"Buburuze de 2009(36) LMA 1 An" Vine Mosu'

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Getik eu am inceput sa o pun pe Stefi la olita cam de pe la 10 luni. O puneam sa stea pe olita chiar daca facea sau nu facea..si i ziceam ca acolo face kk si pipi...si uite asa am tot pus-o pana cand, acum face kk doar a olita si din cand in cand si pipi, de multe ori se screme ca sa ne avertizeze si merge sa-si ia singura olita ..dar nu cere gen "mama kk"..nu..dupa ce face zice.. Au fost momente is la ea cand nu avea chef sa stea pe olita is nu am fortat-o..dar eu zic ca totusi la 1 an si 7 lunite suntem destul de ok in ceea ce priveste olita...Deci tu esti matusica de gemeni?! Se pare ca Arianei ii place cu sania, asta e bine
Ema sanatate multa si ai grija si nu mai iesi afara udpa baie...da' na ..vb eu ..cea care de cand ma stiu fac asta..unde mai pun ca inainte nu ma uscam deloc pe par si ieseam cu parul ud..imi aduc aminte ca am iesit odata cand era o ninsoare si un ger afara ...si mai ma intreb de unde atatea dureri de cap S-ti fie de bine noua culoare si acum gata recuperezi ca a venit al tau..nu au fost probleme cu zborurile? cant despre invartit a descoperit si fiica mea de ceva vreme lucrul asta si se invarte singura, daca o invarte tacsu e problema mare ca se sperie si are o privire..de te speri
Cris eu am tras chiulul cu motiv..treaba multa si mai am si azi
Simina vad ca v-ati distrat tare frumos iar Andu a fost foarte buucros de sanie..bravo Andu. Si asteptam poze is uc casa, sa nu uiti, da? Stefi e cu mucisori, de la zapada de vineri, dar asta nu ne-a descurajat sa ieism si in weekend..acum e foarte fonfanita, si respira greu pe noapte..daca o itnem asa se preconizeaza un craciun si an nou ca cel de anul trecut..cu Stefi bolnavioara..dar sper sa ma insel ..azi o tin in casa...Multumesc.. Intr-un final a inteles ca Emmy are "buba" si nu poate veni , dar l-a solicitat pe Tony cat mai mult, numai in sufeltul lui era si incepea sap langa daca se ducea macar pana la toaleta ..dar intelege cand copii pleaca acasa la mama lor..bebe mic e foarte activ, loveste, se intinde, face tumbe..e tare scump..si uite asa a mai trecut o sapt si avem 26..crestem si sper sa stea cat mai mult in burtica , pe 27 am la doctor..sapt trecuta vroiam sa sun ca sa merg mai devreme, dar sunt mai ok acum..sa vedem cu evolueaza toata treaba
Anna tu m-ai intrebat de Tony...e ok, nu a mai avut foarta tupeul sa zica ce prostii a mai facut..in schimb e un lenes ..nu face frate nimic..nici macar sa traga o sanie nu vrea

Am recuperat tot?!

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 26+...
Asteptam sa vina Mosu' cu cadouri da' pana atunci ne pregatim
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

In weekend am avut de umblat in stanga si in drepata..si cel mai importat lucru pe care trebuia sa-l cumparam nu-l mai gaseam...adica bradul ..am fost in cateva locuri si nu mai aveau decat rebuturi...mici, urati si strambi...avema toate ornamentele cumparate si nu aveam bradul.daca nu gaseam il impodobeam pe al meu pe post de brad ..;in fine..ieri am luat intr-un sfarsit brad...artificial asa ieri l-am montat cu sotul si seara l-am impodobit cu Stefi...e foarte frumos si Stefi e incantata de el..doar ca vrea sa traga de globuletele ei cu Micky Mouse Din magazinul din care l-am luat Stefi si-a luat si ea un glob de sticla cu un soricel in el..a tinut pana acasa, cand l-a scapat si s-a facut numai cioburi si apa ...si era asa frumos..da nu puteau sa-l faca si ei din plastic ..
Pe dupa amiaza am iesit cu toti, inclusiv prieteni nostrii la zapada in parc..s-au batut astia mari cu zapada iar Stefi chicotea pe langa ei si se chinuia sa ea si ea un bulgare sa-l arunce...in schimb nu vrea pe sanie, plange si vrea sa se vea jos cat mai repede..am incercat si in doi is degeaba ..nu vrea si basta..asa ca a luat-o tati degeaba...Picky avea si el bulgari de zpada la toate cele 4 picioare ziceai ca e puddel ..oricum a fost foarte frumos..de acasa si pana la parc si inapoi Stefi a mers numai pe jos asa ca era obosita franta dar dupa baita ii trecuse oboseala ca nu avea chef de nani.sau era atat de obosita incat nu putea adormi..iar pe noapte s-a tot foit ..oricum a fost ieri o zi de vis..si totul e alb si frumos..si vreau sa zapada sa se mentina si de sarbatori

Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Bag tare cat doarme sectoriciul,ca pe aurma plecam la o intrunire cu alte mamici si puiuti si nu stiu daca mai apuc sa scriu azi
simina Cred ca e un scump cum canta el ,si vad ca ati avut un weekend plin dar frumos.Vezi ca esti datoare vanduta cu pozele.Nu fi asa de sigura,eu imi ajut sotul care e asociat la o firma de net si iti spun eu ca acum se da zor la cat mai multe conectari si se lucreaza pana pe 24 inclusiv la toate firmeleHihihi,si stai sa ne vezi in seara asta ca ne sexosim rau de tot,ca mergem sa-l vedem pe Mosul si sa ne dea un dar
ema fataaaa,saracuta bestie ia crema cu arnica si daca se mai loveste,pune-i imediat acolo putina crema ca sa treaca mai repede bubavezi sa ne arati si noua cum a iesit parul
picky ia vezi tu cum faci ca stresezi bebele si noi il vrem la termen da? stai linistita ca nu vine Papa de la Roma sa vada cum e in casasper ca puca sa nu fie racita tocmai acumai-ai dat ceva preventiv?asa deci,pana la urma si voi tot la brad plasticos v-ati oprit..sa itit zic cat e aicea un brad la reducere cicasi nu are mai mult de 1,2 m..este 130 roncred ca a fost super fain la bulgareala

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

A VENIT IARNA

BAZAR

Mergi la inceput

Ma da voi chiar sunteti ocupate rau de nu mai dati semne de viata..

Cu privire la raspunsuri: pana acum Cris, Getik, Ema, Anna a raspuns ..asa ca daca pana maine nu mai da nimeni un raspuns, voi posta unul din raspunsurile date de voi....dar ales impreuna cu voi ..

Cris nu, nu i-am dat nimic preventiv...nu i-am dat niciodata pana acum, ii las organismul sa lupte..deocamdata sunt doar mucisori galbeni..si culmea ca o tot vad ca-mi arata buba la urechii ...si ma tot duce cu gandul la Vladut...sper sa nu fie nimic
Da pana la urma tot la brad din plastic am ajuns, ptr ca cei naturali nu prea mai erau, cu toate ca anul trecut pe vremea asta avei de unde alege, acum nu (se pare ca anul asta multi au facut brad in casa) iar preturile incepeau de la 30€...dar din pacate doar rebuturi mai aveau, ba chei, ba strambi..asa ca am hotarat sa luam artificial..nici acolo nu prea mai aveai ce alege..ca cei care au ramas erau cei mai scumpi..asa ca am gasit la un alt magazin unul frumos, de 210 cm la 80 €...si e foarte bogat ..

Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Nu am disparut, ba chiar de 3 zile stam numai in casa Vladut nu a fost tot wkd-ul bine, sambata a avut o stare subfebrila, duminica a avut un pic de febra, nu-mi doarme de 3 nopti, are ceva probleme la burtica, il supara si maselutele si nu stiu ce o mai fi, dar tare sunt stresata. Nici sa pape nu vrea. Azi a fost mai bine, nu a mai facut febra si a fost mai energic, dar burtica tot nu e ok. In schimb in wkd numai cu mine, nu-i convenea nimic...se trezea una doua Maine avem programare la medic, dar sper sa fie bine, sa-i fi trecut deja ce-o fi fost. Va imaginati ca nu am apucat sa facem cumparaturi, nici de alimente si nici de cadouri, si mai sunt 4 zile si vine Craciunul In fine, important e sa fie sanatos Vladut ca restul nu e asa important.

Am citit printre randuri in timpul zilei, dar nu mai stiu mare lucru.
Sanatate multa lui Stefi, sper sa fie ok urechiusele

Incerc sa recuperez, sper sa reusesc.
Revin

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ema, sa-ti fie de bine vopsitul vreau poze si detalii, ca si pe mine ma batea gandul sa ma fac un saten deschis fara sa ma decolorez. Cum ai ales vopseaua ca sa prinda bine? Pup Dariusica sa treaca vanataile, e foarte bun gelul de arnica Cum a iesit poza de pasaport?
Getik, eu la olita l-am pus de pe la 8 luni si facea caca in fiecare zi, dimineata. Dar la un momendat a avut o problema cu burtica, mai multe scaune pe zi si in perioada aia nu am mai folosit olita. Si apoi nu a mai vrut el sa stea, si nici acum nu vrea, nici pe olita, nice pe reductor la wc...dar nu-l stresez, cand e pregatit o sa faca si la wc.
Simina, ce wkd plin si frumos ati avut. Cred ca e un scump Andutu cum canta Haha, e tare cu pusca, are cine sa te pazeasca acum Asteptam pozici.
Cris, distractie placuta, cred ca stiu la ce petrecere mergeti, abia astept sa vad pozici Miru o sa faca senzatie
Picky, si voi ati avut un wkd frumos, ma bucur ca v-ati distrat la zapada. Mi-a zis sora mea ce mult a nins, ea e in Luxemburg. Sper sa se deschida aeroporturile si sa poata sa vina. Lasa, o sa fie frumos si bradutul de plastic, acum nu mai aveti griji cu cumparatul in urmatorii ani. Si sotul o sa cumpere saptamana asta, ca sa-l impodobim vineri, abia astept. Vrem poze cu bradul impodobit si cu Stefi

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Neataaa,bag o perfuzie cu extra-nes ca sunt prafnu stiu ce a a vut kinderul meu azi noapte sar mi-a tras-o de nici nu-mi pot tine ochi deschisi ..asa ca haideti la o ,perfuzabile e for me ,ceai fructat,trabuce si vougue

picky u[sss,sper sa nu fie vreo otitata..eee,lasa ca la anul o sa luati natural
ana[/b] bine ca acum e ok vladut,si dati fuga la magazin si luati cele necesare dimineata,ca dupa masa cand scapa toata lumea de la munca e nebunie curata.Tinem pumnii azi la medic sa nu fie nimicaDa,e vorba de intrunirea cu fetele de pe c-ta
si a fost foarte frumos..si sectorista a fost innebunita cu ataria copii,s-a jucat si a alergat de a si uitat ca e si mami cu ea si abea cand a razbit-o foamea a venit si a tipat tare "pap !!!"ce sa zic ca Mosul a venit la toti copiii si in timp ce isi spuneau pe rad poeziiile si se duceau la Mosul,frumos(adica pe rand) si parintii filmau si pozau de zor..miruna tipa si alerga in fata ca sa vada ea ce face Mosul acolosi cand i-a venit si ei randul,si Mosul i-a dat punguta ,a sos ce o interesa mai mult si i-a dat Modului punga inapoi degeaba ii spunea omul ca toata punga este a ei,ea avea o problema cu DVD-ul cu desene animate.La plecare nu mai reuseam sa o iau si a pus un bot de 5 km,asa era de suparata

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

A VENIT IARNA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Am venit sa beau cu voi!Nu prea am chef de treaba ca doar se apropie sarbatorile.
Am vrut sa facem si noi bradutul aseara dar a venit sotul tarziu asa ca am amanat pe seara asta.
Anna-sper ca e bine Vladut,ca i-a trecut burtica.
Cris-asa patesc eu cu Andutu cand are o zi plina-adik nu doarme noaptea-se trezeste de f multe ori si vorbeste.
Picky-frumoasa felicitarea-multumim!Stefi cum mai e?Eu sper sa treaca repede mucisorii si sa aveti sarbatori de mii de ori mai frumoase ca anul trecut.
Ema-Andu se invarte cand "danseaza" dar ii place teribil si lui-un mic sunet muzical sa auda si gata incepe sa se invarta.
Getik-nu ai terminat treaba?
Lavi-voi ce faceti?

Va pup!Revin!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Neata,

Anna off sper sa nu fi racit cumva Vladut. Sa intri sa ne spui ce a zis medicul. Sanatate multa..cat despre cumparaturi si cadouri ..ele pot sa mai astepte, importanta e sanatatea piciului
Cris da ce crezi ca la anul mai iau natural? pana nu se strica asta nu-l schimb..cica un brad artificial ar dura pana la 10 ani..asa ca ..vb Annei am scapat de cautat brad an de an Te-ai intalnit uc fetele de la cta? si sunt ok? ca pe mine nici nu au vrut sa ma bage in seama..asta era atunci cand am inceput sa postez pe forum....in fine..ma bucur ca v-ati distrat si uite asa iti faci si pretene cu pici ptr Miru
Simina te cred, eu de abia astept sa vina vineri ca are si sotul concediu sapt viitoare(doar sa nu fie vreo problema grava la munca si sa-l cheme..sper ca nu). Ma bucur ca ti-a placut felicitarea..am vrut sa fac un gest frumos ptr mamicile de buburuze..dar se pare ca nu prea a tinut..asta e.... Multam de intrebare..Stefi in momentul acesta ma enerveaza..i-am pus un cd cu desene si tot in fata tv sta..si cand nu mai are chef de el vine si se baga in sufletul meu ..nu ma lasa si pe mine 2 min pana imi beau cafeaua .In rest tot cu mucisori, cu urechiusele trebuie sa sun la pediatra sa vedem ..sper san u fie in concediu Andu ce ma face? sa ne povestesti cum va reactiona la impodobit bradutul
Ema tu cum te mai simti? acum o sa intri mai rar, nu? ca parca stiu ca plecati prin alte parti
Alexa voi ce mai faceti?
Lavi tu iar chiulesti? cum se mai simte Rares?
Getik tu pe unde umbli? ca doar ai taiat porcul..sau nu?!

O zi frumoasa tuturor

Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna fetele
cris e, grija vanatailor lui am euuuuu....las sa vada lumea cat e de cuminte, ca sa nu mai zica nimeni ca exagerez
picky daaa, o sa cam lipsesc din peisaj....o sa plecam la Gl, maine is baby sitter singura la piticul meu si al nanutei lui Darius, noroc ca ala e cuminte, asa ca nu stiu cand mai intru. da, si al meu singur se invarte....daca il invarte cineva e jale. a ajuns al meu ft bine, surprinzator.....ca am auzit ca au fost anulate o gramada de zboruri in toata europa.
simina cica e boala generala....dar le trece
ano merci. poi am ales 811 de la swartzkopf brillance...e un blind nordic. am experienta, am mai facut o data trecerea asta de la cul nat la blond miere si stiam cam ce sa iau. am iesit un blond inchis cica....dar ca si culoare e culoarea mierii. o sa pun si foto. azi am facut actele de pasaport ca ieri era nebuneala de pe lume asa ca azi ne-am dus la prima ora azi si am facut mai repede. a iesit fara vanatai...da acu mai are una....numa bine, au trecut alea si i-am dat eu cu usa din greseala in cap
va pup deocamdata, va doresc spor la trebi si incerc sa mai intru

Mergi la inceput