Dovleceii spun bine ai venit 2011! **5**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Lali nu trebuie sa convingi pe nimeni de nimic! te asigur de lucrul asta. eu stiu povestea numelui user-ului nostru. cine a vrut sa te ajute spunand ca a fost o greseala nu a facut tocmai bine. in primul rand, pentru ca nu aveai nevoie de ajutor si, in al doilea rand, pentru ca drumul spre iad e pavat cu intentii bune. cei care te ataca ar trebui sa stapaneasca la perfectie regulile gramaticale ale limbii romane pentru a avea acest drept. ar trebui sa stie ca una dintre regulile de baza ale acestei limbi este ca nu se pune virgula inainte de etc, ca fii se scrie cu un i in anumite conditii si cu doi i in alte conditii, ca o apozitionala se pune intre virgule si ca atributul se acorda cu substantivul pe care il defineste... mai zic? nu are rost!

Ioana si Carol Ioan asteptandu-l pe Mos Craciun Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Lali nu trebuie sa convingi pe nimeni de nimic! te asigur de lucrul asta. eu stiu povestea numelui user-ului nostru. cine a vrut sa te ajute spunand ca a fost o greseala nu a facut tocmai bine. in primul rand, pentru ca nu aveai nevoie de ajutor si, in al doilea rand, pentru ca drumul spre iad e pavat cu intentii bune. cei care te ataca ar trebui sa stapaneasca la perfectie regulile gramaticale ale limbii romane pentru a avea acest drept. ar trebui sa stie ca una dintre regulile de baza ale acestei limbi este ca nu se pune virgula inainte de etc, ca fii se scrie cu un i in anumite conditii si cu doi i in alte conditii, ca o apozitionala se pune intre virgule si ca atributul se acorda cu substantivul pe care il defineste... mai zic? nu are rost!

de fapt . Nu mai incerc de mult sa mai conving nimic pe nimeni pe acest forum,mi s-a luat...
In alta ordine de idei,mai am putin si termin camera ,nush cum,dar cand sunt oleaca nervoasa fac treaba mai repede. Acum merg sa il hranesc pe Paul,ca mai are putin si imi aduce oala cu mancare sa imi arate ca ii e foame .

Vine ,abea astept sa si sa cadouri multe pentru Paul ( 01.10.2009)!

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

asa cum era normal ca acolo sa starnesc reactii adverse, e normal ca voi sa fiti alaturi de mine am mai zis-o, daca vedeam ceva in neregula aici, v-o spuneam si voua....whatever....

o rugaminte am si la Lali...sterge te rog mesajul cu PM-urile....oricum fiecare si-a facut deja o parere despre fiecare, si nu mai are rost s-o intoarcem pe toate partile....

IOanna, of of mai mai, deja ce zici tu sunt chestii prea avansate pt multi sunt atatia, si aici pe forum, care gresesc mult mai rau, dar nu suntem pe forum de gramatica, sa fim seriosi! aici a tunat si ne-a adunat, suntem din toate mediile, avem educatii diferite, si daca e sa gasim lucruri de facut misto, gasiiiim, nene, la toata lumea!

Lali, turcii se batura cu multi mami, dar acum suntem prietenii tuturor de aia merg toti in vacanta in Turcia, ca suntem prietenosi si ospitalieri

Monikus, chiar ca Rares e norocos, eu nici macar amaratul de bon de 100 de ron pe care l-am luat anul trecut nu l-am mai luat anul asta ....criza nene, motiv sa se taie TOT!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

ce bine ca ai zis, Selen, de cadourile ptr copii date de Craciun de catre angajator. nici eu nu am mai primit. am inteles ca explicatia este ca, pe perioada concediului maternal, contractul individual de munca este suspendat si, in consecinta, nu poti beneficia de nici un fel de bonus. anul trecut am primit ptr ca am fost activa pana in 3 septembrie

Mergi la inceput

Am terminat camera ,Paul se tavaeste pe jos,nici gand sa doarma si aveam de gand pe la 3 sa mergem in oras. ADIO daca nu adoarme in 10 minute ,ca nu se trezeste pana in ora 4,si trb sa merg maine singura cu el dupa cadouri,si e un neastamparat,nu o sa pot cumpara nimic.

Ce imi place atmosfera de sarbatoare,am mai spus si ieri,cu miros de brad si portocale, cozonac si racituri,sarmale si carnati. Daca mai canta si Hrusca sau Narcisa Suciu, gata! Sunt toata o emotie!

Acum in casa la mine se aude asa :http://www.youtube.com/watch?v=8km4BaoE0QY&playnext=1&list=PL3D9DD44CE6D1ACE5&index=39,de dimineatza aproape continuu .

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

PS.Vad ca asa ma lasa sa il postez,cu link ascuns cica e ilegal

Mergi la inceput

Selen stiu ca voi nu sarbatoriti zilele astea dar faceti ceva special? sau e o zi ca oricare alta? curiozitate personala si nimic mai mult

avand in vedere ca fii-miu a adormit am pus pauza si reiau treaba dupa ce se trezeste. movie time

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Ioanna, cred ca de aia am primit si eu anul trecut bon si anul asta nu....stiam si eu ca se suspenda contractul, dar am zis ca si anul trecut era deja suspendat, asa ca asteptam si anul asta
nu sarbatorim, e o zi ca oricare alta....macar in anii trecuti era zi libera si puteam face ceva, dar asa....sotz nici macar nu e acasa, e intr-o deplasare si vine sambata dupa-amiaza
Revelionul il sarbatorim si noi, ca tot m-ati intrebat....desi in Islam se foloseste alt calendar, dar in viata de zi cu zi, na, il folosim tot pe asta...

Lali, dar asa putin doarme Paul? eu daca o culc la 2 doarme pana pe la 4.30-5

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

A adormit PAul si cu siguranta nu se trezeste pana in 4 .
Exprimare de cizmulitza la mine Selen , atunci am vazut ca e doua deja,deci sigur vom pleca tarziu in oras. Acum depinde cum ma misc ,adica sa fie hainutele pregatite,papica la fel,noi gata imbracati,pe el sa il echipam si sa plecam. ASa mai apucam sa cumparam cate ceva,ca nu cumparam tot din hipermarket,si cum magazinele din oras se inchid pe la 8-9 sau unele chiar la 7 ( asta e culmea!), ciu-ciu cumparaturi.

Monikus,era vampiritza , una tunsa scurt,machiata strident ,si radea zgomotos ,cu tot corpul,asa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

eu mai vreau ca mie imi place gramatia

Santa is coming to town to meet Rares (16.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Mai si eu stiu ca se suspenda contractul de munca dar uite ca eu am luat bonuri cadou si de 1 iunie si acum . E drept ca m-au pus sa aduc de acasa impozitul pentru bonurile alea dar.... noroc frate pe noi ce sa mai zic....

Santa is coming to town to meet Rares (16.10.2009)

Mergi la inceput