Fluturasi de martie-aprilie 2011 (99)
Raspunsuri - Pagina 16
miki1979 spune:
neata si de la noi,
lauriciu, mai bine ii dai acum tema de gandire cu tot riscul sa superi pe ai tai..gandestete si la tine si la ce-i bine pt bebe..sau discutati deschis inainte de a lua decizia
bbyasmi, sa-ti fie de bine micul dejun..mie evident ca nu mi-e foame azi dimineata la cat am bagat aseara/...trebuie sa fac ceva sa schimb programul asta aiurea..si am inceput ziua cu o cafeluta ca de 3 zile n-am mai baut si aveam o durere de cap surda si ameteala..si mi-am dat seama ca momentul coincide cu lipsa de cafea..si tare bine e dupa 2 gurite, parca am revenit la viata iar bb a dat spectacol, cred ca i-a placut si ei..eu acum ii vad piciorusele cand le misca prin burtica..asa drag mi-e de ele, imi vine s-o prind de ele
dorinut, de bb grasani mi-e si mie teama..dar eu cred ca mamicile alea au mancat excesiv..oare poti ajunge la dimensiuni d'astea cu masura in alimentatie ?
viss, cu spaga la ospatari sau alte servicii..cred ca e acelasi lucru cu satisfactia serviciului primit cum am simtit nevoia sa iau ceva frumos al un doctor la fel simt nevoia, cand e cazul, sa las la un ospatar care s-a purtat exemplar sau la un coafor daca esti multumita..ce, nu vi s-a intamplat sa nu lasati nimci la vreun chelner nesimtit ? mie da..chair nu tin cont de regulile astea impuse, fac ce simt pe moment..e vorba de satisfacerea nevoilor parerea mea bineinteles..
mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu
bb_yasmi spune:
iarasi ajungem la aceasi discutie, de care mie imi este teama.....mki, crezi ca alimentatia influenteaza greutatea bebelusului???? ca sunt persoane care au luat 30 de kgg si au facut bebei de 2 kg si ceva, nu???
pune mana si papa ceva la micul dejun, macar o banana, un pahar de lapte....nu cafea.... zice o purcica care in dimineata asta a exagerat rau de totttttttttt.........dar macar e dimi, e mic dejun
mami de fetita cu codite 3+ si s30
ailed_dota spune:
fiindca veni vb de greutate astazi aveam 65.6( dupa ce ma bucurasem ca am 66 de 2 sapt)
mami de de 7 ani si ingeras si 25+cu
69/11
bb_yasmi spune:
ailed mai creste putin nr de calorii. 1800 calorii sunt ff putine pt o graviduta.
mami de fetita cu codite 3+ si s30
dorinut@ spune:
Miki si eu la taxi lasam tot timpul vreo 2-3 lei in plus. Ultima oara cand am fost singura cu taxi-ul un nene tampit (stiu ca nu e frumos sa vb asa..dar efectiv asta am simtit fata de acel om) m-a hurducait bai baiatu', nu era atent deloc, ma vedea cu burta la gura si mergea super naspa. Nici eu nu merg asa aiurea . Schimba vitezele grosolan, iar cand i-am zis stanga, el a facut dreapta . Aveam niste nervi, ma tineam cu mainile de burta!! Cand am ajuns la destinatie drumul a costat 12 RON, am scos si i-am dat exact!!! S-a uitat cu o fata, de nu mi-a mai zis nici 'La revedere' nici nimic.
Pai bai nene tu imi pui in pericol sarcina si mai vrei si spaga?? M-am enervat rau atunci si am luat atitudine!
------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
Ana-Maria
dorinut@ spune:
Legat de relatia dintre cantitatea de mancare consumata de mami si greutatea bebicului la nastere, nu cred ca este vreo depenedenta.
Sa-ti dau un exemplu. Aveam o cunostinta in anturaj care era extrem de slaba si nu manca deloc aproape. Insarcinata fiind se lauda uneori ca azi am mancat o gramada, daca o intrebai ce, iti spunea "un ou!!", toata ziua. DEci la 7 luni avea burtica ca de 4 luni, toti ne gandeam ce copil o face aceasta fata, care nu s-a alimentat deloc deloc.
A venit si momentul nasterii, toti ne gandeam ca va face 'un mat de copil' cum se zice in popor. Da de unde, bebe a avut 4200g!!!!! .
Concluzia: Bebe creste indiferent, daca el genetic are informatia buna. Eu asa cred. Bine asta e un caz exceptional, ideal e sa manance si mama dar nu exagerat..cat pentru doi.
------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
Ana-Maria
roxy_s spune:
miki am vazut ca si tu ai avut ieri o mare lene in a spala salata verde ei bine, si eu. dar acum am spalat una de mi-am facut, asa cu toata lenea, mai ales ca spal frunza cu frunza.
am mancat si noi, gata. mi-am facut si cartofi prajiti cu cascaval ras si acum am trecut pe halva, s-o dau gata sa nu o mai vad
S-a intamplat minunea mult asteptata29+
roxy_s spune:
scrish, deea, strumphitza, speranta asa, sa va pupacesc si pe voi sa nu ramanesti nepupacite.
S-a intamplat minunea mult asteptata29+
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi iarasi ajungem la aceasi discutie, de care mie imi este teama.....mki, crezi ca alimentatia influenteaza greutatea bebelusului???? ca sunt persoane care au luat 30 de kgg si au facut bebei de 2 kg si ceva, nu??? pune mana si papa ceva la micul dejun, macar o banana, un pahar de lapte....nu cafea.... zice o purcica care in dimineata asta a exagerat rau de totttttttttt.........dar macar e dimi, e mic dejun mami de fetita cu codite 3+ si s30 |
pai am mancat pe urma si lapte, cascaval..dar asa putin ca nu prea intra..ti-am zis ca am program aiurea, si nu acum din sarcina, ci din totdeauna..nu obisnuiam sa mananc dimineata de fel..pe la 12 abia bagam ceva
cu greutate bb nu vreau sa redeschid eu vreo discutie..nici prin cap nu mi-a trecut .. mi-a venit in cap intrebarea asa, pt mine..si eu stiu ca nu exista teoretic legatura, da ce sa-i faci, ma mai apuca indoiala.. chiar sunt curioasa cele care ati vazut/avut bbei de 4 kg si ceva..sunt grasani, au sunculite ? ca vlad al meu a avut 3.8 kg dar era el voinic, avea oasele grele ca in afara de oase si piele nu avea nimic.. eu m-am si speriat cand l-am vazut prima oara dezbracat ca atarna pielea asa zbarcita pe oase..he, he dar ce repede a recuperat
mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu