"Buburuze de 2009(36) LMA 1 An" Vine Mosu'
Raspunsuri - Pagina 19
Picky_toto spune:
Eu am terminat curatenia, a adus sotul si catelul de la tuns...si e tare scump...stefi se joaca cu el acum..dar imediat trebuie sa o bag la somnic..Catelul are infectie in urechi, ca tipa care in tundea in trecut nu-i taia si parul din ureche si s-a infectat asa ca trebuie sa-i iau tratament...Am hotarat sa nu-l mai dam si sa incepem sa-l apropiem mai mult de Stefi, sa stea ziua in living si sa nu-l mai izolam....Stefi cand l-a vazut pe tati ca-l lasa la tanti aceea sa-l tunda a inceput sa planga..deci clar ca-l iubeste si-l vrea langa ea....
Ema pai eu de mult v-am zis sa va bagati la cautat de nume ..ca eu habar nu am....am avea un nume..Anna dar nu suntem siguri(stefi zice deja bebe Ana)..si am mai vrea si un nume de sfant...poate Andreea(daca era baiat sotul vroia sa-i punem Andrei) i-a placut mult pesterea sf Andrei si de at a zis...iar in rest..i-am dat mai multe variante si nu ii plac..iar cei place lui nu-mi place mine..deci e grele rau
Lavi luasem un Nikon foarte bun la facut poze dar nasol la filmat..si s-a blocat o data la zoom..iar sotul a banuit ca ar avea vreun defect.asa ca aveam perioada de 2 sapt sa-l ducem inapoi, a vrut sa luaM altul, dar nu mai aveau..asa ca am hotarat ca daca vrem un aparat bun de filmat sa luam camera, iar un alt aparat ptr poze...si la sfaturile celor din magazin am luat sony, ambele..stii camera sony care ii face reclama la tv?! e modelul mai nou, ca cel care ii face reclama la tv in ro nu mai se gaseste pe piata aici..e foarte ok camera, filmeaza bine...aparat foto am luat tot sony de 14 mp, 4 op zoom(nikonul avea 26 zoom) detecteaza zambetul, fata ...dar nu-mi place mie ...nu sunt multumita de el....dar imi voi strange bani si probabil la craciunul urmator ne luam un nikon cu obiectiv separat...sper sa reusim..ma ofitc ca e primul lucru care il luasem si noi scump si nu avem parte de el...dar asta e usor, usor le facem noi..
Mai tarziu va pun si eu pozici de la Mosu ..numai sa-mi fac timp ...acum duc fata la somn si ma apuc de calcat
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 27+ ..o printesuca mai mica
Va uram Sarbatori Fericite!!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
lavinia.p spune:
Pickybine ca ai aparut ca ma plictiseam pe aici.Bine ca v-ati luat camera, cel mai bine filmezi cu o camera e claritate, iar despre a[parat intr-adevat Nikon e cel mai bun, dar sa stii ca si Panasonic, noi avem unul semiprofesional si suntem f multumiti.Deci ti-ai luat aparatul care detecteaza zambetul? Si nu esti incantata de el? Chiar ziceam ca dc as avea banuti mi-as lua ca au nasii nostri mai multe de vanzare? Chiar cu cat e la voi?
Deci fiu meu mi-a facut-o...l-am bagat in vana cu jucariile, l-am lasat sa se joace pana i-am pregatiti eu lapticul si cand ma duc la el apa plina de caca, iar el imi tot arata si se tot mira ce e in vana...apoi l-am scos l-am impachetat si apoi am venit sa culeg kk-tii , inca asa ceva n-am mai patit
Merg si eu sa pap ca panaa cuma n-am reusit de Rares!
Va si sper sa apareti la raport ca dc nu ma supar!
Ne pregatim cu drag pe cand vine Mosu
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
cris_82 spune:
cat doarme sectoriciul,bag repede o postare ca pe urma sufletul
emo fa rapid rost de cablu ca vrem sa te vedem
picky nume de fetita zici,ai?? pai..Lacramioara,Isabela,Maya...
getik pai am in plan sa fac bulane de pui cu garnitura de ciuperci,porumb dulce si morcovi trasi prin ulei de masline la tavadistractie placuta fata si pupa aricica din partea nostra
lali pai in cazul asta ai picat unde trebuie nici eu nu am tigla pe casa si umbla stoluri intregi de berze pe deasupra-mi
ema lasa fata,ca in primavara cand se dezgheta veneai direct la mine
picky nici gand,oriunde numai in bucatarie nu o aduceii place sa gatesca langa brad,si sa o vad eu pe ea unde o sa se mai bucatreasca cand dezmembrez bradul ..ca tota casa mi-a facut numai boabe de fasole,orez ci bombonele uite,de azi ma pun pe treaba si ma fac fotograf
lavi si fi-mea avea un tricou de al meu cu care dormea de ajunsese saracul de nerecunoscut,nu reuseam sa-l mai spal ca era mereu cu bunghiul pe el ca sa nu dispara de la locul luiacum i-a luat locul d-nul soricelnu trag chiulul..am avut oleaca de treaba si am vrut si eu sa ma pun langa sectorista sa trag un pui de somn si ale naibii telefoane au inceput sa sune toatedistractie placuta la bulgareala si vrem poziciiiiiii
picky e firma buna Sony,sa-l stapaniti sanatosi si sa ne incantati cu pozicile facute cu el,ma bucur ca ati hotarat as tineti catelul,sper sa nu fie foarte costisitor tratamentul si sa-l faceti bine repede ca sa-l traga puca de urechi
lavi sorry,dar nu am putut sa nu ma abtin .. ce e totusi "vana"??
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA
BAZAR
cris_82 spune:
picky sti ca noi tragem tare cu scrisul ca sa ne faci trecerea la scutece,nu?uite asa a crescut si ultima buburuza a nostra,Aricica..de acum o sa inceapa distractia cu prostioarele pe care or sale faca piticii si grijile noastre..
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA
BAZAR
lavinia.p spune:
Buna a aparut si Cris, deci Picky si Cris sunt iertate dar astept si celelalte fete
Cris "vana"= " cada de baie" asa se zice la noi...la voi nu tot asa?
Simina1980 spune:
La multi Ani Ary!Sa cresti mare,sanatoasa si frumoasa,viata sa iti fie plina de realizari si bucurii!
Ma dispera netul asta!
Am citit in sfarsit tot insa greu tare greu
Picky-ce frumos ca veti avea inca o printesuca!Sa fie sanatoasa si frumoasa ca si surioara ei!Ma bucur tare mult ptr voi.Referitor la nume-eu daca voi avea o fata ii voi oune numele Otilia
Si ptr Stefi la multi ani cu intarziere,m-am gandit luni la voi insa nu am mai intrat!
Ema-deci ati petrecut f frumos!
Cris-ai avut dreptate.Ciudat e ca eu am avut inainte net mobil de la zapp si am fost f multumita iar pe astia de la zapp i-a preluat cosmoteul asa ca am presupus eu ca va merge bine dar
Lavi-m-am ingrozit cand am citit ce ai patit cu Rareselul!Offf Doamne bine ca nu a fost mai grav!
E de belea netul asta nici boldat nu pot sa scriu,nici colorat.......
Anna-cand plecati la munte?Ce mai face Vladut?Am citit cum si-a pus el toate jucarelele langa brad-mi-l si imaginam cum se uita el la trenulet.
Ii voi lua si eu lui Andutu trenulet-cred ca in februarie cand vrem sa-i luam motul adik la 1 an si jumatate ca la un an nu am avut ce.
Lali-bine ai venit printre noi!
Getik-sa vii sa ne povestesti cum ati petrecut.
Hai ca va las caci asa cum v-am spus m-a disperat netul!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
lavinia.p spune:
Bun a aparut si Simina, imi pare rau ca nu merge bine netul...da si eu m-a speriat f rau aseara, dar azi nu mai era umflat deloc, dumnezeu ne-a pazit de ce e rau.Sper sa se remedieze problema cu netul
anna-mama spune:
Buna,
Imi pare rau ca nu v-a mers link-ul cu poze, l-am mai pus o data pe mail, dar e acelasi, nu am idee de unde e problema caci Cris si Lavi au vazut pozele.
Am vorbit ieri cu Mada, va ureaza "la multi ani"si va trimite muli pupici cu drag pentru buburuzele mici si mamici. Eva e o scumpa, a a fost cuminte si a venit Mosu le ea cu multe jucarii frumoase
Picky, am banuit eu ca e mare bebelina si de aia nu se mai misca asa mult ca inainte. Bravo, sa fie sanatoasa si sa se intoarca la timp. Imi pare rau ca nu a fost sa fie aparatul foto, dar nu am inteles de ce nu ati incercat altul asemanator, poate primul o fi avut un defect, se mai intampla. Oricum, e bine ca ati luat camera video, cred ca e foarte buna. Eu am Panasonic si ma impac tare bine cu ea. Sa pui poze si cu Picky tunsulici cred ca Stefi este f atasata de caine, ar fi pacat sa il dati. Deci, Anna e pe lista eu il consider nume de sfant, de la Sfintii parinti Ioachim si Ana. Mie din numele de sfinti imi mai place Ioana.
Lavi, sa-ti fie de bine aranjatul si lasa nervii, ca nu trebuie daca esti multumita de ea si te costa si putin poate ar trebui sa mai mergi la ea, ca cine stie, a fost doar o intamplare acum. Da, e super winnie povestitorul, dar si eu zic ca pt copilasi mai maricei. Ce frumos ca ninge la voi, la noi gata cu ninsoarea, nu prea am apucat sa ne bucuram de zapada, sa speram ca o sa fie cand mergem la munte.
Emo, daca ai sti ce frumos cant, ai intelege de ce o fac doar virtual Fata, sa te faca frumos la par la coafor si sa ne pui si noua poze sa te vedem si baga si o felie de tort ca mi-e pofta
Getik, stii ca asteptam poze si povestiri, da? i-ati rupt si turta azi? distractie placuta!
Cris, ce faci, te-ai apucat de bucatarit pentru Revelion? Ce meniu faci? Miru te ajuta acum ca are bucatarioara, nu?
Simina, voi cum mai sunteti?
Leli, te asteptam mai des la noi
De azi de dimineata m-am apucat de mesajul asta, pfff...
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Pfff, si acum vad ca ati mai scris...ma pun pe recuperat, daca ma lasa Vladut vin si cu raspunsuri
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
lavinia.p spune:
Ia uite-le cum apar...ma bucur ca nu vreti sa ma supar ca de ma suparam nici nu mai intram pana la anu...glumesc
O pupam si noi pe Mada si pe Eva
Eu am reusit sa vad pozicile, daca nu perge din prima inchideti linkul si mai dati odata, Anna cred ca l-ai pus privat de nu se vad.
mers sa mai studiez ceva