"Buburuze de 2009(36) LMA 1 An" Vine Mosu'

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

picky, deci inca o fetita, ma bucur mult pt voi. si La multi ani! impliniti un an de buburuze .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor am recuperat tot sunt la zi

sa incep cu distractia sau raspunsuri????

piky sarumana mult de tot, am fost la cummparaturii pt ary si i-am luat laptop de care este ff incantata, si un magar verde care este bestial si il calareste si tc,tc, la calarit pana a cazut cu el, gemenii la fel s-au jucat cu magaru pe care l-au poreclit 'danky verde', si cautand pt ary una alta am gasit pt ary coifuri,baloane si ce imi mai trebuia pt aryyyy.a fost deliciul serii.

lavi acu ca ai adus vb de caca si ary a facut de a dt pampersu pe afara si a trebuit schimbata de la A-Z, deci in poze o sa arate ff 'cealapa'= expresie adusa de cez din spania. m-ia palcut cu caca in vana, ideea este a mancat, gemeni ma omorasera faceau si apoi revopseau peretii., vad ca azi ai avut o zi de pomina si bine ai facut ca ai scos fetele la 'careu', eu maine sunt fff ocupata asa ca dau bir cu fugitii din noaptea asta, si legat de surub eu zic la fel un magnet sau aspirator, poop pe 'ae' dulceeeee

piky dragamea draga am vazut pozele si sunt superbe, fita este o dulce ce se cjinuia ea cu cadourile sa le desfaca, si cu copii mari cum s ainteles la zapada??? si ff frumoasa puca la citit povestii, si globuletele superbeee, imi pare rau ca te ai fript si ti-amm zis sa nu mai muncesti atat ca bebe are nevoie de odihna, mie nume imi place ariana, ioana,, valentina, adelina,ruxandra, ma mai gandesc intre timp, poop

anna azi le-am facut la gmenii ziua, maine lu aryyy si nu ii iau motu, il iau la vara sau vara urmatoare, am reusit sa vad pozele super frumos tomas, si piciu , si ce se juca el cu bucataria mami bucatar il faci, apropo fitu e luat? ca daca nu il vreau pt fimea, logic daca si u vrei. cu costumatia sunt paralela aveam 6 ani cand s-au dus

cris mama da te-ai bucatarit am poftit la ceva dar mere, iubita am o rugaminte la u, stiu ca esti ff matinala dmi si mie un tar, pe la 7, 30 ca ceasu eu il pun sa sune dar nu il aud,sunt nebuna stiuuuuuu, frate dar ai incredere in miru de lasi bobite la indemana ei , auzi dupa ce nu mai este bradu nu ai un ficus, o planta mare?? o pui acolo.

simina poop, si nu te enerva cu netui ca nu are rost, acu are parut andu??

si acum va las sa va delectatii cu cateva poziciii
http://picasaweb.google.com/102347085797853723665/Craciun?authkey=Gv1sRgCPCGlu_tpPb23AE#5556214628652184482

poop noapte buna mma bag la nai si ne auzim la cafea

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Inainte sa ma bag la somn am intrat sa va urez noapte buna si sa va spun ca sunt emotionata caci maine trecem la scutece si implinim un an de buburuze
Pickyda a fost mortala faza cu kk in cada mai ales ca trebuia spalat, cand colo el mai rau s-a murdarit, in prima faza nici n-am stiu ce sa fac, adica sa adun kk sau sa-l scot pe Rares...apa in cada ii vine cam pana mai jos de tzitzi, dar il supraveghez si eu dar il mai las si singur sa se joace si las usa deschisa si-l vad, e f ok nu cade....ce fain o sa fie sa le faci baie impreuna[olala[, asa faceam si eu cu sora mea, pana am crescut eu mare si am pus piciorul in prag, dar imi placea ca ne jucam si era distractiv la spalat ca o stropeam pe mami si acum tin minte. Am vazut pozici frumoase cu voi, am vazut si o mami fericita cu burtika de printesa, am vazut bradut frumos, globulete frumoase, entuziasm la desfacerea jucariilor, jucarii frumoase, o puca adorabila si imbujorata, ce mai o familie frumoasa, a si un Picky tunsulici
Imi place tare mult sa ma uit la pozicile cu voi de Craciun, cu bradut,cu cadouri, imi da o senzatie de liniste, caldura.
Aaaa si sa folositi sanatosi noul aparat, imi place ca e mic, nu ca al nostru si imi place si culoarea
Picky da asa se vorbeste ardeleneste
Annams de PM..inca nu stiu ce sa zic de costumatie dar bine faci ca te uiti la filme romanesti, sigur ai sa te inspiri.Abia astept sa ne arati poze
Philip dulce si pe tine si feciorii adorabili.
getikma bucur ca ai gasit tot ce-ti trebuia. Am vazut pozicile ce scumpa-i Ary toata bagata in sacul cu jucarii si ce au mai calarit ei pe donkey.Ma bucur ca v-ati simtit bine. Maine te motivam dar doar maine si numai dc ne faci pozici multe da?....nu a mancat, adica sper ca nu, doar il auzeam din bucatarie cum se mira si nu stiam ce a vazut, iar cand m-am dus am inteles. si de la "ae"
Acum va las si ma bag la somn, sper sa nu uit la dimineata unde sa va caut
Noapte buna la toata lumea

A venit Mosu
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineaaatzaaa! vreti?
Mai,a trezit-o careva pe Getika? Ca eu nu am nr ei de tel ,doar id de mess.

Eu sunt treaza de pe la 3 si ceva ,nu stiu de ce dar nu prea am somn in ultimul timp! Si m-a ravasit vestea ca Huidu e in coma din cauza unui accident la ski. Mie personal imi place tare Huidu ca prezentator de tv si radio, imi place si rivalul ,Mircea Badea.

Lali si de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

asaaaaaaaaaaa....tot aicea va gasesc,dar e ok ca pana una-alta recuperez si eu

haideti la o calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

simina eu acum lucrez fix in domeniul asta,de aceea ti-am spus ca e mai ok varianta mea si nici nu te costa multlasa ca dupa 3 ian,isi deschid toti pravaliile si poti face un contract k lumea
lavi la naiba,e first time cand aud denumirea asta la cadace sa-i fac daca romania e mare si regionalismele sunt in floare?
ana sigur o sa fie zapada la munte si vladut o sa fie foarte incantat
emo tu facusi iar tort din ala dupa care mi se scurg mie balele??
ana crede-ma ca nu m-am apucat de nimica pentru revelionmai ales ca o sa stam acasa cu mica terorista,ca nu mai las pe nimeni paznic peste noapte sa ca merg eu la kindie.Am ajuns la concluzia ca e mult mai ok cu fata dupa mine oriunde as mergesi cred ca o sa fac o fripturica cu vin rosu,o ciorbaita ca sa ne mai curatam dupa atata carnaraie,si uite ca sunt in pana de ideiiti dai seama dce ajutor de nadejde am,aseara era sa ma duc pe spate cu tot cu cratita de mancare in mana,dupa ce am calcat pe o ustensila de-a ei si am alunecatsi eu o las pe miru singura in cada,cu apa de una-doua palme,si ea se joaca acolo si mai nou a luat capacul de la spuma de ras a lu' ta-su si goleste cada cu el fix in toata baiadar tot asa,stau cu usa deschisa si o vad mereu ce face..nice tematicapai tu poti sa-ti strangi parul intr-un coc lins si sobru,eventual poti sa imprumuti de la una din bunici un taior gri sau negre cum era pe vremea aia,dar musai cu maleta pe gat sa fie(aicea vazi ca ai nevoie de una sibtire ca te coci toata seara),pantofi cat mai demodati cu putinta,si sotul sa aiba o caciula din acea de astrahan(parca asa se numeste)si freza facuta intr-o partepe vladut vad la l-ai aranjat
picky lasa mama calcatul ca o sa intepenesti de spate
lavi ai gasit surubelul??ia un magnet si plmbal usor pe covor,ca sigur scapi apoi de grijaofff,asta cu unghia m-a durut si pe mine..nu poti sa o repari usor?s-a rupt urat?
picky am luat eu antideparant pentru cada si maimuta asta mica a mea nu se lasa pana nu reuseste sa-l desfaca si apoi ma cheama sa vad ce isprava a facutinainte ma dispera ca tot ce prindea pe mana era bun de gustat,dar acum vad ca e ok.Chiar,pentru arsuri,poti sa folosesti putina crema de la stefi..de care aveti?eu am sudocrem dar e suepr ok pentru arsuri ca le inchide foarte repedeai reusit sa pui pozicile pe privat??intra azi pe mes ca te ajut eu
getikooo cand am vazut ca te ceri trezita la ora aia asa matinala,m-am uitat sa vad daca scrie bine,sper ca ti-ai trezit acumfata,pai daca manaca orez,cel mai rau lucru care ar putea sa se imtample,o sa fie o contipatie crede-ma ca nu am decat un singur boschete veritabil,o dracena,pe care fi-mea o pastea regulatdar am certat-o si acum e ok..foarte faine cadourile primitesi eu care ma gandeam ca numai fi-mea insira toate cele prin casa,dar si la tine e jale
picky ce pom faininconjurat de multeeee cadouri si jucarii...hihihi,vad ca mouseul e car easi ce bine ii sta in rosu.Fain patul..chiar e super modificat asafata, dar nu-i in gheata ... la catel pe frigul asta?

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

A VENIT IARNA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

lali ce fel de cafea ai?facem schimb?I-am dat eu trezirea si acum e in focuri la bucatrie..offf,urata veste,sper sa se faca bine

A VENIT IARNA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

lali ce fel de cafea ai?facem schimb?I-am dat eu trezirea si acum e in focuri la bucatrie..offf,urata veste,sper sa se faca bine

A VENIT IARNA

BAZAR

ee,eu de regula nu beau cafea,decat d-asta virtuala . Daaar,cand o gust,asa,nitel,tre' musai sa fie cu lapte si cu putin zahar . Cand am vizitatori consumatori de cafea ,o fac pe gustul lor .

Lali si de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata am venit la .
fug repede la trebi

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata si la multi ani buburuze

Fiti pe faza ca schimb la scutece

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 27+ ..o printesuca mai mica
Va uram Sarbatori Fericite!!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuze2009 spune:

Dragele mele, acum ca ultima buburuza din grup a facut 1 anisor, ne vom muta cu drag la scutece.

Urez la toate buburuzele La Multi Ani si va invit sa continuam AICI

Mergi la inceput