Extremisti pe DC

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

'Hai sa nu fim asa de superficiali.' Pai, hai! Incepe tu prima...

Raspunsuri usurele la ceva serios... mElaine, tu chiar vorbesti serios? Ca sa stiu daca sa zimbesc sau sa ma infurii.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Acum poti dormi linistita! Tatal femeii NU ERA ROMAN:
"Miss Thwany was born in Bucharest in 1982 after her Iraqi father Abdul met her Christian mother Mihaela when he was studying architecture in the then-communist Romanian capital."
Deci putem taia de pe lista de extremiste pe cele care au ambii parinti romani. Un pas inainte cine are mama romanca si tata irakian!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina
ia sa se ridice mamele de Nicolae....ca simt eu ca'st comuniste.

Nu stiu cum stam cu Nicolae, cica e pe val spun ultimele sondaje, dar cert e ca va fi o penurie de Traiani la gradinite pentru multi ani de-acu inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:

Nu stiu cum stam cu Nicolae, cica e pe val spun ultimele sondaje, dar cert e ca va fi o penurie de Traiani la gradinite pentru multi ani de-acu inainte.

Eu cunosc un Traienel, mititel-infashacel, da-i adevarat ca-i din diaspora...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui mElaine
cred ca mamica aceea este chiar pe DC :(((

Cum ai ajuns la aceasta mareatza concluzie? Si daca ar fi, nu te temi ca o sa arunce serverul in aer daca o oftici?

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

Ma scuzati... dar eu vazand titlul subiectului as fi jurat ca acilea e iarasi vorba despre mamele care alapteaza peste 2 ani, nu-si bat copiii, nu-i pedepsesc etc etc etc.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raton spune:

Citat:
citat din mesajul lui mElaine
Raton hai sa nu fim asa de superficiali.
(...) pacat ca raspunsurile la ceva serios sunt asa de usurele.

Pai fix asta-i problema, draga, ca lipseste lucrul serios. Ce-i serios in discutia asta? Acuza ca avem teroristi (adica oameni gata sa-si ia viata lor si pe-a altora) pe forum? Si ca-i poti identifica dupa numele copiilor?

Ca sa ma lamuresc si io: daca deplang public situatia palestinienilor si afganilor, daca spun ca Osama e numele purtat de un mare om, daca port basma si maneci lungi vara (stiu ca ma repet), inseamna ca sunt extremista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:

pe al meu copil il cheama si Vasile... daca pe tata-socru il chema Traian, eram mancata acum....

pe sotul prietenei mele il cheama Osama(iordanian -palestinian)... ca eu ii spun Turbatu' este cu totul si cu totul alta poveste, fara legatura cu terorismul.... Si nu stiu cine a fost mai intai : Osama bin Laden sau Turbatu' meu????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

De ce nu recunoasteti ca mai toti DC-isti aveti un "terorist" in casa,eu una asa ii mai alint pe ai mei copii cand fac prostioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

De ce nu recunoasteti ca mai toti DC-isti aveti un "terorist" in casa,eu una asa ii mai alint pe ai mei copii cand fac prostioare

"Cel ce lupta cu monstri ar trebui sa aiba grija sa nu devina unul"

eu recunosc ca am doi!

mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010

Mergi la inceput