Dovleceii spun bine ai venit 2011! **5**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna de dimineata

maiculita m-am trezit cu o durere de cap de toata frumusetea avem un nou serial care ne pasioneaza si ne uitam pana adormim la calculator. bineinteles ca domnisorul carol nu ia in considerare acest lucru si nu-l intereseaza ca noi ne culcam la 2 noaptea el tot la 8 - 8 jumate e in picioare

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

buna de dimineata

maiculita m-am trezit cu o durere de cap de toata frumusetea avem un nou serial care ne pasioneaza si ne uitam pana adormim la calculator. bineinteles ca domnisorul carol nu ia in considerare acest lucru si nu-l intereseaza ca noi ne culcam la 2 noaptea el tot la 8 - 8 jumate e in picioare

ce serial, ce serial???

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

buna de dimineata

ce serial, ce serial???

Eee,dar ce curioasa esti !! Ce,iar te lasa Ebru la pc? ce faceti migdalatelor?

Lali si de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

si eu sunt curioasa ce serial e... la ora aia e cam dubios.

daca se pregateste cineva de frati-surioare sa ne anuntati ca sa urmarim sarcina , dar sa fie tot dovlecei...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

nu ma prea lasa, dar ma mai uit cand doarme ea....incerc sa fac treaba cat e ea treaza, ca acum ma lasa, ca sa am liber cat doarme

toate serialele pe care le urmaream eu vad ca au pauza pana in ianuarie si sunt in pana acum....si nici nu vreau sa ma apuc aiurea de altul fara sa am o recomandare de la cineva....sa nu pierd vremea uitandu-ma la primul episod si sa nu-mi placa...

Mady, noi pe vremurile astea nesigure nu ne mai bagam la al doilea...desi imi doresc...mai asteptam un an-doi........trei....

Mergi la inceput

serialul se numesteeeeee.... FRINGE

Mergi la inceput

si inainte de Fringe am vazut DEXTER si inainte de Dexter am vazut WEEDS si mai vedem CRIMINAL MINDS pe masura ce apar

Mergi la inceput

dragelor, am o curiozitate . lui Carol i-a iesit primul dinte pe 3 noiembrie, apoi pe 12, 18 si 28 decembrie ceilalti incisivi. nu sunt iesiti complet, cei de sus au mai putin de 1mm afara. cum il spal eu pe dinti? ca el nu deschide gura ca sa vad daca mai are vreunul nou iesit (doar prin pipaire am stiut ca i-au iesit dintii pentru ca altfel nu a avut nici o reactie) daramite sa-l spal si cum il fac sa scuipe pasta de dinti si sa clateasca? e vreo pasta minune care se inghite?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

si eu sunt curioasa ce serial e... la ora aia e cam dubios.

daca se pregateste cineva de frati-surioare sa ne anuntati ca sa urmarim sarcina , dar sa fie tot dovlecei...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

serialul e pe laptop noi nu avem teveu

Mergi la inceput

Ioanna, eu am spalat-o pe dintisori dupa ce i-au crescut destul de bine, ca sa am ce ...freca pana una alta poti sa-l freci cu degetul infasurat in tifon....ma gandesc ca o periuta l-ar cam rani la gingii, fiind dintii asa mici....sau mai sunt unele cu peri de silicon, care se pun pe deget...noi avem normala, ca cea de oameni mari, doar cu o muzicuta in capat....
eu pasta am luat ceva bio, sunt speciale care se pot inghiti....se pune ffff putin, Ebru oricum mai intai suge pasta si apoi ma lasa sa-i frec dintii
ca si modalitate de convingere...eu am luat-o cu mine in baie vreo 3 seri, am pus-o pe cosul de rufe langa chiuveta si m-am spalat eu pe dinti (eventual parand si f incantata de ceea ce fac )....a fost f atenta la ceea ce faceam, iar in a patra seara dupa ce m-am spalat eu am spalat-o si pe ea...a deschis frumos gurita si a stat la frecus...
numai ca de ceva timp nu-i mai convine ceva si nu ma lasa sa dau decat de cateva ori, in spate nu mai reusesc s-o spal trebuie sa vad ce tactica mai aplic

weeds il urmaresc si eu o sa le incerc si pe celelalte, merci

Mergi la inceput