Dovleceii spun bine ai venit 2011! **5**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'neatzaaa!
Monikus,nu imi face cinste avertismentul,dar ce sa ii fac , il cosmetizez si eu [:I}.In astfel de cazuri e o situatie cu doua taisuri ...daca nu raspunzi esti luat de fraier,daca raspunzi iti sare un intreg topic in cap .Si mancare daa,mai am [:D},ieri au facut sotul si cumnatul o oala noua cu sarmale,ca cica nu s-au saturat cu alea de la mama-soacra! Mancai frate! Am si salata de beuf,si de cruditati (de asta mai e putina,si e si ea proaspat facuta)am si ciorbitza de perisoare...Si eu mananc acum sunculitza si chiftelutze cu mustar,sau mai bine sa spun parjoale ?

Lali si de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

La meniu nu fac nimic ,ca plec de acasa! O sa fac o prajitura de pe http://savalaura.blogspot.com ,cu lapte, si cam atat
De mancare am scapat!

Laura,si tu ne faci in ciuda ca te-ai dat cu sania,a? Nu-i nimic! Ma dau ma si eu! Numai sa ninga la noi ! Da piciulica de ce nu a stat mai mult la zapada?

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

va pupilez

mai eu nu mai fac nimic de mancare de revelion . mai avem sarmale si piftie. poate fac totusi un peste la cuptor, ma mai gandesc

Ioana si Carol Ioan asteptandu-l pe Mos Craciun Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

de cand am vazut-o pe lali inverzita mi s-a facut pofta sa intru la dovlecei. ma primiti? am si eu un dovlecel de octombrie neastamparat, dar dulce .
am reusit sa citesc cateva pagini din acest capitol ca de celelalte nu am timp deloc, dar promit sa va cunosc pe toate... in timp.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

bine ai venit madyrizi te primim cu drag

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

de cand am vazut-o pe lali inverzita mi s-a facut pofta sa intru la dovlecei. ma primiti? am si eu un dovlecel de octombrie neastamparat, dar dulce .
am reusit sa citesc cateva pagini din acest capitol ca de celelalte nu am timp deloc, dar promit sa va cunosc pe toate... in timp.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM

Bine ai venit.

Spune repede datele vostre si sigur inverzita sau io te trecem la panou.

Mai inca nu m-am hotarat ce fac de mancare. Sper sa nu raman cu ganditul.

Santa is coming to town to meet Rares (16.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

ok, uite datele mele:

eu sunt madyrizi (21 septembrie 1978), mami de Mihai Gabriel, dovlecel de 18 octombrie 2009, si mami de Alex Costin - scolar cu gargauni in cap (8 februarie 2003).

alte date? mai trebuie?

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM

Mergi la inceput

Olaaa Mady ,bine ai venit intre noi! Da neste date la noi,sa te trecem la catastif,poate ai vre-o preferinta la emoticonul copilasilor ,sa ne spui si data la care facem petrecere de ziua ta !

Revin,ma chinui sa mai fac un fluture

Mergi la inceput

Deci pana ma misc eeeeu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

ok, uite datele mele:

eu sunt madyrizi (21 septembrie 1978), mami de Mihai Gabriel, dovlecel de 18 octombrie 2009, si mami de Alex Costin - scolar cu gargauni in cap (8 februarie 2003).

alte date? mai trebuie?

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM

Asta e tot ce trebuie pt panou. Acum mai trebuie poze...multe poze di date despre dovlecel. Doarme? Eu am o problema cu asta? Cum se inteleg fratiorii....chestii de genul asta.

O sa fac modificari imediat ce ma lasa copilasul meu un pic in pace.

Santa is coming to town to meet Rares (16.10.2009)

Mergi la inceput