Dovleceii spun bine ai venit 2011! **5**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Selen, am vazut si eu pozele!! Ebru e , imi vine sa-i mananc falcutele. Am vazut ca avea botosei prin casa, impletiti. Nu aluneca cu ei?
Multi pupici pe nasuc

Gianina, mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mos Craciun cu plete dalbe va sosi de prin nameti

Sa aduca daruri multe lui Loris cel zambaret!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Primiti cu colindul?

http://www.youtube.com/watch?v=W1Ub2I_6Pzc

Va doresc sa aveti sarbatori linistite alaturi de cei dragi voua.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Primim,primim!! Cum sa nu ?!
Un Craciun cu voie buna si liniste sufleteasca va doresc! Toata ziua m-am gandit la voi,la voi toate,la cum isi pregateste fiecare bucatele,pentru prima data cu un copilas activ pe langa,cu cineva care tot incearca sa ii guste din bunatati,care plange ca vrea in brate cand mami e plina de faina ,si stafide ,si zahar pe maini,si cat de implinite va simtiti ca mame! Eu cel putin am avut o fericire imensa in suflet cand Paul mi-a dat o stafida care a cazut jos,si mi-a zis "da" ,adica sa ii dau tot lui,dar mi s-a adresat . Va pup!
Sa ne auzim cu bine curand!

Vine ,abea astept sa si sa cadouri multe pentru Paul ( 01.10.2009)!

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Craciun fericit! va doresc mult bine, numai intelegere, copii sanatosi, mai multa intelepciune, viata imbelsugata.

Va las si o colinda a lui www.youtube.com/watch?v=jeAx5UwBJ8s" target="_blank"> Tudor Gheorghe

Ioana si Carol Ioan asteptandu-l pe Mos Craciun Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Craciun fericit!

Sa petreceti frumos alaturi de cei dragi, cu miros de brad si cozonac in casa, cu multe bucate pe masa, cu multa fericire, bucurie, veselie si mai ales cu multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Craciun Fericit tuturor!!!

Pupici tuturor celor care ne-au trecut pragul azi sa ne colinde sau sa ne ureze de bine. Va multumesc.

Va doresc un Craciun feeric vorba emoticonurilorsi daca se poate poate si un pic de .

Santa is coming to town to meet Rares (16.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Sarbatori fericite va uram si noi si sa petreceti minunat in aceste zile alaturi de cei dragi!

va pupam

daci

Oamenii se aseamana prin cuvine, ii deosebesc faptelei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Va urez din suflet Sarbatori fericite si un Craciun fericit!

Din lipsa de timp nu am mai intrat...iar ieri am sarbatorit-o pe Ramona Cristiana asa ca am avut tort cu artificii, o fetita fericita, un fratior care alearga dupa ea si 2 perechi de bunici mandri nu mai vorbesc de parinti.

Azi am dat o fuga la parintii mei pe la pranz, dar numai cu Ramona ca Mihai era tare obosit si l-a culcat mama soacra care a si stat cu el.(Am niste socri excelenti).

ici de la noi si numai bine!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
vine cu
si mai ales cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Fetele cum au reactionat micutii la cadouri? La noi Ramona a pus mana pe toate ca toate sunt ale ei si acum trebuie sa stau intre ei. Mihaita nu prea a inteles mare lucru asa ca poate la anul...

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
vine cu
si mai ales cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Buna dimineata

Sper ca ati avut un Craciun minunat, cu familia alaturi si ca mos craciun v-a adus cadouri minunate.

Carol a fost entuziasmat in dimineata de Craciun. Ii sclipeau ochii atunci cand a vazut cadoul. atat s-a invartit pe langa cutia aia mare si a vorbit cu ea si cu masinutele desenate. a fost minunat . la fel ieri, cand am ajuns la bunici, s-a dus tinta la brad si a inceput sa caute prin pungi

Ioana si Carol Ioan asteptandu-l pe Mos Craciun Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza!
Am petrecut minunat doua zile,Paul a fost fericit cand a vazut jucariile de la mos,dar inca nu realizeaza ca sunt cadou special,acum am cuburi de lemn prin toata casa . Sper ca v-ati simtit bine,ca sarmalele si friptur nu au cazut greu, ca au fost copilasii cuminti si veselia la cote maxime!
Va puuup,merg la vecina, sa bem neste cafelutze mici cu lapte,va las si voua cate unamde care vreti voi

Vine ,abea astept sa si sa cadouri multe pentru Paul ( 01.10.2009)!

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput