Fluturasi de martie-aprilie 2011 (99)
Raspunsuri - Pagina 17
scrish spune:
buna dimineata!
eu chiar ieri am vb cu doctorita mea despre cum influenteaza alimentatia greutatea copilului, ca acum scopul meu e sa nu aiba mai mult de 3400 ca sa pot sa nasc natural si ea mi-a zis k eu nu am ce sa fac, nici ca sa fie mai mic nici ca sa fie mai mare.mi-a explicat ca cele care mananca exagerat de putin sau tin regim in sarcina, isi fac rau doar lor pentru ca bebe oricum e programat sa isi traga de la mama absolut tot ce are nevoie. cine sufera pe termen lung e mama, de oboseala, de senzatii de lesin etc. pentru un plus de greutate, mi-a zis ca sunt vitamine cum e elevit care duce la copii "pufosi", pentru ca ar contine mai mult decat doza zilnica recomandata. mi-a spus ca tocmai pentru ca foarte multi doctori recomanda elevit, se nasc mai multi copii decat normal cu peste 4 kg din parinti foarte slabi sau care genetic nu au o constitutie "masiva".
legat de spaga, mai mergem si noi la un restaurant unde au un parcangiu care are salariu de la ei si care doar se face ca da indicatii. i-am dat odata 3 lei, ca atata aveam, am zis sa fim draguti. a luat banii si s a uitat la noi si ne a zis: pai bine domne doar atat? mai mare rusinea :)))) de atunci nici k a mai pupat ceva de la noi :))
s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
scrish spune:
roxy de abia astept sa ne dai maine vesti bune
miki am vazut eu un bebe de 4300 imediat dupa nastere, nici nu arata a bebelus :)) arata deja a copil de 2 luni, pe cuvant...eu una nu vreau sa am un bebe atat de mare, am zis ca vreau sa nasc natural...
ailed_dota spune:
yasmy sunt la 2000 de cal de 2 sapt... si ma mentineam la 66, dar cred ca de la frig am mai dat in jos...
chestia cu greutatea si crescutul copiilor...acum eu in jos si bb in sus...
elevit am luat si eu si cumatra mea, ea a luat si pe alaptare si la botez arata beton..iar bb a fost normal..
eu iau elevit acum din luna treia si cu regimul de diabet cred ca e singurul care ma tine pe linia de echilibru...si de ingrasat m-am ingrasat doar cand am papat peste masura( in tara)
mai era o parere ca laptele milumil face copii pufosi...maria mea numai din asta a papat(altceva nu a vrut) si de cand am nascut-o tot top-modela e...fibra si muschiuleti, tare ca piatra si fara sunci...spre disperarea unora...( o asistenta si o strabunica...)
mami de de 7 ani si ingeras si 25+cu
69/11
roxy_s spune:
scrish
si eu as vrea tot asa sa aiba bebelina, vreo 3400-3600 kg. si sa pot naste natural si usor.
S-a intamplat minunea mult asteptata29+
bb_yasmi spune:
miki, nepotelul meu de 4500 gr nu mi s a parut mare!! arata ca si iasmi care a avut 3700. bine ai facut ca a papat....
cris, stiu si mamici care au luat elevit toata sarcina si bb a avut 2500 gr....deci nici asta nu e o regula. eu am luat elevit toata sarcina, mancat cat purcica , +aproape 25 kg si bb a avut 3700 gr...deci nu exagerat. desi am asteptam sa aibe peste 4 kg
roxy, la ce ora mergi la dr maine?
eu o astept pe mami meu la mine sa iesim putin la plimbare (desi nu imi place deloccc pe frgul asta ) iar apoi sa imi fac varza acra calita dupa care salivez de aseara....
mami de fetita cu codite 3+ si s30
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki1979 happines, oare ce e cu tine ? nu intri sa ne dai un semn ?..oi fi plecat deja in tara..sper ca sunteti totusi bine si tu si A si n-ai mai intrat din lipsa de chef mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu |
Nu am ajuns inca in Ro.
DIn pacate au aparut probleme de sanatate la A, spitalizarea s-a prelungit, la fel si investigatiile iar acum trebuie stabilizat inainte de plecarea spre Ro.
Deci, nu din lipsa de chef nu am mai scris.
Va si va doresc sarcini usoare in continuare!
Mamica fluturasului Andrei si 30+ Maria
bb_yasmi spune:
happy pt tine si un pt andrei. multa sanatate ii doresc! mai intra cand ai putn timp sa ne spui de voi. ne este dor de tine!
mami de fetita cu codite 3+ si s30
roxy_s spune:
bb_yasmi la 18.45.
happiness multa sanatate lui andrei si sa se faca bine cat mai repede.
S-a intamplat minunea mult asteptata29+
scrish spune:
roxy, o sa vezi ca maine o sa ne scrii super happy
ailed, yasmi, eu habar n-am, cu siguranta sunt cazuri si cazuri si probabil ca influenteaza mai multi factori. dar ce am citit eu despre alimentatie si greutatea lui bebe e destul de clar, ai nevoie doar de putine calorii in plus fata de regimul obisnuit, care se obtin fie dintr-un iaurt, fie un fruct, chestii usoare. asta in mare, eu nu m am documentat la sange pentru ca oricum mananc cat e ziua de lunga...
dorinut@ spune:
happi Imi pare rau ca Andrei e bolnavior . Sper ca nu e ceva foarte gravbsi ca-si va reveni foarte repede sa veniti in Romania. Va pupam si tinem pumnii sa se inzdraveneasca cat mai repede
------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
Ana-Maria