Dovleceii spun bine ai venit 2011! **5**
Raspunsuri - Pagina 12
Lali_mete spune:
La multi,muti ani fericiti Stefani si Stefanii ,mici si mari, sa aveti parte numai de bine!
Am fugeat!
Vine
,abea astept sa
si sa
cadouri multe pentru Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
monikus spune:
Buna ziua,
La multi ani Stefania de Iuliapapusa, Stefan de Kemsy si de Raluca_u. La multi ani tuturor Stefanilor si Stefaniilor.
Laura, La multi ani Ramonei Cristiana.
Ma bucur ca ati avut sarbatori linistite si ca, copilasii s-au simtit minunat.
Rares nu s-a aratat tare entuziasmat nici de cadouri, nici de brad. Bine, bradul oricum a fost unul mic dar nu l-au atras nici macar beculetele. Poate la anul va intelege mai mult. A primit si hainute si jucarii dar e mai interesat de ambalaje. ![]()
Lali sa stii ca mie mi-a cam cazut greu mancarea desi nici nu am mancat prea mult. Totusi, tinand cont ca de regula nu mananc nici grasime, nici maioneza nici prajit foarte mult, acum, mancarurile astea mai grase nu au fost tocmai pe placul meu. Bine ca s-a inventat Trifermentul. ![]()
Sarbatori fericite in continuare.
PS. Aici ninge ca in povesti. Cred ca dupa-amiaza iesim cu sania cea noua.
Santa
is coming to town to meet Rares (16.10.2009)
iuliapapusa spune:
Buna fetele.La muli ani de Stefan Ralucai si Lui Kemsy pentru pui.
Cum ati petrecut?Totul este bine?
Noi o tot tinem in petreceri iar cea mai fericita este bineinteles Stefi.A primit o gramada de cadouri de la Mos Craciun , de ziua ei si pentru ca este o scumpa.Acum asteptam invitatii pentru Sf Stefan cu copii sper sa iasa bine.
Mi-e dor de voi.va invidiez.Cum reusiti sa le faceti pe toate?Eu abia ma incadrez in timp.Sa fac mancarita , curatenie , sa stau cu Stefi si sa ma mai ocup si de mine si sot.Nu mai am timp deloc sa intru la voi sa vorbesc cu toate ca-mi doresc din suflet sa spun o vorba fiecaruia in parte si ca-mi sunteti toate dragi.Tare mult ma oftic ca nu sunt si eu ca voi.
Am parola de pe webshots.A ceruto cineva dar nu mai retin cine.Imi amintiti voi va rog?

Va pupilez si poate reusesc sa intru diseara sa va povestesc ce si cum a fost la party.
Sarbatori fericite la fiecare in continuare
Lali (daca nu ma insel) a iesit super tochitura ba chiar am incercat si orez cu amestec mexican si pui, sau cu amestec thailandez si pui.Super bune.M-am experimentat in bucatarie tare mult.Nu servim masa fara desert facut de mine.Nu mai exista dulciuri cumparate pentru mine ci doar gatite de mine.Fac iaurt, branza paine si muuuulte altele.Poate de aici nu mai am asa mult timp liber plus ca Stefi acum vrea sa ne jucam impreuna sa-i vorbesc cate-n luna si-n stele sai explic ce e aia si aia si zice si ea dupa mine.Este tare isteata si iute la vorba.Ma uimeste pe zi ce trece mai mult.
.Si s-a innaltat tare rau.Este o paluguta, fotomodelul lu' mama drag.tre sa pun poze neaparat.Dar sa stiti ca este tot cu parul scurt.Am tuns-o de 3 ori acum gata il las sa creasca mare si frumos.Nu mi-o pot imagina cu par, sincer
de luta
Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Vine iarna

"Am nascut copii in lumea asta intunecata pentru ca aveam nevoie de lumina pe care numai un copil o poate aduce."Liz Armbruster
"Petrecem primele 12 luni cu copiii nostri pentru a-i invata sa merga si sa vorbeasca , iar urmatoarele 12 luni spunandu-le sa stea jos si sa taca."
laura78nico spune:
In primul rand LA multi ani Stefania de Iuliapapusa si Stefan de Raluca_u si Kemsy!
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Noi suntem bine. Acum Ramona este la o petrecere si sunt numai cu Mihai acasa si sotul. Am un pic de timp si am intrat la voi.
Nu am vesti noi despre noi maine sper sa putem iesi si noi un pic cu sania. Ramona abia asteapta
. Mihaita inca nu stie mare lucru,dar sigur il bag si el in zapada!
ici sunt prin zona!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
vine
cu
si mai ales cu

kemsy spune:
La multi ani Stefan (raluca) si Stefania(iuliapapusa)
!
Multumim si noi pentru urari!
iuliapapusa, eu vreau parola. Ms frumos 
Nici Loris nu a fost extrem de impresionat de brad, mai mult i-ar place sa-l darame
.
De acum intru in priza cu planificarea pregatirilor de Anul Nou. Voi ce aveti in plan? Ca meniu, ma refer ![]()
Seara placuta!

Ahooo, ahooo, vine Anul Nou!!

Lali_mete spune:
buna seara,buna seara,iaca vin cu sanioara!
.
Imi pare tare bine sa vad ca v-ati simtit bine de sarbatori,ca s-au simtit bine copilasii,si cei sarbatoriti,care banuiesc ca au primit cadouri duble,si cei care nu prea au realizat de ce sunt jucarii si hainute noi sub brad,ce e cu bradul,ce-i cu chestiile alea atarnate in el,daca se mananca bradul sau e de tarait prin casa
!
Eu sunt tare mandra de mine ca am facut un fluturas frumos din fimo,abea astept sa il coc!
Imi e tare dor de fetele care nu prea mai scriu,sau care nu au pucat in ultima vreme sa ajunga pe la tastele pc-ului.
Va pup,ma duc sa bag o portie dubla de salata de beuf,asa ,de ciuda,sa ma fac poarca si eu
.
Lali
si
de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Ioanna81 spune:
heeeeei... ecoLali
ce verde esti 
Ioana si Carol Ioan
asteptandu-l pe Mos Craciun
Trazbātii 
Lali_mete spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanna81 heeeeei... ecoLali ce verde esti ![]() ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan asteptandu-l pe Mos Craciun Trazbātii ![]() |
Sunt si bio meeey, ca nu am pus in gura nica sintetic azi :D ...numa' visinata din visine si tzuica de la tzara( nu pune la socoteala nitzel zahar alb ,nu a fost mult) ,sarmale din orez si carne de ghitza,cu varza din gradina de la mama-soacra, nu mai stiu ce am mai mancat azi,da' eu cred ca toate erau bio
,nu le are decat cu dansu' Va pup!
Lali
si
de Paul ( 01.10.2009)! Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
laura78nico spune:
Buna seara la ceas tarziu in noapte!
Azi i-am scos pe copii afara, dar Mihaita nu a stat prea mult,a facut cunostinta mai bine cu zapada.In schimb Ramona a fost foarte fericita ca ne-am dat cu sania pe derdelus!(fara mine nu a vrut asa ca am prestat
)
In rest suntem bine.
ici tuturor si daca Lali a plecat la o salata eu ma duc la cozonac!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
vine
cu
si mai ales cu

monikus spune:
Neata pumpkins.
Lali esti foarte misto verde asa. Auzi, ma lasi sa te injur un pic pe forum sa ma inverzesc si eu?
Fata draga dar tu ai mancare nu gluma. La mine deja bate vantul in frigider si imi e o lene de mor ca sa ma apuc de gateala.
Iulia mamahhh noi suntem ca Lali. Nu numai ca nu face nik din ce zici tu dar de multe ori nici nu raspunde cand il strigam. pupici.
Laura ma bucur ca ati iesit afara si sper ca ati scapat de raceli. O sa incerc sa te sun zilele astea. Sper sa ma lase Rares.
La noi e ca la balamuc. De vreo 3 zile Rares are chef de joaca de la 4 la 6.30 dimineata.
Va dati seama ce misto e? Stiu ca ma invidiati.![]()
Hai va pup si fug sa hranesc copilul.
See u later aligator.![]()
Later edit: Kemsy revin cu meniul pt Revelion cand ma decid azi.![]()
Santa
is coming to town to meet Rares (16.10.2009)