Strumfi de iulie-august 2007(205)
Raspunsuri - Pagina 18
ddanagh spune:
Karligutza 
M-a bufnit un ras de una singura. Laptopul meu e de-ala micu si la postul tau tot derulam, derulam si citeam, citeam. l-a un momentat dat m-am oprit sa vad cat mai am, ca la o carte d-aia groasa, sa vad finalul. ![]()
Ai fost tare, cum reusesti frate sa tii minte tot? sa sintetizezi asa fain. Jos palaria 
Hai sa-ti si raspund. Dariuca se urca pe scaun fiindca cred ca asa le facea la gradi, la repetitii, sa-i invete cu scena. Nu eu o puneam. Eu recunosc ca fata de anul trecut, nu mai m-am tinut de ea sa o invat eu musai ceva. daca prinde ea ceva din zbor bine, daca nu, nu. Se bucura de libertate
Oricum nu o prea mai incanta ideile mele de joaca statica, logica.
Ma jucam intr-o zi cu ea un joc cu niste cartoane cu imagini, te uiti la ele, apoi un jucator tine mana la ochi, celalalt intoarce o carte/doua si primul trebuie sa ghiceasca cartea intoarsa. Dc ghiceste primeste un banut cu printese. Castiga, logic, cel care il falimenteaza pe celalalt. Moama, sa vedeti oftica pe ea daca pierde
. Eu o las sa castige, insa Adi nu. Nebun si asta al meu. Se lasa cu bocete ca-i ia toti banii.
X-ray am vazut-o pe Eli cantand in engleza. E o isteata.
Noi nu am data-o semestrul asta fiindca scalcea rau si romana. Acum si-a dat drumul bine la vorba, radio curat, asa ca semestrul urmator incepem si noi.
Xerxe ma bucur ca v-a placut la serbare. 
Vivela ce elegant a fost David
. Mie mi s-a parut ca a fost mai incantat de poza de pe sacosa. ![]()
Ioana adorabili. 
Eu o astept acum pe Daria de la gradi, o aduce socru-miu. Slava Domnului nu a mai plans dimineata. Nu stiu ce a patit insa ultima saptamana mi-a plans cand o lasam, mai rau ca la inceput. De-alea cu tavaliri pe jos
Nu pot sa-mi dau seama ce a avut, ca de povestit ceva urat nu ne-a zis nimic.Tot ne repeta ca sa vin sa o iau, da vii sa ma iei, da ma iei, si tot asa intruna. Cred ca a ras vreun copil de ea ca nu mai vine mama ta, sau stiu si eu, ca prea a fost speriata de bombe.
Altfel sunt incantata ca mi se pare ca i-am gasit jocul perfect pentru mos.
M-am tot uitat sa-i gasesc ceva cu care chiar sa se joace. ei bine am vazut aseara in Real un sotron pentru covor.
sper sa nu vina vecina peste noi, ca doar o sa sar si eu, doar n-o sa las fata singura. ![]()
Mai spuneti si voi ce jocuri ati mai gasit pentru varsta lor?
Noi ne jucam cu jocul ala descris mai sus, cu creionul fermecat (niste planse in care daca dai raspunsul corect creionul canta o muzicuta, asta chiar i-a placut mult). Am mai vazut acum unul magnetic de imbraci o papusa dupa meserii (pompier, politai, dr, etc) pe care vreau sa i-l iau tot de mos.
ca de papusi am casa plina si nici nu vrea sa puna mana pe ele. Bine macar ca nu am dat banii pe ele. Toate is primite.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ddanagh Mai spuneti si voi ce jocuri ati mai gasit pentru varsta lor? |
ai atins un punct sensibil

! cred ca l-a cumparat pt el nu pt copil. barbatii astia, sa-i strangi de gat, nu altad'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

xerxe2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mychydutza
ai atins un punct sensibil ![]() ![]() ![]() ! cred ca l-a cumparat pt el nu pt copil. barbatii astia, sa-i strangi de gat, nu altad'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" ![]() |

Sa stii ca si eu ii cumpar lui Razvan un calut de plusdin ala cu balansoar...eu mi-as fi dorit tare mult sa am asa ceva cand eram copil.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 20+

mychydutza spune:
....calut da, da volan?
uite asa-mi vine sa-i fac la cat a dat pe el ![]()
. ma rog.....
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" 
Vivela spune:
eu ii iau asa: un tractor (piesa de baza, la cererea constanta a copilului), o masina si niste carticele. acu' eu pusesem ochii pe un tractor super, cu cupa, cu remorca...da' avea 1,70 m lungime, cu pedale si parea f misto (si mai vazusem unul pe e-bay cu doar 10 lire, dar nu-l trimitea, il luai tu de la ei din poarta. mi s-au scurs ochii pe el si am inghitit in sec amintindu-mi ca sunt in romania
).
dar cum inca stam la bloc, nu-mi imaginez viata in 5, daca pun la socoteala si magaoaia aia. cand ne-om muta la casa, probabil ca o sa cumparam si tractorul asta. pt moment, o sa ma limitez la un tractor de jucarie.
in mod normal, eu nu i-as fi luat tot masini, ca are o gramada, uneori le pune pe toate una langa alta si isi face ditamai flota. dar vad ca tot astea ii plac cel mai mult.
restul jocurilor educative pot sa i le cumpar si fara ocazii deosebite.
fug la dentist, brr...
Traiesc in Orasul Alandala
ddanagh spune:
Michi am uitat sa-ti raspund, asta asa sa ma laud si eu nitel. Da alaptez, bebe papa doar san
, acum mi se pare floare la ureche. Pe cat de greu mi-a fost inceputul, inclusiv cu mamelon retrovers, pe atat de usor mi se pare acum. Singura "pata neagra" de o am e ca nu am scapat de bubitele alea, dermatita seboreica cica. Dermatoloaga ne-a dat cortizon. I-am dat, insa dupa tratament ii reapar. Am citit undeva ca poate fi si de la laptele de mama, hormonal nu stiu ce se intampla pe la glandele seboreice, bla, bla. Dar la cat mi-am dorit sa pape san, nici nu imi pun problema sa nu o faca, macar pana la 6-7 luni, sa trecem de iarna asta cu toti virusii ei.
Gata, fug ca a venit avalansa.
E tare incantata ca a primit o punga de dulciuri, tot asa o sponsorizare ceva. O taraie dupa ea. sa vedeti astazi mancare ioc 
mychydutza spune:
uau dana, super realizare cu alaptatul, ca la prima sarcina n-ai reusit deloc parca! ma bucur! 

si andrei a scapat la dulciuri, mi-a adus sormea, stie ca sunt in casa si atata se miorlaie pana primeste![]()
![]()
![]()
ddanagh spune:
Vivela l-ai dus pe David la Ploiesti? poate treceti pe la noi.
Si eu am tot fost la dentist.Inainte de sarcina nu aveam nicio carie iar la final 4. 
Am terminat cu cariile insa....
Chiar vroiam sa va intreb daca voi folositi ceva de albire a dintilor.
Eu mi-am facut si un detartraj, iar la vreo 2 ore am baut o cafea. Mare greseala, sunt mai galbeni ca inainte. 
mychydutza spune:
http://tastelikepizza.com/item/2010/11/france-got-talent---frog-man
si eu abia pot sa ma aplec sa-mi ating varfurile de la degetele de la picioare![]()
![]()
![]()
xerxe2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ddanagh Dar la cat mi-am dorit sa pape san, nici nu imi pun problema sa nu o faca, macar pana la 6-7 luni, sa trecem de iarna asta cu toti virusii ei. un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010) |

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 20+