Fluturasi de martie-aprilie 2011 (99)
Raspunsuri - Pagina 18
scrish spune:
happiness multa sanatate lui andrei si sa nu ne abandonezi!!
s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
ailed_dota spune:
Happy pt sanatate pt voi.Pupici si toate cele bune!
mami de de 7 ani si ingeras si 25+cu
69/11
miki1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Happiness_4_us
Nu am ajuns inca in Ro. DIn pacate au aparut probleme de sanatate la A, spitalizarea s-a prelungit, la fel si investigatiile iar acum trebuie stabilizat inainte de plecarea spre Ro. Deci, nu din lipsa de chef nu am mai scris. Va si va doresc sarcini usoare in continuare! Mamica fluturasului Andrei si 30+ Maria |
off, imi pare tare rau..multa sanatate pentru A si tie multa putere
mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu
bb_yasmi spune:
ailed, 2000 cal e mai ok. cam de atatea calorii mananc si eu . daca scad slabesc.
mami de fetita cu codite 3+ si s30
roxy_s spune:
scrish sa vad la ce ora ajung acasa, daca ajung prea tarziu va scriu sambata
S-a intamplat minunea mult asteptata29+
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui scrish happiness multa sanatate lui andrei si sa nu ne abandonezi!! s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate! |
Nu abandonez pe nimeni.
Sunt cu ochii pe tine sa-mi spui daca ia Nuraltay cadoul, ca si eu vreau sa-i duc ceva simbolic.
Pe 27 am intalnire cu ea.
Bafta!
Multumesc fetelor ptr urarile de sanatate!
Mamica fluturasului Andrei si 30+ Maria
scrish spune:
happiness bine ca mi-ai spus, o sa iti las si pm sa iti pov cum decurge intalnirea in caz ca pierzi mesajul pe care o sa l postez!
s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
roxy_s spune:
chiar fetelor, ce as putea eu sa-i duc la doctorul meu cadou? ca este doctor nu doctorita. ce poti sa-i duci la un doctor cadou?
S-a intamplat minunea mult asteptata29+
Donna_Ly spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s chiar fetelor, ce as putea eu sa-i duc la doctorul meu cadou? ca este doctor nu doctorita. ce poti sa-i duci la un doctor cadou? S-a intamplat minunea mult asteptata29+ |
O sticla de alcool bun... pentru sanatatea dumisale
Donna_Ly
Saptamana 24 +