Fluturasi de martie-aprilie 2011 (99)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miki acum nu e pb juma de kg (desi e pus in 2-3 zle) dar daca continui asa.... da, tu a pus 10 kg dar ai plecat de la mai putin....

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui speranta2008

copiloi - felicitari pentru bb ca e mare si sanatos. In lagatura ca e mai mare cu 1 saptamana, abia acum s-a vazut? Asta inseamna ca iti va decalat data nasterii? Am vazut in semnatura ca ai 28 saptamani (ca si mine) dar de fapt sarcina e de 31 saptamani??? Eu nu prea inteleg?
Scuze ca te-am bombardat cu intrebari... dar sunt curioasa...Eu am crezut ca daca la morfo de trim 2 iti spune DPN, nu mai apar schimbari...

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +28
(Matei19:26)

speranta, schimbari pot aparea la fiecare eco..dar mie dr la prima morfofetala mi-a zis sa retin acea data ca DPN ca este cea mai importanta..incepand de atunci apar deviatii in functie de masuratori. un bb ajuns la termen nu inseamna neaparat voinic, ci trebuie sa aibe dezvoltate organele, cel mai important plamanii..

mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SSABrya

fetelor spuneti-mi si mie care e treba cu contul comun.
Vreau si eu sa vad poze si va arat cu mine si cu fetile mele.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 22+ , adica Ayanna

activeaza-ti PM-ul din contul tau ca sa primesti user/parola..

Mergi la inceput

pe mne m a speriat rau iarna asta mi-am "tras" bocanci de munte....sper sa ii si port sa nu fi dat banutii degeaba :)) s tin asa cladddd..

Mergi la inceput

naste cineva la Ploizu ? oare cum e spitalul acum ca am auzit ca a fost renovat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

miki, bb yasmi - va multumesc. Acum imi este clar...

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +28
(Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

dragele mele burtici, va multumesc ca v-ati gandit la mine /noi si eu cat nu intru ma gandesc ce mai faceti
dar nah, timpul asta +plus disconfortul de pe scaunul de la calculator s-aui cam adunat la mine
imi pare tare rau ca nu va pot scrie in parte , dar macar sa o felicit si eu pe Scrish pt bebele ei voinic
si pe Copiloi ca parca si ea a fost la dr.

eu acum am ajuns de la DR.V
am vb si despre nastere si anestezie (caci astea imi ocupau gandurile noaptea , in ultimul timp)
ea draguta cadeobicei mi-a explicat linistit...doamne as vrea si nastere sa decurga la fel de bine ca ea e asa finuta si blanda

dar sa va zic de bebelina (am uitat sa o intreb daca tot bebelina a ramas)
are
- 990g
-26s+5z (dupa um eu am 27+1)
-CA (nu stiu ce este )-229,3mm o fi lungimea
-F-49,5mm
si la col pe care mi l-a masurat transvaginal 51mm.....oare se poate sa am colul asa de lung???????????????
placenta tot fundica si gr2
mi-a m,asurat si Ir-urile si sunt normale..cel de pe dreapta e 0,78...dar ea a zis ca nu le ia in calcul panas la 32s

partea naspa este ca i-am zis de piciorul care ma doare....si am mai si zis ca mi se para ca uneori e mai umflat decat cel drept...asa ca m-am ales cu eco doppler pt el
cu ciorap elestic
si cu o consultatie la dr.U de la fundeni
ufff asta mai im lipsea
m-a certat iar ca nu am mers la nutritionist
m-a felicitat ca am luat in 5s -1,5kg ....(eu variam inte 1,5-2kg luate, dar bineinteles ca i-am zis partea mai putina, ca stiam ca se ia de mine cu nutritionistul)
ba, chiar a zis ca nu ma vede schimbata de la untima vizita...da eu ma vad..am inceput sa pun in lateralul burtii..am facut niste sunculite

Ca mi-a iesit la limita inferioara dar a zis ca nu imi recomanda nimic...daor lactate mai multe
eu degeaba i-am spus ca nu le pot inghiti , ea a zis ca oricum nu i i da pastile
Fe e tot asa....si sa merg incontinuare cu tothema asta

Yasmi eu fac toxo la 2 luni....tot negativa sunt
cam astea sunt noutatile despre mine
ma duc sus acum sa ma intind putin si apoi sa spal vasele de aseara

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....27+cronologic

Mergi la inceput

Deea, felicitari pt eco e f bine bebelina..lungimea aceea e de la cap la fundulet, picioarele nu se masoara in burtica pt ca le tin flexate..iar colul...ohoho, sa-l stapanesti sanatoasa.. eu tin minte de la vlad desi am avut probleme in timpul trim 2 cu colul- iminenta de avort ca se scurtase, in saptamana 39-40 cand nu mai vroia sa iasa ajunsese la peste 4..deci cred ca se poate..

Mergi la inceput

happines, oare ce e cu tine ? nu intri sa ne dai un semn ?..oi fi plecat deja in tara..sper ca sunteti totusi bine si tu si A si n-ai mai intrat din lipsa de chef

Mergi la inceput

deea felicitari pt vestile bune!!!

miki si eu am tot intrebat de happy.....nici un raspuns. sigur o fi ajuns in tara.

Mergi la inceput