Dovleceii spun bine ai venit 2011! **5**
Raspunsuri - Pagina 14
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lali_mete Deci pana ma misc eeeeu ....Lali si de Paul ( 01.10.2009)! Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii |

Santa
is coming to town to meet Rares (16.10.2009)
madyrizi spune:
acum dovlecelul tre' sa faca
si scolarul lectii, revin dupa ora 16 sa dau informatiuni
.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
selen80 spune:
hellou!
poze!! vreau poze!! s-a inteles??!! de la toata lumea adica, inclusiv de la nou-venita mamica, de dovlecel! Bine ai venit Mady
frumos, frumos la voi de Craciun....ma bucr ca s-au bucurat copilasii de cadouase, braduti, luminite, zapada, saniute! dar eu tot fan vara sunt ![]()
Lali, ai vazut ce frumos m-am fofilat daca m-ai chemat la munca??! daca ma chemai si tu la o praji, stii cum veneam??!!
Iulia, sa-ti traiasca Stefania! ce fetita desteapta ai tu, deja parleste??
Ebru mai incearca cate ceva, dar doar cuvintele simple le spune corect...
nici eu nu fac nimic deosebit de Revelion....a zis soacra-mea ca aduce sarmale si salata boeuf, iar eu o sa fac ceva friptura de pui cu garnitura de...cartofi, ce altceva, ca sotz numai cartofi, orez si paste mananca! oricum el munceste vineri, cred ca program normal, osa vina acasa, o sa faca un dus si plecam la pub-ul unde facem Revelionul...o sa fie rupt de oboseala saracu....
noi am fost duminica la sor-mea, la masa, ca a fost ziua ei ieri....apoi la un botez, la vecini...nu ne-am distrat in mod deosebit, nu-i cunoasteam decat pe parinti, muzica nu prea pe gustul nostru (sau macar al meu, ca sotz oricum nu danseaza defel..)...
Ebru a primit de la ai mei un bebe care face ca toate alea cand apesi pe un buton, si un scaunel...pe care il plimba acum prin toata casa...se mai cocoatza pe el, oricum numai in fund nu ![]()
eu n-am apucat sa-i iau nimic, oscilez intre un joc de lego (vad ca o pasioneaza jocurile astea cu piese, le asambleaza, le aseaza, o tin ocupata mai mult timp), un carutz pt papusi (ca sa nu mai plimbe scaunul prin casa
) sau ceva set de curatenie (ca e o mica maimutica si sa aiba si ea "uneltele" ei)...probabil in timp le voi lua pe toate,m dar deocamdata trebuie sa aleg unul, ca e o perioada mai grea cu banutii ![]()
pupici pe obrajiorii rosii de la frig!
de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
madyrizi spune:
poze cu dovlecelul si fratiorul .
mihaita are febra, 38.9. e prima lui febra asa ca nu stiu cum se comporta. deocamdata e suparat, plangacios, morocanos, ofticos... si nu-i convine nimik. are in meniu nurofen, panadol, sosete cu otet, urmeaza o baie si daca nu si nu... probabil supozitor.

Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
Lali_mete spune:
Eee,asa mai merge Selen
,la placinte inainte,la razboi inapoi,ha? Maine fac prajiturica,altceva nimic. Ce face Ebru?
Mady,te cred cu febra,si eu eram topita cand a facut Paul prima febra,parca uitasem tot ce am invatat. Prima febra a facut-o luna trecuta
. Sa ne spui cum mai este,daca mai are febra.
Va trec si in listuta imediat ce terin aici
.
Lali
si
de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Ioanna81 spune:
Mady neaparat sa-l hidratezi bine daca are febra. este foarte important in astfel de situatii sa bea lichide. multa sanatate 
eu ziceam ca nu pregatesc nimic de revelion... la loc comanda! ne-au invitat nasii la ei asa ca in sarcina mea cad apertivele (o parte din ele) asa ca voi face salata de cruditati, salata de vinete, chiftelute cu susan si va face si Razvan (el sotz
)e super-mega-extra salata de fructe. o face absolut divina 
Ioana si Carol Ioan fac
Trazbātii 
madyrizi spune:
aaa...eu nu sunt panicoasa
ca am o istorie in spate
. am lectii invatate de la alex care facea la mare febra peste 39. sosetele cu otet au avut efect
: e calare pe calculator si pus pe rele
.
mai vedem la noapte.
Mami
de
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
Lali_mete spune:
Destrabalare frate!! Eu plec de-acasa,voi plecati de acasa,super revelion asa
,fara prea multa bataie de cap
!
Lasa Ioana,ca faci mai putina mancare decat gazda
!
Noi tot la nasi mergem,eu cu Paul ,ca Vali e de munca ( el sotz al meu
) ,si mie mi-au spus sa aduc castraveti drepti si pepeni crapati ![]()
. Sunt oleaca dusi
...
Mady ,asa ne mai inveti si pe noi cate ceva
noi cele care am ramas aici suntem majoritatea la primul copilas ,intram in panica mai usurel,asa
. Cat despre copilasii taaai
,ce sa zic! Intradevar seamana ca doua picaturi...una de apa si una de ulei,unul brunetel si unul saten,cu ochi albastri (cel putin asa se vad la pc-ul meu ) ,mi-nu-nati ! Frumosi tare! Banuiesc ca seamana unul cu mami si unul cu tati,nu?
Selen ,si eu cred ca le vei lua e toate cu timpul
,acum i-ai jucaria care crezi ca o atrage cel mai mult pe Ebru,nu cu ce te-ai juca tu mai tare
!
Iuliapapusa ,ca mi-am amintit
, cum e mami amestecul ala tailandez cu pui? Ca eu cand ma gandesc la Thailanda,ma gandesc la Tzantzareanu sau la masaje d-alea cu patratel rosu,nu la pui
!
Crissbebe,Catalina unde sunteti fetelor? Maa,voi ati fugeat in tari d-alea calde in concediu si nu ne spuneti si noua sa nu ne ofticati
!
Monikus ai grija sa nu cada greu si papica de revelion,da? Tu ce faci bun,asa,dulce si cu crema
? Poate imi mai dati neste idei
!
Deci sunt treaza de la 3 si un pic,dar mi-a fost jena sa scriu la oa aia,da?
Lali
si
de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
selen80 spune:
neatza!
Kemsy, scuze ca nu ti-am raspuns ieri..multumim de complimente, pupam si noi ariciul inapoi
iar cu botoseii, la inceput nu aluneca, dar in timp cred ca s-a tocit lana aia si a inceput sa alunece rau pe parchet....acum i-am luat niste sosete mai grosute cu o talpa siliconata asa, e mult mai bine...
Mady, diferiti diferiti, dar frumosi amandoi! sa-ti traiasca! cum mai e Mihaita azi?
Ioanna, lasa ca tu esti priciputa la bucatarit, si daca te ajuta si el sotz, te-ai scos! ![]()
de Mada mai stie cineva ceva??? 
de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
madyrizi spune:
neatza!!!
multumesc de complimente. intr-adevar, unul seamana cu
(alex) iar unul cu socrul meu (mihai). cred ca alex a luat cate putin de la fiecare ca nu seamana cu nici unul din noi mai mult decat cu altul. mihai este socrul meu intreg la fatza.
mihaita a fost mai bine noaptea... dar la 4 dimi l-a luat iar febra mare. acum e pe panadol alternativ cu nurofen si sosete cu otet. incepe sa scada temperatura, dar presupun ca la noapte iar o sa avem probleme.
de gatit ma apuc azi sa fac ciorba de burta si sa condimentez niste halci de carne
. suntem numai noi 4 de revelion si ne ajunge ciorbita si friptura. sotul meu lucreaza pe 1 de la 6 dimi, asa ca nu poate bea prea mult si nici sa stea mult dupa 12 noaptea.
si spor la gatit cu dovleceii langa voi.
Mami
de
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM