Fluturasi de martie-aprilie 2011 (99)
Raspunsuri - Pagina 8
mandreeac spune:
Copiloi ma bucur ca ai mai trecut pe aici si ca bebe este bine. Te asteptam mai des.
Deea ma bucur ca bebelina ta este bine si imi pare rau pentru durerea ta de picior. Chiar sunt curioasa ce iti spune dr.
Miki si eu evit sa mai mananc muraturi si efectiv nu stiu de la ce mi se tot umfla. E drept ca daca stau si in picioare mai mult, e jale mare.
Ssabrya ti-am trimis pm.
Ina ma bucur sa te cunosc. Si pe mine ma sperie ideea ca unele mamici , dupa nastere au slabit si mai mult decat aveau inainte de a ramane insarcinate. Acum vom vedea si noi eu sper sa ramana cateva kg, nu multe, iar pe restul sa le dau repede, repede jos.
Persi mamica frumoasa, eu acum ti-am vazut pozele.
tuturor.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 28 Rares Andrei
cami_antonia spune:
speranta si eu sunt colega de suferinta cu tine si cu viss
eu am colul mai scurtat ca voi si din pacate nu apuc sa stau in pat mai deloc din cauza de antoniaaaaaaaaaaa
asa ca bine ca ai cum sa te odihnesti ... asa stateam si eu la antonia desi nu aveam nimic
cat despre spitalul municipal eu am mai zis
sa o intrebi pe doctorita ta daca vine noaptea
ca stiu ca daca te apuca nasterea noaptea nu se vine de acasa se naste cu medicul de garda
asa a patit finuta mea din bucuresti
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA
roxy_s spune:
deea ma bucur ca bebelina este bine. si ce col lung ai
S-a intamplat minunea mult asteptata29+
roxy_s spune:
miki ai pus 10 kg? nu se vad deloc nici la tine. bine...oricum tu nu te plangi
roxy_s spune:
eu iar am dat-o pe halva iar am mancat prea multa. dar cand vad ce buna este, parca cu cat mananc tot as mai vrea un pic.
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s eu iar am dat-o pe halva iar am mancat prea multa. dar cand vad ce buna este, parca cu cat mananc tot as mai vrea un pic. S-a intamplat minunea mult asteptata29+ |
eu tot cu gogosi cu dulceata o dau si am zis ca ajunge pe ziua de azi dar daca ii tot vad cum sa nu mananc???
mami de fetita cu codite 3+ si s30
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s miki ai pus 10 kg? nu se vad deloc nici la tine. bine...oricum tu nu te plangi S-a intamplat minunea mult asteptata29+ |
faci referire la cineva anume???
Deea99 spune:
am stat putin si eu in pat si cand am venit la bucatarie am gasit vasele tot nespalate...ufff..de ce nu s-or spala singure nu inteleg
Andreea ...da si eu sunt curioasa ce imi spune dr....off dar cand ma gandesc eco..apoi prin spital..cunosteam o tipa care a nascut si avea trombofilie si am intrat pe topicul lor..off pai e asa o aglomeratie la dr.asta
dar pana una alta cred ca imi voi cumpara maine ciorapi elastici ca si astia mi-au fost recomandati
sunt buni si pt voi..pt tine care zici ca te dor picioarele cand stai mult in picioare..pt cele care retineti apa si se formeaza edeme
mie asa mi-a explicat
bine, ea a zis ca ia in calcul o probabilitate ff mica, ca eu sa am ceva probleme de coagulare, dar ca e bine sa vb si cu dr. U
ea banuieste ca uterul imi creaza acest disconfort...mi-a explicat ea ceva ca e mai pe dreapta si cand bebelusa trece din stanga in dreapta e posibil sa imi stea fix pe vasele de sange (bine o explicatie mai medicinala) si de aici amorteala mea..bla bla bla
si a zis sa imi pun ciorap elastic dimineata inainte sa ma dau jos din pat ca sangele sa nu apuce sa coboare in jos si apoi acolo sa ramana daca ar fi strangulat.....o nebunie ce sa mai...mah,
am cautat acum pe net ciorapi si vad ca sunt si de gravide in jur de 50lei
dar eu vreau sa merg in farmacie sa-i vad la fata locului
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....27+cronologic
bb_yasmi spune:
auziti la fii'mea...." mami da' iti scoate dr bebele din burtica si curge sange....apoi iti pune actibild pe burtca sa nu te mai doara??"
Deea99 spune:
mai m-ati inebunit cu halvaua asta...eu cred ca nu am mai mancat decand eram copilitza..maNCA bunica cand tinea post
pup pt felicitarile primite ...semnat Sofia din burtica mamei
Anaxena l-am vazut pe dr. tau.....imi venea sa-l trag de urechi si sa-l intreb daca nu are nevoie de ochelari .....la cat de bine arati tu
si nu iti zic ca asteptau 2 gravidutze la el....valeu una era imensa
cred ca era si inalta ca se vedeau niste picioare inghesuite pe sub scaun...dar era si burtoasa si grasa...iar pe cealata nu am vazut-o decat cu un palton closat pe ea...dar tot dop parea...eu cred ca vrea doar asa sa te necajeasca...ti-am mai spus eu de cumnata care a luat ff putin in greutate si are si 1,76 inaltime...tot timpul ii zicea ca e grasa...nu cred ca luase mai mult de 12kg...asa ca nu te mai stresa.....
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....27+cronologic