"Buburuze de 2009(36) LMA 1 An" Vine Mosu'

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna fetili!
Mie mi-a fost mort calculatorul.Mi s-a stricat si telefonul mobil, pot fi sunata dar nu aud nimic, azi am descoperit ca dc pun pe speaker se aude ceva, nu-l duc acuma de sarbatori la reparat ca nu vreau sa raman fara el caci mesaje pot scrie...Rares e bine, si-a facut f bine efectul oscilo si plantusinul slava Domnului....ma bag sa citesc ce ati mai facut intre timp. Va

Ne pregatim cu drag pe cand vine Mosu
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Am culcat copilul care nu a mai facut febra nici ieri nici azi, dar nici foarte bine nu e...nu vrea sa pape de niciun fel Am fost azi la doctor, cum a vazut primul halat alb a inceput sa zbiere, asistenta zicea ca a mai vazut copil sa planga, dar nu ca fi-miu Plangea asa tare ca nici nu ma auzeam cu asistenta si cu doctora, zici ca eram in club si fara sa-l atinga nimeni. In fine, ar avea rosu in gat, ne-a dat un antibiotic pe care i-l dau 5 zile, o data pe zi si 3 saptamani picaturi probiotice pt burtica. In plus are un puctuloi de grasime la putulica care va trebui scos, dar mai asteptam pana la primavara
De dimineata am ajuns de am facut si cumparaturile alimentare de Craciun, mai am de laut cadouri, poate mai poate sotul sa mai traga cateva ore chiulul de la firma si sa mergem maine de dimineata.

S-a trezit. Doarme asa putin de cand e bolnavior Incerc sa recuperez si revin

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Off, nu mai reusesc deloc sa scriu...Acum Vladut canta la orga lui taica-su de care e super incantat, e cea mai buna "jucarie"

Lavi, imi pare rau de calculatorul si telefonul tau, cred ca-ti fac o groaza de nervi Poate vine Mosul cu unele noi Ma bucur ca Rares e bine I-ai luat cadourile de Mos?
Picky, offf, cum mai e Stefi? Ai sunat la pediatra? Eu eram asa stresata ca s-a imbolnavit acum cu Sarbatorile, si desi nu mai facea febra am preferat sa merg cu el la doctora ca sa fim siguri ca nu se reintoarce boala.
Ema, imi amintesc cand i-am facut pasaport lui fi-miu avea 6 luni, ce s-au mai chinuit sa-i faca poza, ca fi-miu era numai o topaiala. Si Vladut e plin de vanatai si face atate nazdravanii de te iei cu mainile de cap De vopsit nu stiu daca apuc pana la Craciun. Astept sa te vad in poze
Cris, si pozicile de la intalnire s-au pus, ca nu am apucat sa citesc pe acolo Daca e da si mie link. Ce tare a fost Miru cu Mosu, e tare buna, ea vrea numai ce o intereseaza din cadou
Simina, mai e putin si vine Craciunul si concediul, te cred ca nu mai ai chef de serviciu. Ai apucat sa cumperi cadoutele pt Andutu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor va poop nu am disparut
am facut poze am taiat porcu l-am pregatit, si in seara asta m-ia furat coastele de pe sarma din curte hotii si acu este circ latra caini de imi vine sa urlu. poop.

ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
ary poze si ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata gagici cu pici terorici
haideti la o calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

se vede ca am cam intrat in priza cu treaba,nu?dar sa stiti ca eu recuperez in fiecare dimineata la cafeabine,ca si in timpul zilei dau o fuga sa va citesc,dar nu mai apuc sa sriu..momentan

simina si pana la urma au aprobat concediul?Tuuuuuuuuu,eu nu te las si poti sa ma injuri,dar nu lua net prin stick,plssssssssssssss...merge execrabil de prost si costa de te rupe.Bradul ati reusit sa-l faceti?offf,as vrea eu sa fie asta cauza,dar cred ca iar s-au trezit dintisorii sa ne chinuie

picky adevarul e ca eu am bradul de 6 ani si inca se tine bine de totda,ne-am intalnit ..sunt fete de treaba,care activam regulat la bazar si acum ne-am intalnit si face-to-facedaaaa,fi-mea s-ar fi jucat cu toti,mici-mari,nu conta..cica copil sa fie.Sti?eu chiar ma uitam ca curca in lemne dupa felicitare,dar abea ieri am vazut pe mailul comune superAi dat de pediatra?pana la urma e ceva cu urechiusele?
ema bine gandit fatacred ca asa o sa fac si eupe toti ii aud ce kinder linistit si tacut estepai si cat stati fata la Galati?ne lasi aciulica singurele?
lavi de aia nu te-am mai vazut eu nici pe mess...dar ce a patit mai exct calculiciul??
ana cred si eu ca plangea saracutul,ca daca a prins frica de dr,...hahaha,pai ce e mai bun decat orice nu este jucaria lui??O sa intru si eu sa vad pozele si sa le descarc,si apoi le pun pe maildaaa,ea si-a luat ce a interesat-o si tot incerca sa-i dea Mosului punguta inapoi
getik valeuuuu,ia pune pe sus ce ai de pus si da drumul la caini ca daca te-au calcat o data hotomanii si au vazut ca e rost de prada,nu o sa le fie rusine si a doaua oara sa-ti faca o vizita

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

A VENIT IARNA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Am venit la !
Hai ca pun niste poze cu casa cat beau cafeluta.

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Neata,

Cris, multumesc de cafea. Asa e, acum suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile.Azi bag tare cu calcatul si curatenia, sper sa ajung sa iau si cadourile, ca de maine sa incep bucatareala. La noapte vine si sora mea. Abia astept sa vad pozele, dai de stire cand le pui pe mail
Getik, imi pare tare rau ca v-au furat hotii, off

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

http://picasaweb.google.com/simina.cretu/Casuta02?authkey=Gv1sRgCKHF7-Hc5unOwQE&feat=directlink

Si mai urmeaza niste poze de la sanius si taiatul porcului!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

am pus pozele pe maillllll
ana spor la treaba si ma bucur ca ajunge sora ta la tine
simina super casasa o stapaniti sanatosi .Iar andutu e cel mai tare..am vazut cum inspercta el prizele sa vada daca instalatia electrica e bine facuta

A VENIT IARNA

BAZAR

Mergi la inceput

ce tare[:-))]iti dau miel de Paste vorbeam cu fi-na de andutu nostru si l-am bagat la tine in postare

A VENIT IARNA

BAZAR

Mergi la inceput