Fluturasi de martie-aprilie 2011 (99)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Deea ma bucur ca bebica e bine draguta . Daca ti-a zis sa te duci la dr.Uscatescu nu mai sta pe ganduri, du-te si vezi care e treaba.
Stiu ca ziceai ca ai mancat sorici..si eu stau cu gandul daca sa mananc de craciun sau nu..si eu sunt din clubul fara toxi, si am repetst analiza acum o luna. I-am zis si lu' soacra'mea sa duca porcul la control ca eu nu mananc altfel

------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

SSABrya nu ai activat Pm ca sa iti pot trimite PM cu user si parola , dupa ce il activezi o sa ti-l trimit instructiuni cum sa il activezi ai pe prima pagina sub listutele cu gravidute

_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole

este activat PM-ul il folosesc de mult, chiar am mesaje in inbox.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 22+ , adica Ayanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui SSABrya

Citat:

SSABrya nu ai activat Pm ca sa iti pot trimite PM cu user si parola , dupa ce il activezi o sa ti-l trimit instructiuni cum sa il activezi ai pe prima pagina sub listutele cu gravidute

_

este activat PM-ul il folosesc de mult, chiar am mesaje in inbox.

aici nu apare activat.

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

merg sa pun si eu mancarea la foc ca azi nu am apucat si mai putin si vine barbatu' acasa....

Mergi la inceput

ti-am trimis un PM. de proba. L-ai primit?
oricum mai incerc o data.

Mergi la inceput

am mai activat inca o data. sper sa mearga de data asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

multumim frumos.

am ajuns si eu acasa...m-am cumparat o pereche de bocanci

miki, si eu sunt hotarata cu alaptatul....dar cu toata rusinea o spun ca daca e vb de ingrasat in perioada alaptarii....eu nu stiu cum voi accepta asta...

millie felicitari pt fetita!!

copiloi felicitari pt fluturasul grasunel!

si acum sa am plang si eu..... am voie?? in 2-3 zile am pus juma de kil asta sigur de la dulciuri se trage si acum dupa pranzul luat in oras...am "topit" 6 gogosi (mici ) cu dulceata de visine

Meriti bataie, ca si eu toata ziua numai la gogosi m-am gandit, dar de cand mi-a fost f rau , nu mai am incredere sa imi cumpar nimic din oras, motiv pentru care, pana imi fac tot cu gandul la ele voi fi. Eu zic sa nu iti faci griji de acea jumatate de kg ca mai e si bebe, el nu ia nimic in greutate? Imparti tu 250 de gr, el 250 gr.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 28 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:

ina.click , nu ne arati si noua aschiutza? ca daca imi aduc bine aminte ai cerut parola si user la contul de poze comun si ai si primit si nu ai pus pozici asa nu ne mai jucam, nu e fair play

Speranta, si de la tine asteptam pozicile promise acum ca ai primit pe PM parola si user

_

Ai o memorie fantastica, doamna (c)racita! Eu nu stiu cum de tii tu minte cui i-am dat parola si cui nu, pe cuvant de onoare!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 28 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

buna fetelor!

in sfarsit apuc sa intru si eu, ieri am picat in pat de l-am gaurit bine de tot, eram franta de oboseala si am dormit bolovan. azi o gramada de alergatura cu treaba in frigul asta, am crezut ca innebunesc cautand locuri de parcare cat mai apropiate de unde aveam treaba special ca sa nu mai merg prin frig

printre altele, am fost si la doctorita mea sa se uite pe rezultatul de ieri si a fost extrem de multumita, a zis ca daca am trecut de testul cu doctorul asta, pot sa stau complet calma ca bebe e ok si are totul dezvoltat cum trebuie...asa ca sunt tare fericita

yasmi imi place super mult si caruciorul, si culoarea lui, e genial, sa va bucurati de el!!

shtrumph imi pare rau de treaba cu carnatii, my bad daca as putea, ti-as trimite sa stii!! stiu ca am restante la pm dar nu am apucat inca, de abia am intrat pe usa, dar ma intind eu mai tarziu un pic si iti scriu un roman

ma duc sa strang un pic prin casa si sa mananc repede ceva ca mor de foame, revin mai tarziu!

s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Deea ma bucur ca bebica e bine draguta . Daca ti-a zis sa te duci la dr.Uscatescu nu mai sta pe ganduri, du-te si vezi care e treaba.
Stiu ca ziceai ca ai mancat sorici..si eu stau cu gandul daca sa mananc de craciun sau nu..si eu sunt din clubul fara toxi, si am repetst analiza acum o luna. I-am zis si lu' soacra'mea sa duca porcul la control ca eu nu mananc altfel

------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

Ana-Maria

Dorinutza iti dai seama ca si eu am mancat tot dupa ce s-a intors sotul cu carnea de la analiza ca nu mancam asa
insa la sorici am zis ca ma tin tare pt ca eu zic ca-i o chestie cruda si nu are legatura cu trichineloza
dar a prajit mama carnitza in tigaie..au mancat oamenii aia care ni-l taiasera...au baut tuica fiarta si eu tot ma tineam sa nu mananc
apoi am luat o bucatoaie de carne si cu grasime....si dai cu paine..yamiii ce buna mai era....si am zis ca mi-a trecut pofta de sorici
da de unde..aproape ca imi venea sa vomit , ma luase cu rau..si asa am rup o bucata si am mancat
acum am zis ca in februarie repet iar toxo....

yasmi am vazut carutul...in linkul pus de tine...pai e super ok si ca model si ca pret

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....27+cronologic

Mergi la inceput