"Buburuze de 2009(36) LMA 1 An" Vine Mosu'

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Iata si cateva poze de la sanius si taiatul porcului: http://picasaweb.google.com/simina.cretu/DropBox?authkey=Gv1sRgCIfkiOSpyfz5Lg&feat=directlink

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata,

Lavinia ca ti s-au stricat toate inainte de Craciun e semn ca trebuie sa-i ceri altele noi mosului..dar cum mosu aduce cadouri doar la copii...astepti sa iti strangi banuti si sa-ti iei sngura..sau macar sotul sa-ti ia .. Ma bucur ca Rares e mult mai bine, sper sa otina tot spre bine si sa nu-l apuce nici o raceala
Anna deci ieri ai avut zi incarcata..si cumparaturi si mers la doctor..off deci ceva avea el de era fara chef de papaica si cu stare febrila..;rosu in gat ...sper sa-si faca tratamentul foarte bine treaba si sa-i treaca in zilele urmatoare..ai mare grija dupa ca rosu in gat poate recidiva..noi am patit-o dar nu ne-a mai dat tratament .cat despre pc de grasime, nu stiu ce sa-ti zic, chiar nu am mai auzit pana acum..e posibil sa se resoarba singur si sa nu fie nevoie de mers la medic..eu sper asta...spor la treaba azi si la bucatareala maine ..e vineri le fac pe toate, ca nu sunt multe. ..imi pare rau ca Vladut plange cand vede decotori..asa face si Stefi si tot imi repeta "data"(gata) ca nu vrea...la el e de inteles ca a fost traumatizant ptr el perioada in care a stat in spital..mititelul
Ema,Amma si la voi pasaportul e valabil 5 ani? ca eu i l-am facut cand avea Stefi 2 sapt si e 5 ani valabil..e asa comic..ca s-a schimbat mult de at si pana la 5 ani se va mai schimba
Getik deci ieri ai taiat porcul..de ce credeam eu ca mai devreme? se fura si pe la voi?!...;ce vrei is tu acum ai facut pomana si cu hotii...macar daca veneau sa-ti ceara nu ziceam bai..si culmea ca tot de la unul care nu prea are fura..asta e romania... macar ti-au ramas carnatii?
Anna, Cris diseara avem programare la pediatra...Stefi e ok, nu are febra, doar se vede pe ochisorii ei ca nu prea se simte bine, ii curge nasucul si-mi tot zice buba la urechiuse, bagandu-si degetelul in ele..acum ca are ceva sau ca nu vom vedea diseara..multam de grija
Cris ma bucur ca v-ati distrat frumos, chiar ma vazut pozicile de pe mail..si sunteti minunate amandoua..ba e si ceva nou, v-a crescut parul..si Miru are motz ...da' au fost numai copii marisori? sau au fost si de varsta Mirunei..ca in poza nu prea am vazut cred si eu ca Miru nu mai vroia sa plece..la cati copii erau acolo..si distractie cat cuprinde ..da un brad artificial tine cam in jur de 10 ani, daca e pastrat cu grija..asa ca inca 4 ani de aucm incolo il mai ai
Simina am vazut in sfarsit pozicile cu casuta si imi plac foarte mult, e foarte frumoasa si intima...sa o stapaniti sanatosi..si l-am vazut si pe Andu, ce mare s-a facut si vad ca e un ajutor de nadejde la impodobit bradul ti-ai luat ocncediu intr-un final? Asteptam restul pozicilor
Ema eu ce pot sa va urez este decat sa aveti parte de multa distractie, fara raceli si nervi pe unde veti merge...va urez drum bun si sarbatori frumoase..oricum sper ca de craciun iti faic aparitia, daca nu va urez de pe acum Un Craciun Minunt alaturi de familia ta si de teroristul mic

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 26+...
Asteptam sa vina Mosu' cu cadouri da' pana atunci ne pregatim
Va uram Sarbatori Fericite!!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Simina am vazut si pozicile de la sanius si porc..foarte dragute si se vede ca lui Andu ii place la zapada ..si a avut si partener de joaca

Noi ieri am fost in parc la zapada, e greu de mers cu caruciorul prin zapada..si e mai greu acum cand incepe sa se topeasca zapada ..dar asta e..sa vedem azi cum se prezinta Stefi si poate o scot din nou, cu toate ca a inceput sa-mi fie tot mai greu sa mai stau in picioare si Stefi cand da de parc greu o mai iei de acolo..si ieri aproape 2 ore am stat ..am facut un om de zapada, cei drept mai rahitic , s-a tavalit in zapada...i-a placut mult, nu era nici frig..numai ca eu obosisem..
Bradutul..mmm..bradutul...are o placere sa scoata globurile din el si sa se joace cu ele...ii zic ca nu are voie si ea imi zice "unu" aratand cu degetelul 1...adica vrea macar un glob sa se joace cu el...bine ca sunt din plastic si nu se sparg asa usor...
Mai nou cand vede in carticiele, la tv sau pe comp un bebe il asociaza cu "teti" adica cu ea...si ea a inceput sa se considere bebe ca deh e unul in burtica, de ce nu ar fi si ea..suzeta e nelipsita din gurita ..zic doar ca e o alta perioada de acmodare cu gandul la bebe mic..
Cat despre bebe mic..in ultimile 2 zile nu prea mai e activ si intru in panica dar at se gandeste si el/ea sa-si faca"aparitia" prin cateva mici lovituri...noaptea pe langa faptul ca mai toata ziua am o durere surda de burta si spate care se intensifica destul de des in timpul zilei, noaptea am inceput sa am si crape la burta, exact langa operatie de ma chircesc de durere si-mi dau lacrimile...plus ca a inceput si problema sufocarii cand stau intinsa si durere la inima, ca o strangere, exact ca la stefi, si trebuie sa-mi pun mai multe perne sub cap ca sa stau cat mai ridicata..si daca mai pun la socoteala si dantura cate tot doare si inca nu mi-am facut programare la dentist..atunci am tacamul complet.......de aceea am inceput sa o las mai moale cu treburile in casa, stau hainele la calcat, curatenia asteapta, chef de pregateli nu prea am de aceea o sa le fac vineri cat pot si cat imi permite timpul..nu mai ma stresez...acum a mai aparut si inca o grija in plus cu soacra mea...in ianuarie urmeaza sa fie operata de cataracta la un ochii, iar peste inca 2-3 luni la urmatorul..ca are la ambi ochii si nu mai vede decat umbre...iar sotul e destul de ingrijorat si neputincios ca nu este langa mama lui...ei ar fi venit sa ne ajute la nastere cu Stefi dar nu-i acuz daca nu o fac si intr-un fel chiar nu as vrea sa-i pun pe drumuri, sunt oameni in varsta, peste 70 ani si ar fi o cruzime din partea noastra sa-i solicitam atat de mult, plus ca nu am eu siguranta cu ei is Stefi, sunt scari desptl de abrupte la casa si trebuie sa fi permanent cu un pas inaintea stefaniei..sa speculezi ce ar vrea sa faca..ca o duce capul la multe prostioare...iar de ai mei nici nu mai poate fi discutia..e prea sensibil subiectul ca sa mai zic ceva....asa ca ne vom descurca singuri cum vom putea..s-au descurcat alti si nu vom putea noi?!

Gata, v-am zis cam tot ce era de zis, acum imi pica ochii in gura si m-a apucat o lene..ma ridicasem din pat cu gnadul sa aspir la parter da nu am nici un chef..Asa ca merg sa ma intind langa Stefi pe canapea..ea mananca un sandvis si s-a murdarit toata ..deh e copil...mai trec si cu vederea

Va pup pe toate si pe buburuzele mici si ne auzim cand mai intru

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 26+...
Asteptam sa vina Mosu' cu cadouri da' pana atunci ne pregatim
Va uram Sarbatori Fericite!!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna gagicile. Am revenit si eu sa va servesc cu carnatul de bun venit dupa absenta mea
Siminaacu am citit 3.5 mil, ce scor ti-a tras..si ce ti-a facut in pretul ala? Eu inca n-am apucat sa ma vopsesc, doar joi vine nasa sa ma vopseasca.Joi e piciu la soacra mea si am vreme de mine si bineinteles de curatenia finala! Ce mai face Andutu? Ati pus beculetele?
Crisdeja de cate ori am aspirat baiatul, deja e imun, aproape ca nu mai plange deloc, este cand sta flex si asteapta sa-l aspir.miruniciu ce face?
Annamai aveti zapada? La noi s-a topit toata nici macar n-am apucat sa-l scot pe Rares la zapada daca a fost iara bolnavior, acuma ca e bine nu mai avem zapada. Da il aspir pe Rares si mai nou sta cumintel, inca il aspir ca mai are mucisori dar ce a fost greu a trecut...eu cred ca ti-ar sta bine vopsita culoarea saten spre blond

Mesajul asta l-am inceput de ieri si nu am apucat sa-l termin asa ca continuu azi.La noi sunt acuma 11 gradece-o mai fi cu vremea asta, nu stiou.Oricum imediat trezesc piciu si fugim afara. Vreau sa va zic ca am descoperit ca i-a iesit si lui caninul care ne ameninta de 2 luni, din aceasta cauza noptile nedormite si suzetele roase saptamanal, cred ca vi-am zis ca o suzeta ne tine 1 saptamana fiindc le rupe.
Asa sa continuu, nu stau mult la cafeluta dar dupa ce adoarme piticul revin!
Siminaacuma am citit ce-ti facuse de 3.5 mil, oricum f scump, asta e pret de stilist la noi multi
Pickyam vazut pozicile cu puca la zapada e delicioasa printesa mica si ce costumatie misto are.De magazinul Aldi si noi stim, acolo face si soata cumparaturile de alimente cand mai merge cu nasul in Belgia dupa masini si sunt super ok preturile, dar nu mi-a zis ca sunt si produse nealimentare....ti=a trecut durerea de burta? sper ca da dulci....Picky asa ma bucur ca mi-a venit soatadaca statea macar o saptamana
Picky sa-ti raspund si eu cu intarziere la intrebarea legata de imbracatul afara: un body maieu, body cu maneca lunga, o bluzita mai groasa, strampi, pantalonasi mai subtirei si Pantalonii de ski, fular, caciula, manusele deci tot tacamul si deaia tot imi raceste
Getikam vazut pozele cu Ariciu ursulet la zapada ce fain v-ati distrat.
Ma opresc aici si revin supa ce venim de afara!
Va pe toate

Ne pregatim cu drag pe cand vine Mosu
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Offf Picky te inteleg ca ti-e greu cu Stefi si cu burtica-mai lasa treburile si curatenia si ai mai multa grija de tine.
Anna-deci azi esti fericita ca vine sora ta!Sa petreceti cat mai mult timp impreuna!Ce rau imi pare ca Vladut are rosu in gat si trebuie sa-i dai antibiotic-ma gandesc la voi sa treaca repede!
Cris-am vazut pozele de la petrecere-cred ca a fost super!Mi-ar placea si mie sa vin cand mai sunt intalniri din astea cu mamici din Constanta.
Lavi-ce ma bucur ca Raresel e bine.Si eu tot oscillo ii dau lu Anducu cum da semne de raceala si se pare ca functioneaza f bine.Nasol cu telefonul si calculatorul-vezi si tu poate vine mosu....
Getik-offff ce nasol cu hotii si doar ce vorbeam ieri la telefon de patanii d-astea.Aaaaaaa vezi ca am trimis pe cineva la banca si cred ca au intrat deja banutii.
Ema-deci aveti vizite de facut.....oricum cand mai ai timp mai intri tu un pic.

Mergi la inceput

Voi aveti treaba nu gluma,bag seama!
Plec acasa.Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Hei, am reevenit. Am reusit sa termin cumparaturile!!! Am luat si cadourile si papica, mai are tati de luat bradutul si apoi poate sa vina Mosul

Am vazut pozicile Siminei, este superba casa (vreau si eu )Ai aranjat-o cu foarte mult bun gust, e super si livingul si dormitorul si mai ales camera lui Andutu. Cred ca Andutu e incantat si nu se mai plictiseste in casa Asa, si puiutul s-a facut ditamai cavalerul, este un frumos, un dulce si-un strengar

Cris, am vazut pozele, pai chiar sunteti doua motate amandoua la bulanasele goale, aratati super Miru e o dulceata, asa stie sa pozeze, iar motul m-a dat pe spate Si am vazut si poza cu Mosu tare Miru Super spatiul de joaca

aaaa, pozele cu Ary unde sunt?

Picky, cand vii de la doctor sa ne spui ce-ati facut! sper ca e bine Stefi si bebe mic, cred ca e cuminte ca sa vina Mos Craciun si la el Sanatate multa soacrei si refacere rapida dupa operatie. Pai ai fost norocoasa ca a vrut Stefi suzeta in locul tzatzicii, cred ca o mai consoleaza, Vladut n-are treaba cu silicoane si cauciucuri el numai natural Frumos ca ati fost la zapada, stiu ca e greu cu caruciorul pe zapada, nu ai obosit cand ai impins, ai grija cu burtica
Lavi, nici la noi nu mai e zapada, noroca ca am apucat sa-l scot zilele alea in frecus Ma bucur ca e bine Rares, ce bine ca sta la aspirat, al meu nu sta nici sa-i iei temperatura cu termometrul din ala de ii iei de la distanta n-am vazut asa ceva...

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

M-am vopsit pana la urma si eu azi, ca acum a putut nasa, inca sunt cu vopseaua in cap, imediat tre sa mi-o dau jos, sper sa nu se trezeasca intre timp Rares. Pana se umple vana sa mai citesc
Pickysa folositi sanatosi saniuta, ati testat-o?
Crisce tare esti, sa va inecati cu apa de la dus doamne ce bine am ras...asa si eu deja ca-s vopsita parca ma simt mult mai bine
Emamulta sanatate, cum mai esti? si la bestiuta
Getiksper ca a trecut starea naspa, da?
Pickyai gasit bradut? La noi sunt f scumpi, tin astia de pret fiindca nu prea sunt brazi, eu m-am decis sa ma las pe ultima zi, ce o fi o fi, eu sper sa iau mai ieftin...apropo ca a zis Getik de obrajorii rosii ai pucai, acuma-mi aduc aminte cand m-am uitat la poze e o scumpa cu obrajorii asa imbujorati
Revin merg sa ma spal pe cap si sper sa nu se trezeasca intre timp piticul

Mergi la inceput

Am revenit, piciu inca doarme deci mai am umpic de timp:
getiksa-ti raspund tot cu intarziere la intrebarea referitoare la olita..eu am incercat sa-l pun pe Rares pe olita pe la 8-9 luni si a stat dar degeaba, iar pe la 1 an cand l-am pus n-a mai stat defel, zici ca-l puneam cu bucile pe soba, am renuntat sa-l mai chinui pana cand o sa ma inteleg efectiv cu el, pana incepe sa vb sa stie sa-mi spuna
Emacum a iesit culoarea? vreau pozici sa te vad, a trecut raceala?...a ajuns cu bine toarta?nici eu nu pun deloc decolorant in par si imi iese super culoarea
Siminasuper ca ati avut asa o zi fumoasa, sa foloseasca sanatos Andutu cadourile primite cred ca e un scump cum canta el la la la , pupici multi si abia astept pozicile cu care esti DATOARE, dar stiu eu ca nu ramao tu datoare peste an
Pickymultumim de felicitare si de urari vi le intoarcem si noi toate urarile de bine si sanatate si fericire, oricum prin zona voi fi si de Craciun...pozici cu bradutul ne arati?sper sa-i treaca repede mucisorii
Criscum a fost intalnirea cu mosu si ce ati primit?
S-a trezit, revin cand mai pot.
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

fetelor iar am kluat teapa cu mesajul ca sa sters tot...........
mu mai reiau;mai voi aveti problema asta cand sa trimit imi afiseaza ca aceasta pagina nu poate fi....si se sterge tot!
asa ca doar va zic CRACIUN FERICIT SI SARBATORI MINUNATE si sa dea dumnezeu sa avem un an de 100%mai bun mai frumos decat cel vechi
ne vedem de craciun la

ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)[http://picasaweb.google.com/alexandra769/OZiDeToamna"]       

Mergi la inceput