"Buburuze de 2009(36) LMA 1 An" Vine Mosu'

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Multi ani traiasca!
Multi ani traiasca!
La multi ani!
Cine sa traiasca
Cine sa traiasca
La multi ani!
Ary mica si dulce sa traiasca
Ary scumpa si frumoasa sa traiasca
La multi ani!

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

laliiii bada vin
si acu pentru toata lumea

ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

multumescccc mult de urariiiiiiiiii suntetii niste scumpee

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

ano ti-ai gresit cariera.....cantatoare trebuia sa te faci mama, dar nu e traziu
getik sper sa fac rost de un cablu de descarcare...acu tre sa caut sa vad cine are aceeasi marca de aparat....greu, greu. ideea e ca nu mai ieseam pana la primavara de acolo....deci nici vb de plecat la beljica asa curand
lali...ema e mai scurt. da, numa ca noi avem si diplome. normal ca te primim,..numa ca se plateste taxa...daca chiulesti nemotivat. sarbatorile legale is permise, atat
picky...ce zici daca fiecare ne-am baga cu o listuta de nume preferate....poate te ajutam
inanite sa raspunzi eu bag......Sofia, Anastasia, Catinca sau Ilinca...daca aveam fata, unul din astea 2 nume ii puneam, plus un nume de sfanta...Maria e preferatul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Cat baga fiica mea lapticul la burtica am zis sa mai intru sa va zic cate ceva..ca apoi ma apuc de curatenie

Anna eu nu pot vedea pozicile prin link-ul pe care l-ai dat...apare ca nu sunt poze acolo..asa ca pune linkul cu poze ca eu vreau sa le vad
Lali te asteptam cu drag la noi si daca iti diresti sa faci parte din clubul zuzelor, si nebunelor cum zice Ema te astept cu drag sa imi dai datele voastre ptr a va trece in listuta ....si uram bun venit unui dovlecel in clubul buburuzelor
Lavi off mititelul..numai relele se tin de capul lui, cand nu e bolnavior se loveste ... buba sa treaca repede ..si am vazut si pozicile pune de tine, m-am amuzat teribil pozitiile de somnic si plimbatul caruciorului...iar el parca tot mai mare e pe zi ce trece si un frumusel foc
Cris deci sa inteleg ca Miru e innebunita dupa bucatarioara de la mosu ...unde se joaca cu ea in bucatarie? si cum de ai reusit performanta sa faci doar atat de putine pozici?! pune mana si fa mai multe..chiar si acum sa vedem cum se joaca cu ea
Getik da e destul de complicat cu gasitul ornamentelor in preajma sarbatorilor, la anul sa le iei din timp...oricum poti umfla mai multe baloane...distractie placuta la ziua gemenilor ..ti-am zis ca tu sari din distractie in distractie
Ema aoleu bine ca nu ati ramas inzapeziti acolo ca altfel va vedeam la tv ..si ce planuri ai de anul nou? pe unde mai hoinariti? off al tau uituc...deci sa inteleg ca daca nu gasiti un cablu sa scoateti pozele nu le putem vedea nu? are sd-card aparatul...vezi ca se gaseste o chestie usb unde poti baga sd-cardul si apoi il bagi sa-l salvezi in computer..eu asa am si de multe ori nu ma mai chinui cu cabluri ..inca putin si gata vacanta, nu?

Ieri am avut niste nervi cu aparatul foto nou pe care l-am luat...l-am returnat inapoi la magazin si am luat acum 2 aparate..da am mai dat niste bani in plus , iar de aparatul ptr poze nu sunt multumita...celalat era mai bun..plus ca m-a enervat si fata ca alerga prin magazin si numai stres imi facea..asa ca aseara am plans de nervi, ciuda si suparare...si aucm sunt intoarsa pe dos cu aparatul ..ca nu-mi place...da' nu mai arat ca iar ma iau in gura cu al meu..bine ca el nu e vinovat cu nimic......gata ca iar ma enervez

Va las acum merg sa ma pun pe curatenie ....

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 27+ ..o printesuca mai mica
Va uram Sarbatori Fericite!!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna dimi fetilii!
Am venit si eu la cafea, multam Lali si Crisdelicioasa cafeluta
Lalite mai asteptam, te rog sa ne mai deranjezi mai mult
Crisce tare te hraneste Miru cu bombonele din cratita?cred ca e mortala....multumim, pasiunea cu gacii aia e deja de la cateva luni, doar ca inainte de ei aveam o paturica plusata dar am pierdut-o si i-au luat locul gacii
Emavrem poze cu noua freza si cu tortul bineinteles
Pickyma bucur ca bebelina este bine si spor la gasit nume
Getikce tare "ae} sa stii ca asa-i zice si Stefi doar ca mai pune si un "s} la sfarsit"aes" ce scumpa e Aricea, vezi ca vrem poze cu tortul si cu decorul de ziua lui Ary da?
Lali vezi ca asa e cum a zis Ema se cotizeaza puternic cu euroi pt absentele nemotivate, dar eu stiu ca nu lipsesti tu nemotivat nu?
Getik multam de tratatie
fetele multumesc de raspunsurile legate de lactatie, am sa o sun azi pe prietena mea caci au lasat-o acasa sa-i zic ce mi-ati spus voi.Va dulce si revin!

Ne pregatim cu drag pe cand vine Mosu
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

poop plec la distractie

ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Pickynu te enerva mami, da-l incolo de aparat sa faca poze e principalul, sau nu face bine poze? Eu dc asa avea acuma bani mi-as lua un aparat super tare, au nasii nostri de vanzare mai multe, cred ca de la Sony e, care in momentul in care razi el surprinde momentul, face poze automat cand cineva zambeste, e super tare dar n-am acum bani pt el.
getikdistractie placuta si te asteptam mai incolo sa ne povestesti
eu n-am iesit nici azi cu piticul ca afara ninge si am zis ca nu iesim pe vremea asta, pe cand se va trezi va fi frig deci nici azi nu iesim
Multumim fetele de complimente

Mergi la inceput

Aloooo unde sunteti? Pe Getik o inteleg si o motivez dar pe voi?
S-a oprit ninsoarea asa ca iesim si noi umpic, merg sa-i fac poze la zapada.Sper ca pana vin acasa sa-mi raportati de ce trageti chiulul in halul asta!
Va

Mergi la inceput

Mai fetelor voi chiar vreti ...acuma cand am si eu timp de forumeala nu vrea nimeni sa vb cu mine

Mergi la inceput