Dovleceii spun bine ai venit 2011! **5**
Raspunsuri - Pagina 13
Lali_mete spune:
'neatzaaa!
Monikus,nu imi face cinste avertismentul,dar ce sa ii fac
, il cosmetizez si eu [:I}.In astfel de cazuri e o situatie cu doua taisuri ...daca nu raspunzi esti luat de fraier,daca raspunzi iti sare un intreg topic in cap
.Si mancare daa,mai am [:D},ieri au facut sotul si cumnatul o oala noua cu sarmale,ca cica nu s-au saturat cu alea de la mama-soacra! Mancai frate! Am si salata de beuf,si de cruditati (de asta mai e putina,si e si ea proaspat facuta)am si ciorbitza de perisoare...Si eu mananc acum sunculitza si chiftelutze cu mustar
,sau mai bine sa spun parjoale
?
Lali
si
de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Lali_mete spune:
La meniu nu fac nimic ,ca plec de acasa! O sa fac o prajitura de pe http://savalaura.blogspot.com ,cu lapte, si cam atat
De mancare am scapat!
Laura,si tu ne faci in ciuda ca te-ai dat cu sania,a? Nu-i nimic! Ma dau ma si eu! Numai sa ninga la noi
! Da piciulica de ce nu a stat mai mult la zapada?
Lali
si
de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Ioanna81 spune:
va pupilez ![]()
mai eu nu mai fac nimic de mancare de revelion
. mai avem sarmale si piftie. poate fac totusi un peste la cuptor, ma mai gandesc ![]()
Ioana si Carol Ioan
asteptandu-l pe Mos Craciun
Trazbātii 
madyrizi spune:
de cand am vazut-o pe lali inverzita mi s-a facut pofta sa intru la dovlecei. ma primiti? am si eu un dovlecel de octombrie neastamparat, dar dulce
.
am reusit sa citesc cateva pagini din acest capitol
ca de celelalte nu am timp deloc, dar promit sa va cunosc pe toate... in timp.

Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Ioanna81 spune:
bine ai venit madyrizi te primim cu drag ![]()
Ioana si Carol Ioan fac
Trazbātii 
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madyrizi de cand am vazut-o pe lali inverzita mi s-a facut pofta sa intru la dovlecei. ma primiti? am si eu un dovlecel de octombrie neastamparat, dar dulce .am reusit sa citesc cateva pagini din acest capitol ![]() ![]() ![]() Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex![]() AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro NOUTATI IN ALBUM pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Bine ai venit.

Spune repede datele vostre si sigur inverzita sau io
Mai inca nu m-am hotarat ce fac de mancare. Sper sa nu raman cu ganditul
.Santa
is coming to town to meet Rares (16.10.2009)
madyrizi spune:
ok, uite datele mele:
eu sunt madyrizi (21 septembrie 1978), mami de Mihai Gabriel, dovlecel de 18 octombrie 2009, si mami de Alex Costin - scolar cu gargauni in cap (8 februarie 2003).
alte date? mai trebuie?
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Lali_mete spune:
Olaaa Mady ,bine ai venit intre noi! Da neste date la noi,sa te trecem la catastif,poate ai vre-o preferinta la emoticonul copilasilor
,sa ne spui si data la care facem petrecere de ziua ta
!
Revin,ma chinui sa mai fac un fluture ![]()
Lali
si
de Paul ( 01.10.2009)!
Lali_mete spune:
Deci pana ma misc eeeeu
....
Lali
si
de Paul ( 01.10.2009)!
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madyrizi ok, uite datele mele: eu sunt madyrizi (21 septembrie 1978), mami de Mihai Gabriel, dovlecel de 18 octombrie 2009, si mami de Alex Costin - scolar cu gargauni in cap (8 februarie 2003). alte date? mai trebuie? ![]() Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex![]() AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro NOUTATI IN ALBUM pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Asta e tot ce trebuie pt panou. Acum mai trebuie poze...multe poze
O sa fac modificari imediat ce ma lasa copilasul meu un pic in pace.
Santa
is coming to town to meet Rares (16.10.2009)