Fluturasi de martie-aprilie 2011 (99)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ina chiar ca erai slaba. pai tu ai pus bine acum si oricum o sa mai pui ceva. iar dupa nastere poate ramai si tu cu ceva
foarte frumoasa burtica

S-a intamplat minunea mult asteptata29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Pai asa speram si noi, sa ramanem cu ceva :)

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

speranta, copiloi spunea ca bb e ma dezvoltat decat are dupa um. eu nu cred ca dezv bebelusului are legatura cu dpn.

cami, de la real.

am facut asa bne nani....

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

SSABrya nu ai activat Pm ca sa iti pot trimite PM cu user si parola , dupa ce il activezi o sa ti-l trimit instructiuni cum sa il activezi ai pe prima pagina sub listutele cu gravidute

_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

yasmi sa-ti fie de bine nani

mami de Naty (10.04.2009) si luna 8-a 31+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

irinuca, foarte dragute pozele, ai o burtica frumusica foc
mandreac, si mie mi se umfla picioarele si glezenele nu se mai vad, ba chiar am si un discomfort asa de amorteala..dar doar cand mananc ceva mai sarat..nici eu n-am eliminat-o total ca n-am cum..dar evit muraturi si chestii f sarate..
bbyasmi, eu zic ca n-ai motiv sa te plangi..juma de kg nici nu se observa la cat de putin ai pus..parca vad ca maine dimineata zici ca a disparut si asta si eu sunt pe +10 kg..
copiloi, felicitari pt bb grasunel si voinic si ai mei au oasele mari la masuratorile ecografice, dar au cu cine semana, cu tacsu iar cu beneficiile Omega3 sunt multe altele..asta cu IQ-ul e doar o vorba, n-ai sa gasesti pe prospectul nici unuia acest beneficiu..ele tin de altele, din ce mai imi aduc aminte f important e colesterolul ( care in sarcina oricum o ia razna), densitatea osoasa, sistemul nervos, antiimflamator, imunitate, inima-boli cardiace, diabet, fertilitate, coagulare, etc..si normal ca studii sunt pro si contra ca in orice domeniu/subiect..ar fi culmea sa existe unanimitate in privinta unui produs mai ales cand e vorba de marketing=bani..oricum, eu zic ca rau n-are ce sa faca..decat bine
millie, multe felicitari si tie pt bebelina ..

am fost in parc, ne-am jucat cu zapada..asa i-a placut prichindelului meu..imi vine sa mor ca salopeta care i-am luat-o de la decathlon ii vine fix fix, desi am luat de 2 ani..abia l-am imbracat..si cred ca il tine si intre picioare ca abia se apleaca.. sper sa apucam sa trecem iarna asta cu ea desi am dubii..ma enerveaza ca bretelele nu se ajusteaza si ele, parca asa erau pe vremurile noastre nu stiu cum am facut dar nimic nu i-am nimerit bine de data asta..

mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Hop si eu.
M-am pus pe la 1 sa citesc si am adormit ca valiza in gara .

Irinuca, Ina.click sunteti doua mamici superbe cu burtici pe masura .

------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Nuuuuu, vai ce vesti proaste imi dai
Pai eu vreau sa alaptez si sa NU slabesc, tocmai ce ma bucuram si eu de cele 54 kg

Ca pana acum nu mersese nici o cura de ingrasare.

Daca nu vreau sa slabesc cum sa fac, sa le tin pe mine? Nu vreau sa fiu iar aschiutza

27 +

mai primesti si de la noi

mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

Madutza - am vazut ca nasti la Municipal. Eu nu stiu nimic despre ac spital, daca esti draguta sa imi spui ce stii ar fii perfect. Eu am aales Municipalul deoarece m-a incantat faptul ca iti da bebele in camera, ca nu este hranit cu biberounui ci cu seringa si ca doctorita este super

Dar nu stiu cate fete sunt in salon , daca e curat etc

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +28
(Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

Madutza - am vazut ca nasti la Municipal. Eu nu stiu nimic despre ac spital, daca esti draguta sa imi spui ce stii ar fii perfect. Eu am aales Municipalul deoarece m-a incantat faptul ca iti da bebele in camera, ca nu este hranit cu biberounui ci cu seringa si ca doctorita este super

Dar nu stiu cate fete sunt in salon , daca e curat etc

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +28
(Matei19:26)

Mergi la inceput