Dovleceii spun bine ai venit 2011! **5**
Raspunsuri - Pagina 10

selen80 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui monikus Mai si eu stiu ca se suspenda contractul de munca dar uite ca eu am luat bonuri cadou si de 1 iunie si acum ![]() Santa   is coming to town to meet Rares (16.10.2009)     | 
firma voastra nu are filiale si prin Constanta??
 de ursulica 
 Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

monikus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui selen80
 firma voastra nu are filiale si prin Constanta??   de ursulica   Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! | 
Mai, firma noastra, sau mai bine zis compania de drumuri nationale
. Intamplarea face ca anul asta s-a organizat asa ceva pt ca in anii trecuti nu s-a facut asa. Iar chestia cu bonurile... din ce am staudiat eu problema, se pare ca nu trebuie date celor din CIC dar e o scapare in sistem la noi.
Santa
 is coming to town to meet Rares (16.10.2009) 

monikus spune:
 Buna seara,
Ultimele doua zile mi-au lasat un gust amar. Cu toate astea, indraznesc sa sper ca pe viitor vom sti sa fim mai intelegatori unii cu altii. Cel putin pentru mine e important sa invat sa fiu mai intelegatoare si sa nu ma mai bag acolo unde nu imi fierbe oala pt ca pot suferi oameni din cauza mea. 
Cu toate astea, ce importanta are pentru oricare din noi daca cineva a scris corect sau incorect un cuvant? Ce conteaza daca a fost o greseala intentionata sau a fost ceva la misto? Ce importanta au toate astea cand pentru noi importante ar trebui sa fie alte lucruri? 
Pai  sa va spun ceva. Pentru mine nu e important daca userul e gresit sau corect. In loc de cuvantul asta putea sa fie o insiruire de litere fara importanta. Dar asta nu m-ar fi impiedicat sa scriu aici. Pentru mine e important ca am gasit un loc cald unde pot vorbi cu personae care ma inteleg.  Eu nu am ales sa scriu pe un forum ca sa fac mistouri pt ca e clar ca nu toti suntem la fel si cineva ar fi putut fi ranit de mistoul meu. Am ales sa scriu aici pt ca uneori ai nevoie de o perere, de un sfat, de o vorba buna.
Lali, nu pot decat sa iti spun ca pentru mine esti foarte importanta. V-am simtit aproape pe toate cele de aici dar tu ai fost mai aproape de mine decat oricine. Cu tine am vb aproape zilnic. Cu tine m-am sfatuit mai mult cand Rares s-a ars la mana si cu fetele de aici. Nimeni de dincolo nu mi-a scris un PM cand am avut  nevoie, desi eu de cate ori am vazut ca cineva de dincolo are o problema am decis sa ii scriu sa-l sustin. De aceea eu una pot spune cu mana pe inima, jos palaria Lali. Esti o fiinta minunata si o mama devotata pt Paul. Ma bucur ca pot spune ca te cunosc. Pentru mine nu e important ca omul mai scrie gresit cate ceva. Tuturor ni se intampla. O sa mai spun un lucru pe l-am spus si intr-un PM, ca sa fii om nu iti trebuie facultate, iti trebuie inima, suflet si mult bun simt. Atat. Iar tu Lali le ai pe toate.
Maine e ziua de ajun. Pentru mine e o zi importanta. Fac bradul pentru prima data alaturi de fiul meu, fac mancare mai speciala special pt fiul meu si familia mea, ascult colinde, astept colindatori, astept familia mea in vizita si il astept pe Mos Craciun. O sa incerc sa fiu alaturi de voi atat cat imi va permite timpul dar probabil ca fiind cu familia nu voi putea fi foarte prezenta. 
Va doresc Sarbatori Fericite de pe acum, un Craciun plin de bunatati si clipe de neuitat.
Pe curand.
 Santa 

Lali_mete spune:
 Buna dimineatza!
Azi e ajunul Craciunului, AZI nu voi spune nimic de rau,voi face numai urari,azi fac sarmale ,salate,condimentez fripurici,ascult colinde si imi pup copilul. Ee,bine,imi mai pup si sotul din cand in cand 
,si ma gandes la voi. 
Va pup,nu cred ca mai pot intra pana diseara,asa ca va las o cafea tare ,aburinda si parfumata,sa va dea putere sa pregatiti tot ce aveti de gand.
Selen,intrucat tu nu ai de pregatit nimic te invit la mine,ca eu putoare,in loc sa ma apuc de ieri,ieri am stat cu capul in maini ,ca m-a durut rau-rau, daca nu stau la locul meu ( 
 rea Lali asta cateodata!).Asadar ,te invit sa ma ajuti,promit sa nu te rog sa pui mana pe carnita interzisa voua,pe porc,dar am si pui 
.
Monikus,m-ai emotionat cu mesajul tau de ieri,eu va simt aproape pe fiecare din voi,asa ca daca simtiti asa,din senin,niste brate care va invaluie sunt ale mele sa stiti! Va imbratisez cu gandul si va trimit toate urarile de bine.
Cat despre cadouri de la angajator,de Craciun,ce sa spun,de la ultimul angajator nu primeam nimic nici macar cand lucram acolo ! Inainte de el,insa,am lucrat la un machedon,care se spune ca sunt taare zgarciti. Ei bine,el nu! Aveam prima de Pasti,prima de Craciun,bonus de ziua noastra,1 si 8 martie cu flori,martisoare, mici cadouase sau masa organizata pentru noi. De Mos Nicolae il asteptau 15 perechi de incaltaminte ( sau mai multe,ca puneam si papucii uneori 
),si el ca un mos care se respecta,venea cu sacosa plina de dulciuri,pentru toata lumea. Plus cozonaci,prajituri ,alune si de revelion si Craciun, taxiul platit daca ramaneam peste program sa scot cozonacii din cuptor in locul  brutaresei. Avea el si minusuri,ohohoo,dar plusurile erau destule. Pacat ca e departe de unde locuiesc! Cred ca de asta si avea (si are) succes in afacerea lui,atragea aura pozitiva, multumind atata lume.
Acum chiar va las,ma asteapta o ramada de treaba 

de la prima la ultima.
 Vine 
  ,abea astept sa 
 si sa 
 cadouri multe  pentru Paul ( 01.10.2009)! 
 Bazar DC   ,   Ajutor umanitar    ,  www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Ioanna81 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui monikus Mai si eu stiu ca se suspenda contractul de munca dar uite ca eu am luat bonuri cadou si de 1 iunie si acum ![]() Santa   is coming to town to meet Rares (16.10.2009)     | 
eu sunt angajata statului roman... si poate din cauza asta
Va

Ioana si Carol Ioan
 asteptandu-l pe Mos Craciun 

Trazbātii 

monikus spune:
 Bun gasit,
Am intrat in mare fuga sa va las o colinda care mie mi-a facut sarbatorile frumoase in fiecare an: www.youtube.com/watch?v=X6RkiPBU05s" target="_blank">Cand fosta micut prunc Isus.
Craciun Fericit pt ca parca simtim deja cum bate la usa.
Sper ca bucatele sunt gata la voi, la noi mai dureaza
 iar dovleceii cumintei il asteapta pe Mos Craciun. 
Sa va aduca Mosul tot ce e mai bun si tot ceea ce va doriti pt voi si familiile voastre.
Pupici.
 Santa 

carinablanca spune:
 In fiecare iarna Mos Craciun, 
Cutreiera prin case 
Si sacul lui mereu e plin 
Cu daruri multe si frumoase. 
De asta data noi dorim, 
La oameni buni ca dumneavoastra, 
Pe langa daruri Mosul bun, 
Sa va aduca sanatate-n casa! 
Un Craciun fericit tuturor!!!!!!!!!!!!
HO HO HO

Mami si Maria in asteptarea lui Mos Craciun 

kemsy spune:
 Dragelor,
Va doresc un Craciun plin de intelegere, sanatate, fericire, belsug si voie buna!!
Sarbatori fericite!
Mos Craciun cu plete dalbe va sosi de prin nameti 

Sa aduca daruri multe lui Loris cel zambaret!! 

diamar78 spune:
 Primiti cu colindul?
http://www.youtube.com/watch?v=W1Ub2I_6Pzc
Va doresc sa aveti sarbatori linistite alaturi de cei dragi voua.
 mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
   Doamne ajuta pe toata lumea! 
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)