Strumfi de iulie-august 2007(205)
Raspunsuri - Pagina 19
lulu77 spune:
pup minunatele mele.
vivela am admirat un cretulin frumos tare in poze 

simo, scuze, inca nu am apucat sa te felicit ptr bb 2 
dana, superrrr cu alaptatul, eu nu am putut alapta atat de mult...
Ioana, mychy, xerxe, mada 

musso 
Luna..unde esti..imi este un dor de tine 
Am pus la semnatura poze de la Intalnirea cu Mosu' de aseara.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
mychydutza spune:
lulu, frumoasa initiativa de a va vedea asa multe mamici cu copii. mi-a placut Fam. Puiu
simpatic foc pustiul tau. si mosul a fost super adevarat!
editez, ca mi-am amintit de mosul lui xerxe, cu creionul dermatograf ![]()
![]()
![]()
![]()
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" 
CarlaV spune:
La multi ani, Cafera!
Mychy, bine ca nu a mai vomat Andrei.
Am vazut strumfi la serbare, minunate toate pozele.
Multumesc tuturor pentru urarile de bine. Momentan fetele sunt virusate, nu rau, dar destul cat sa se trezeasca noaptea tusind. Si pe mine ma doare gatul, sper sa treaca repede. Larisa inca mai are scaune moi, dar se pare ca a eliminat total virusul, recupereaza la greu cu mancarea, azi-noapte s-a trezit sa-mi ceara iaut la o jumatate de ora dupa ce a supt. Sabina are o alergie dificil de tratat, initial cred ca a aparut de la niste ciocolata, apoi a disparut, am inceput sa-i dau numai mancare de regim, iar dimineata s-a umplut toata de pete rosii dupa ce a mancat 2 bucatele de brocoli si paine, nici nu mai stiu ce sa-i dau.
In rest, suntem pe baricade, incerc joi si vineri sa fac ceva de mancare, ca la mine nu merge Craciunul fara sa miroasa a cozonacii din cuptor.
Simo78 spune:
Seara! (la mine e deja 8 jumate)
Fetele cu 2 copii...eu nu tin minte sa ma fi durut burta la sarcina cu matei....acum nu neaparat ca ma doare, mai mult ma sacaie! \O fi oare ca-l tot car pe matei de ici colo?
Va trimit si eu o raza de soare sa distruga virusii rai 
mami de Matei
28 iulie 2007 si
(DPN 26 august 2011)
ddanagh spune:
Simo felicitari pentru bebe. sa dea Domnul sa fie sanatos si sa ai o sarcina usoara.
Si pe mine m-a durut burta in primul trimestru la Eric. Am luat cate 2 no spa/zi si, sincer, am incercat sa nu o prea iau pe Daria in brate. A inteles in timp ca am un bebe si nu mai pot sa o ridic.... Chiar a fost o dulcica ca dupa ce am nascut m-a intrebat ca acum ca l-a scos nenea dr pe bebe pot sa o iau in brate?
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
Simo78 spune:
Super dulce Daria!!!!
Stii cum e...parca simte si vrea mereu alintat si luat in brate. Noi incercam sa-l pregatim de "concurenta" si ma intreaba in fiecare zi ce face bebe, daca s-a trezit, are grija sa "manance", sa-i dau suc de mere....
Parte mai rea e ca sunt in emirate aum si nu au nospa la liber. sper sa nu se intreaca cu gluma starea asta, la o adica o sa merg la un medic sa-mi prescrie ceva.
mami de Matei
28 iulie 2007 si
(DPN 26 august 2011)
ddanagh spune:
da in cate saptamani esti tu acum? nu stau sa calculez acum ca am treaba importanta .
Sunt atenta la Maruta ca i l-au adus pe tatal lui Lorete dupa 27 ani. macar acum sa o ajute ca cica lucreaza la ministerul de energie la el in tara.
Vivela spune:
si pe mine m-a mai durut burta, tot asa, nu rau, mai mult ca o senzatie de jena, de parca as si facut febra musculara prin anumite locuri. eu ziceam ca se intind ligamentele si muschii, nu prea mi-am facut asa probleme. si pe david l-am ridicat in brate din prima zi de sarcina pana in ultima, ca spcula orice moment. tin minte ca aveam controlul la 37+ si ii povesteam doctorului cum ma joc cu david de-a calul (eu) si calaretul (el), de-si facea saracul doctor cruce
.
dana, l-a dus deja sotul pe david la ploiesti, poate gasim odata si odata momentul sa ne si intalnim
.
Traiesc in Orasul Alandala
Simo78 spune:
Dana 5 sapt am.
Lasa ca Laurete asta se descurca fara tati....![]()
mami de Matei
28 iulie 2007 si
(DPN 26 august 2011)
ddanagh spune:
aaa, mai Simo, e micut bebitul. Pai mie la 5 s ma durea de ziceai ca acum imi vine. faceam ce faceam si ma uitam sa vad nu care cumva.
A venit Adi si Daria a fugit la el :"mi-a adus mos Nicolae dulciuri la gradi, dar mami a mancat toata prajitura, nu ti-a oprit si tie" 
![]()