"Buburuze de 2009(36) LMA 1 An" Vine Mosu'

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

cris am venit la o mika
am fost cu ary la sanius si logic concert cand am intrat incasa,cu lacrimi de crocodil.
fetelor la voi cu bbci cand ia-ti pus la olita? ary daca o vad ca se screme si o pun pe oala nu mai face, o tin si 1ora jumate pe
oala adunat toata ziu si nu face nik,ce sa fac???
ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
ary poze si ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

ei cum...cris...uite asa....faci baie, stai putin in casa, cand parul nu e uscat chiar bine il prinzi , te imbraci si pleci...e simplu...ma peleste plecatul dupa baie, ce sa fac si eu
getik eu am sa il pun pe pitic in mom in care constientizeaza ca face ceva si ma anunta...ai mare grija...fetita unei prietene a facut o constipatie de toata frumusetea de a trecut pe tratament medicamentos ca sa isi revina...tot asa...cand vedea ca da semne ca vrea sa faca ceva, o punea pe oala....inhibata, nu mai facea, ea din dorinta de a invata copilul la oala o lasa fara pampers, fetita nu facea ca nu avea pampers si uite asa s-a ajuns la constipatie...asa ca mare grija

Mergi la inceput

ema nu face la olita, dar dupa ce ii pun pampersu la vreo juma de ora face in el

ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important

am produse la bazar

Mergi la inceput

hei mandrelor pe unde umblatii ??
a venit soramea in seara asta la mine cu gemenii si am stat cu ea la am margelit amandoua.
si acu eu va las o la termos, fierbinte, aromata,tare si cu frisca.
maine nu stiu daca intru, dar icerc ca tai poarca si tre sa pregatesc "porcariile" pt craciun. dar maine seara va trag un carnat de casa de , dar atentie nu vreau inundatii .

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaa,ia bagati tare si treceti la calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat ,trabuce si vougue

offf,am o tastatura sa ma ... eaca la cealalta nu stiu ce i-a facut copila mea dar nu mai merge deloc

getik pana la 2 anisori am inteles ca astia mici nu stiu sa coreleze treaba asta cu kk sau pishu la olita,asa ca nu ma obosesc de nici un fel,are timp ca dor nu o face pe ea in ziua nuntii
(sau mai stii??poate de emotie?)Oricum,aig grija sa nu se abtina si sa te chiunui pe urma,ca am mai auzit cazuri
ema procedeul il stiu,dar tu puna mana si usuca-te bine la par ca iti dau bataita
getik oooo,bun..vadca ti-au venit si ajutoarespor la treaba fata si deseara te esteptam cu una bucata carnatoi

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

A VENIT IARNA

BAZAR

Mergi la inceput

neata
mi-am luat vopsea....asa ca ma vopsesc azi
getik exact asa facea si fetita de care iti spun...doar ca mamica ei nu ii mai punea pampers imediat ce o ridica de pe olita, in speranta ca fetita ii va zice cand vrea sa faca....are 2 ani si 4 luni acum, asta se intampla acu vreo 2 luni...fiindca nu avea pampers nu facea si uite asa s-a ajuns la catastrofa...eu zic ca nu are sens sa o chinui, ea nu constientizeaza acum....eu una astept ca necesit fiziologice sa devina constiente
deci cuscra ma fac blondaaaa....nu ma decolorez, pun vopseaua pe par asa...sa vedem ce iese
deci azi vine toarta....rugati-va sa nu stea prin aeroporturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaaaa,ati tras ieri un chiul de zile mari ...
haideti la o ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue fum] ..ca sa va reveniti si sa bagati tare la tastatura

ema fata,ti-a iesit blondu?gata,acum esti ocupata sa recuperezi cu soata?

restul fetelor..bagati tare ca va vreu la barfa

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

A VENIT IARNA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Am venit la !
Mai e putin si vine Craciunul asa ca am o stare tare buna,sper acum sa iasa tot asa cum mi-am propus-si mai sper sa si ninga de craciun dar slabe sanse.Am taiat si noi ieri porcul,am fost cu Andu si la biserica,l-am tras si cu sania asa ca a avut o zi plina poate si din cauza asta s-a trezit azi noapte de mai multe ori.A facut fratele meu poze-la sanius si la porc-le pun cand mi le da.A venit si mosul aseara la Andu-de la sora mea si de la nasicii lui-a primit o pusca si o masina maricica.Pusca l-a incantat mai mult ca are "umina"adik beculete si mai scoate si zgomote.
I-a placut tare mult la sanius-i-a tras mama cu sania pe el si pe nepotelul si cand se oprea Andu ii zicea "dii calu"-a plans de nu puteam sa-l impac cand l-am luat de pe sanie.A si o alta noutate-a invatat sa cante-i-a luat sotul un clopotel si il zdrangane si canta "la-la-la":l-a invatat sora mea ca ii jingle bells cu la-la-la.
Cam atat despre noi.

Ema-sper ca ti-ai revenit cu raceala mai cu seama ca a venit si sotul!Darius ce nebunii mai face?
Cris-ati iesit in oras?Asa e cu netul insa acum in perioada asta sunt f slabe sansele sa mai vina cineva sa-mi traga mie fir asa ca ptr moment voi apela la net mobil si mai vedem dupa.Oooo asa mama asa fiica-amandoua aranjate si cochete.
Anna-ati mai fost la cumparaturi?Cum e Vladut?Sper ca a trecut starea aceea.
Lavi-cum e Raresel?Ma gandeam ca ai putea sa mergi si la un alt doctor sa mai vezi o parere.....oricum sper ca a trecut si nu mai e nevoie.
Picky-gata si voi cumparaturile?Cum e Stefi?A fost suparata ca nu a venit Emmy?Bebe mic ce face?da din picioruse?Cand te mai duci la control?
Getik-gata treaba cu porcu?
Va las!Mai vin!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata,

Si v-a placut felicitarea de la mine?

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 25+...
Asteptam sa vina Mosu' cu cadouri da' pana atunci ne pregatim
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

neata
cris da mama....is blonda....de fapt culoarea mierii de albine recuperez, recuperez....ce sa fac si eu
simino a ajuns soata cu bina. Darius...se da in spectacol, ce poa sa faca...mai nou se invarte pana cade in cur sau da cu capul de cate ceva....cica e boala generala la pitici...la mine a dat cu capul de usa si are o vanataie in frunte...ieri a dat cu obrazul in masa si avea rosu....ma gandeam cu groaza ca se incineteste si acolo....nu de alta dar tre sa merem azi sa facem pasaportul lui

Mergi la inceput