"Buburuze de 2009(36) LMA 1 An" Vine Mosu'

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Lavi, nasol cu cacateii in cada mititelul, cred ca-l durea burtica Auzi, da tu-l lasi singur in baie? nu ti-e frica?
Cris si fi-miu se joaca cu jucariile tot langa brad, cica daca i le-a adus acolo acolo trebuie sa stea Astept pozicile cu Miru
Simina, cred ca i-ar placea trenuletul lui Andutu, Vladut e fascinat de el. Partea buna la trenulet e ca e mare si i se deschid usile la vagoane si baga in el animalute si soldatei si le plimba cu trenul. Cum ati mai petrecut? Mai aveti zapada? La munte plecam pe 4 ian, acum ne pregatim de Revelion Vladut e sanatos si cand e bine e tare cuminte si vesel

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Numai prostii am scris in mesajul anterior, scuze ortografia

Ne pregatim cu drag pe cand vine Mosu
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Anna da nu-l las mult nesupravegheat, intr-un minut ma duc de vre-o 5 ori la el sau las usa deschis si din camera se vede in baie, vad tot ce face
Chiar cat a fost trenuletul lui Vladut si de unde l-ai luat ma bate gandul sa-i iau si eu dar umpic mai incolo catre 2 anisori, poate de Florii

Ne pregatim cu drag pe cand vine Mosu

Mergi la inceput

Lavi, am cumparat trenul din State, a fost un prieten acolo, eu am cautat pe situri-le de la ei si i-am aratat ce sa-mi cumpere. A costat 19 dolari. Intelesesem ca il lasi singurel, dar asa inteleg

Noi mergem la o petrecere de Revelion unde tematica este Comunismul si trebuie sa ne costumam ca atare Pe Vladut o sa-l imbrac in pionier, am avut noroc ca pastrase mama o cravata, centura de pionier si numarul matricol Dar pe noi nu prea stiu cum sa ne aranjam, aveti ceva idei???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Am terminat de calcat..bine mai am paturile de pe canapea si gata.dar acum sunt la uscat ..m-am si ars cu fierul de calcat
Fiica mea inca doarme da' merg sa o trezesc si apoi dupa ce ma ocup de ea vin sa raspund din urma..

Intrebare: Trecem acum la scutece sau asteptam ziua de maine cand vom face fix 1 an de buburuze?!

Revin si Anna sper sa mearga link-ul sa vad si eu pozicile

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 27+ ..o printesuca mai mica
Va uram Sarbatori Fericite!!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Annaam inteles, ce bun pret, am si eu o pretena in State, poate imi dai si mie linkul sa-l salvez si vb cu ea sa-mi trimita ca ea mai trimite cosmetice in tara de vanzare si sa-l puna atunci.Mersi ...ma gandesc la costumatii
Pickyputem trece si maine la scutece sa fie un dublu motiv de sarbatoare,a cuma cum vreti voi

A venit Mosu

Mergi la inceput

Picky te-ai ars cu calcatorul?...rau?

A venit Mosu

Mergi la inceput

am pierdut un jurubel de la jucaria lui rares in covorul cu late meri si nu-l mai gasesc sper sa nu-l gaseasca Rares inaintea mea....si mi s-a si rupt o unghie...deci cred ca cineva mi-a gandit de rau azi

A venit Mosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Anna am reusit sa deschid link-ul dar trebuie sa dau de 2 ori pe el, ca prima data tot nu merge ...vreau sa-ti zic ca am admirat fiecare pozica si fiecare gest a lui Vladut surprins in poza..se citea pe fata lui uimirea, timiditatea, curiozitatea ...un scump si parca tot mai inalt este .. bradutul imi place foarte mult, ca e bogat, si da si mai bine c trenuletul..jucariile sunt foarte frumoase ..sa se joace Vladut frumos cu ele....
Lavi www.bhphotovideo.com/c/product/671985-REG/Sony_DSCW330_L_DSC_W330_Digital_Camera_Blue.html" target="_blank">acesta esteaparatul foto, exact aceasi culoare..a costat 130€....faza cu Rares si kk in cada a fost mortala...o sa aiba noroc fitu mai tarziu ..cat ii pui apa in cada? eu nu am curaj sa o las o secunda singurica in cada, e mare, aluneca(tot zic ca iau anti-derapant)..iar cand va veni si bebelina mica ii voi lua ei scaunel de baie ca nu voi face fata cu amandoua in cada..bine dar asta cand va creste bebe mic mai mare
Cris stii cum ai facut tu acum?! cum am facut eu cand am auzit de vana (cada), buda (toaleta, wc), pisca (mancare iute) si multe altele..ardeleanul meu..acum s-a dat dupa mine si vb normal
Simina multam mult..imi pare rau ca netul nu merge cum trebuie ..asteptam si pozici de la voi...dar dupa cum merge netul slabe sanse sa le pui zilele astea
Cris deci numai in bucatarie nu vrea sa se joace cu bucataria ei..langa brad ca acolo a primit cadoul...ai curaj sa o lasi cu boabe de fasole, orez si bomboane.nu le baga in gura?!ca fiica mea tot ce prinde e de gustat Intr-un fel imi eram ila sa-l dau, ni l-a cerut si Tony sa i-l dam ca-i da masa voie..deh vrea sa scape de pisici ca au 3 dar nu il dam .acum i-am luat si un nou culcus in living, tuns..bani cheltuiti dar e o data la cateva luni/ani...pune mana si fa poze si pune-le sa ne clatim si noi ochii Da stiu, dar cred ca trecem maine la scutece cand facem 1 an
Getik te asteptam cu pozici
Anna da am vazut ca e sf, chiar daca nu-i cu rosu in calendar...acum se vedem...un nume trebuie sa gasim ptr printesa mica din burtica Alt aparat acelasi tip nu am mai gasit, ca noi il cumparasem pe penultimul..si am vrut sa luam unul care si filmeaza bine, ca cel pe care il aveam s-a bulit si nu mai avea aceasi calitate niic la poze nici la filmat.Idei de costumatie ptr un revelion comunist?! ..pai coafura de pe timpul comunistilor, a elenei, pantofi batranesti, haine la fel, nu decolteu.. ca nu se permite ...iar ca barbat...o caciul mare din blana de carlana(oaie creata) palton lung si negru,.. si costum sobru ;..deci astea-s ideile mele..altele nu am ..dar tare as vrea sa vad pozicile de la revelion ..;de abia astept
Lavi magnet ai? ai putea sa-l cauti cu un magnet sau sa dai cu aspiratorul pe covor...si unghia cum ai reusit sa o rupi? ee asa putin m-am ars o dunga rosie dar ustura ..trece pana ma marit
Madaieri a trebuit sa plec de aceea nu am mai raspuns pe mess..asteptam si de la tine sa ne pui pozici pe mail..eu am vazut unele dar sal e vada si fetele
Ssabrya voi ce mai faceti? cum l-a primit Bryanna pe mosu?!

Gata am recuperat acum ma pun sa scot si pozecile de azi si sa le pun pe cont de picasa ca vreau sa fac..le pun apoi le scot..ma ajuta careva cum sa le pun pe privat?!

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 27+ ..o printesuca mai mica
Va uram Sarbatori Fericite!!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Maine e sarbatoare mare, trecem la scutece

Picky, multam de idee, o sa analizez, dar nu prea stiu de unde sa scot vestimentatia asta eu ma gandeam sa ma aranjez ca o fata oarecare ce traia in Romania in anii comunismului, acum nu o trebui sa ma imbrac chiar in halat ca la Apaca si m-am pus pe studiat filme romanesti din anii 70-80 ca sa ma loveasca inspiratia
Lavi, iti trimit PM Ai gasit surubelu? Sper ca nu l-a gasit Rares inaintea ta

Mergi la inceput