Strumfi de iulie-august 2007(205)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

xerxe, felicitari pt serbare....si scuza-ma dar cand l-am vazut pe mos m-a bufnit rasu.....zici ca e dupa o noapte de petrecere cu Jonny Umblaretzu alias www.packaging-gateway.com/projects/diageobottling/diageobottling5.html" target="_blank">Jonny Walker, ca tot ma intrebai despre el
oare cine i-o fi dat creionul dermatograf?

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Tipul era actor de la teatru, a spus multe poezii, a cantat, dar chiar parea ametit, recunosc.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

sa va pun poze si de la serbarea noastra, am pus doar dintre cele in care apare David, nu si cele in care apar numai ceilalti copilasi:

http://picasaweb.google.com/gabriela.olaru2007/MosCraciunSerbare#

va rog sa observati, printre pozele dinspre final, "cadouasul" tipic romanului, care crede ca impresioneaza cu ambalajul si cu marimea .
(apropo, "cadoul" s-a facut praf inainte de a apuca eu sa-i pun baterii. dar cioco a fost buna ).

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

frumoase pozele de la serbari

eu la serbare la Mara am facut doar vreo 3 poze, nici na-aveam ce sa pozez ca nu s-a miscat de pe scaun ... inca nici nu le-am descarcat

editez pentru ca am trimis mesajul inainte sa-l termin

anul acesta nu ne-au cerut bani pentru cadoul de la mos, chiar ma miram, ca la serbare sa constat ca virgula cadourile au fost sponsorizate de un deputat local , o plasa de dulciuri dar si un calendar cu poza deputatului ... si nu stiam de ce a venit un cameraman sa filmeze serbarea ... mie nu mi-ar fi trecut prin cap sa fac propaganda la serbare la gradinita, se pare ca eu traiesc intr-o alta lume, sunt mai naiva, asa ...

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Karli pupici tie si mai ales Adelutei, esti tare dulce cum te’ai gandit la fiecare dintre noi si ne’ai lasat cate o vorba buna ! Iti doresc sa petreceti un Craciun si Revelion cum il doriti, si dantuiala sa face si in familie !
Noi asteptam cu interes vacanta, mai am 2 zile, da’ nu mai am rabadare deloc!!! Azi avem petrecerea de Craciun la servici, ne’am organizat o cina la un restaurant latino cu muzica/dans…sa ne eliminam frustrarile profesionale din timpul anului…
Un stiu daca v’am spus deja ce facem de Sarbatori, de Craciun suntem acasa, iar dupa Craciun plecam la munte si sper sa fie cum descria Karli: zapada, sanius, soba, miros de brad ….. Plecam cu 2 familii, dintre care una cu o fetita in clasa cu Emily deci va avea o partenera de joaca in afara de noi.
Simo felicitari pentru bb2! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Si noi tot cu in singur copilas deci ma alatur Karli, Michy, Musso,Lulu…sigur mai suntem cateva… Eu l’am programat pe bb 2 la anul incepand cu luna martie…mai exact. Sper sa imi reuseasca repede ca la Emily…
Anto, drum bun spre casa!
Nico ma bucur tare mult ca i’au iesit bine analizele lui Alex!
Xerxe, cum a fost primita vesta bb2 la serviciul tau ? Ma bucur ca v’ati simtit bine la serbare!
Luna, am vazut aseara pozele cu steluta, foarte frumosi copilasii ! Mai lasa si tu munca pe ultima suta de metri, vino si povesteste’ne cum e…!!! Eu sunt deja in stand by de saptamana trecuta, nu mai pot sa imi mai concentrez neuronul sa munceasca …

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

si o urare de sarbatori

_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Xerxe, cum a fost primita vesta bb2 la serviciul tau ? Ma bucur ca v’ati simtit bine la serbare!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Ma credeti ca nu am spus? Aveam 3 fete in birou, care intre timp au fost transferate in alte birouri, dintre care una gravida...ele se prinsesera de faza, dar nu au zis nimic altora. Ceilalti colegi nu au bagat nimic de seama si nu m-au intrebat nimic. Seful a facut ceva comentarii malitioase cand a aflat de colega mea, de genul: poate zici si tu ca esti gravida...
Sotul lucreaza cu mine in unitate si mi-a zis si el sa nu aruncam inca bomba...si l-am ascultat ca el e in echipa de manageriat si stie mai multe amanunte despre posibile, viitoare sau discutate chiar permutari prin birouri. Eu sunt foarte multumita de activitatea pe care o fac, de colegi, chiar si de sef, care ma lasa sa ma dezvolt profesional, spre deosebire de fostul sef care s-a pensionat.
Ca sa va spun sincer, mi-am dorit sa prind toate delegatiile in care am fost in ultima luna (la Olanesti de exemplu, la o sedinta cu cei de la minister), mi-am dorit sa imi continui munca in acelasi stil, fara sa aud comentarii de orice fel sau chiar discriminari...nu stiu daca ma intelegeti...Eu sunt foarte implicata la serviciu si repet, imi place mult ce fac si chiar pot demonstra oricui ca nu toti bugetariide la stat "stau".
Sotul mi-a zis ieri ca pot sa spun...dar acum ca am liber de la el...incep sa ma gandesc cum sa arunc vestea, cand anume, ca sa cumpar cate ceva sa servesc colegii, dar cred ca o las pe luni, cand e ziua de nastere a sefului. Ii arunc bomba ca pe un cadou de ziua lui. Nu o sa ii pice bine, mai ales dupa recenta reducere de personal la care din 11 oameni am ramas 6, iar un coleg se pensioneaza in martie ...sa intru si eu in concediu il lasa tare descoperit, daca posturile raman blocate. Nu as vrea la momentul asta sa fiu sef, il inteleg cumva, dar asta e totusi....mi-am dorit un al doilea copil ca sa aiba Razvan un sprijin si la bine si la greu, cum am eu....suntem 4 frati.
V-am innebunit de cap....

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 20+

Mergi la inceput

Elena, nu ne-ai innebunit

la mine a fost tot un fel de "bomba", cand m-am intors la servici din CIC si le-am spus colegilor ca nu voi sta la servici mai mult de 4 luni, ca sunt iar insarcinata ... n-au fost probleme au fost foarte intelegatori ... cand a facut Mara doi ani si m-am intors la servici m-au intrebat direct daca nu le mai fac o surpriza

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

vivela, in poza asta e Mara? http://picasaweb.google.com/gabriela.olaru2007/MosCraciunSerbare#5553046456374986258

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna dimineata
nici eu nu intentionez sa-l las "singur" pe mihnea dar bb 2 mai are de asteptat..eu nu stiu de ce,dar imi doresc trei copii,tot timpul spun "ce mi-s doi ce mi-s trei" dar imi dau seama ca e greu din punct de vedere a ceea ce ai de oferit,as vrea sa le ofer la toti un start in viata si nu stiu daca as putea iar sa-i discriminez nu se pune problema,asa ca probabil ca voi ramane la 2
elena,sa se intample totul usor si sa nu ai parte de comentarii malitioase.
mada,succes,sa fie exact cum va doriti.

ma duc sa vad poze apoi la un exudat nazal cu fii-miu.

Mergi la inceput