapta sa ne treaca pragul sa aduca tuturor tot ceea ce anul acesta nu le-a adus. Sa fie un an plin de impliniri si bucurii si daca s-ar putea, cu voia Celui de sus, fara mari suparari.
La multi ani tuturor!

Va multumesc si eu pt acest an petrecut impreuna si sa ne auzim cu bine la anul.
2010!
Santa
is coming to town to meet Rares (16.10.2009)
madyrizi spune:
LA MULTI ANI, CU SANATATE!!! ca-i mai buna decat toate. Sa aveti o zi/noapte superba alaturi de cei dragi, sa sarbatoriti venirea Noului An cu un pahar de sampanie!!! Va doresc sanatate, bucurii si implinirea dorintelor. Puii nostri sa creasca mari, cuminti si papaciosi.

P.S. m-am grabit sa spun ca dovlecelul nu mai are febra. noaptea nu-i ca ziua...asa ca ziua e ok, noaptea face prapad.
sa ne "vedem" cu bine la anul. adica maine.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii