Strumfi de iulie-august 2007(205)
Raspunsuri - Pagina 16
monicabo spune:
Salut!
Ce faceti, ati luat pauza, nu mai scrie nimeni nimic?
Mychy, cum e Andrei?
Carla, ma bucur ca sunteti mai bine cu totii
. Extraordinara Sabina cum a tinut ea minte de serbare si cum a vrut cu tot dinadinsul sa mearga.
Vivela, ce face Damian? A dormit ceva mai mult? Si david? E la bunci sau inca nu?
Ioana, frumos sa va colinde copiii
Simo78, felicitari pt sarcina! Sa ne tii mai curent! Matei ce face, ne povestesti despre el? Vii asa, dai bomba si fugi??
Snowbunny, cum merge treaba la salon? Prin Regina Maria ati mai fost? Nu stiu daca am apucat sa-si zic atunci cand ne-am intalnit, ma rog, dupa aceea, ca-mi pare rau ca nu am putut vorbi mai mult, tregeau fetele de mine in toate directiile, si in nici un caz in directia voastra! Ce face Alex? Cum e cu urechiusele?
Violeta, ti-am urmarit interviul, esti de admirat pt tot ce faci! Se cunoaste ca pui suflet! Esti omul potrivit la locul potrivit! Mai continua actiunea turtita si dupa anul nou? Poate ajungeti si la noi
Noi suntem ok, maine ultima zi de gradi si pe urma vacanta.. Vom impodobi bradul si il asteptam pe Mosu'![]()

Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
mychydutza spune:
hellou....azi am stat acasa fara calculator.
Andrei e bine, n'a mai vomat.
Simo, asta da surpriza, felicitari si sarcina usoara.
Scriu de pe telefon....al treilea mesaj. Of, sper sa pot sa'l trimit.
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" 
CarlaV spune:
Hello, si la noi incepea sa iasa soarele. Analizele Sabinei sunt bune, doar ca se pare ca este la debutul unei viroze, doar nu degeaba am fost la serbare cu atatia bolnavi
. Zice ca o doare gatul si are niste muci, sper sa nu evolueze mai mult. Mi-a facut o alergie urata, banuiesc ca la ciocolata sau nuci/alune, este pe regim, plus ca a avut azi 5 scaune moi, prea seamana iar cu rotavirusul, nu are febra inca. Larisei i-am recoltat exsudat nazal si asteptam rezultatele, sper ca nu a luat pneumococcul.
Antoanela23 spune:
Buna seara dintre nameti,
Vio, bravo pentru intitiativa si interviu, jos palaria pentru asa dedicatie.
Mychy, pt greata la copii se poate da Motilium, supozitoare sau sirop. Aici Motilium pediatric se da numai cu reteta iar cel de adulti e la liber. Cel de adulti se gaseste si sub forma de pastilute care se topesc instant in gura si ne-a zis o data pediatra ca daca Victor vomita putem sa-i dam o jumatate de pastiluta. Slava Domnului, nu a fost nevoie, dar e bine de stiut. Sanatate lui Andrei.
Carla, multa sanatate in continuare Sabinei si voua, urata infectie a facut.
Nico, ma bucur ca i-au iesit analizele bune lui Alex, banuiesc numai ce-o fi fost in sufletul tau.
Dragele mele nu stiu daca mai apuc sa va scriu inainte sa plecam in vacanta ( sau sa venim, in functie de unde te uiti
) asa ca va urez de acum Sarbatori fericite si imbelsugate si un An Nou cu multa sanatate si bucurii.
Tineti-mi pumnii sa nu avem probleme la plecarea cu avionul, sper ca pana joi sa se regleze traficul aerian. Azi s-a inchis aeroportul din Brux ca nu mai avea lichid pentru degivrarea avioanelor, au aflat si astia ce "iarna nu-i ca vara", cum dau 5 cm de zapada cum intepeneste toata tara.
Pupici,
Antoanela23 spune:
Stiam eu ca am uitat ceva.
Simo, felicitari, sa fie intr-un ceas bun. Sarcina usoara si bebe sanatos. Mai scrie despre tine si Matei.
Simo78 spune:
Merci mult de felicitari 
Stefania, da..ce intamplare fericita sa fie tot strumfi. De iul-aug recunosc...e un pic planificat ![]()
Despre noi....Matei e foarte bine cu gadinita, o iubeste pe educatoare si asta ma bucura! Primul contact cu gradi a fost normal, plin de muci, tuse, dar nimic grav. Eu ocupata de dimineata pana seara, daca nu-s pe drumuri am de facut rapoarte si invers. Sper sa fiu ok cu sarcina, chiar mai ok decat la Matei cand am vomaaaaat de numa! Iar acum conditiile de munca nu imi permit ![]()
mami de Matei
28 iulie 2007 si
(DPN 26 august 2011)
karligutza spune:
ooohhh... Simooo felicitari!!! 

frumoasa veste ne-ai dat! Sarcina usoara si bebe sanatos va doresc si eu!
usor usor, raman singura pe aici cu un copil... mai e si mychy, dar parca vad ca maine poimaine ne anunta si mychy de vreun bb2! ![]()
Anto multumim de urari, si noi va dorim Sarbatori fericite! dar incotro in vacanta? ca eu nu m-am prins daca cumva ai scris. 
Luna tu ce mai faci? am vazut-o si eu pe Adelise la serbare... super fain organizarea de acolo! nota 10! si pentru fotografii la fel! sunt facute de tine pozele? ai talent!
stii ca aparem in Londra la sfarsit de ianuarie? avem belete' gata luate! cum a zis Adeluta la Serviciul PASAPOARTE "me'gem in engheza!" (in loc de Anglia) 
![]()
Jadi la voi cum fu' serbarea? a vrut DODO sa spuna vreo poezie? n-am mai apucat sa te intreb in privat! 
Nico cred ca ti-am mai zis sau doar m-am gandit, intr-adevar stiu ce ganduri iti trec prin cap cand esti trimis sa faci astfel de analize! am trecut si noi printr-un RMN cranian si a fost ingrozitor pentru mine ca mama! ufff... sper sa fie toate analizele bune!
Ioanaiub imi place "despre voi" ghetus, sanius, gerulet, banuiesc (,) ca aveti si o sobitza buna pe undeva pe acolo, altfel nu-mi iese mie peisajul perfect
... dar hopa ca nu mai aveti saniutza; daca vreti v-o dam pe a noastra ca la noi pana vine urmatoarea zapada... a inceput deja sa se topeasca ce-am avut! pupici si felicitari pentru indarjirea Marei cu poezia de la serbare! e bine ca si asta poate fi luata ca fiind un lucru pozitiv; stie ce vrea si e foarte hotarata!
Cristina, mami de Ingrid mai treci pe aici si ne mai povesteste pe larg despre ce mai faceti!

X-ray va pup si pe voi, am mai vazut si eu poze cu Elisa si am citit ca a fost si bolnavioara, sper ca v-ati mai revenit si ca acum sunteti sanatosi tun! cica sa mancam mere in AJUN de Craciun ca sa fim SANATOSI tot anul care vine!

ddanagh superba Dariuca la serbare! si acasa nu mai zic... imi place cum vorbeste ea acum... si ce dragut va tot critica ea in timp ce-si derula programul artistic pe scaunel! vrei s-o inveti tehnici de training? sau de ce ai urcat-o pe scaunel?
si bebe Eric e un dragalas.. n-are el nicio treaba, deocamdata e cuminte foc! se vede! 
Monicabo voi respectati intocmai programul de la gradi cu vacanta... ah, ce lene mi s-ar fi facut mie dupa serbarea, nu mai aveam chef de gradinita
; asa am facut si eu cu Adeluta, dar nu neaparat din motivele expuse de mine ca ea nu stie cum e cu "cheful dupa serbare"
dar daca tot am luat antibiotice pt.un timpan putin cam rosu, am zis 'pas' la gradi dupa serbare. Imi place cum prezinti tu lucrurile foarte obiectiv. In general vorbind.
Andicu ce mai faceti voi? Cum mai e Filip? Va pup si va urez si eu sarbatori fericite!
Claucia sanatate si voua.. imi place programul vostru de sarbatori in familie si din petrecere in petrecere!
ce m-as mai dantui si eu la vreo petrecere dar nu avem nici cand/cum/unde anul asta.
Cafera tu ce mai zici, ce mai faci? mai citesti pe aici? macar la Pasti si la Craciun cum s-ar zice
ce iti fac fetele? poate mai pui o poza doua cu amandoua! sigur sunt schimbate de cand nu le-am mai vazut! 
Kariris voi v-ati facut bine? ati fugit la curte la zapadutza?
Cristina, mami de Denis ne-ai povestit de serbare sau n-am citit eu? ![]()
Nikole ce mai faci draguta? te-am mai vazut pe facebook recent, dar doar in poze, fapte nu mai stiu nimic; te-ai obisnuit si cu fetita in casa?
Timi am citit ce-ai scris despre serbarea Sophiei dar nu stiu daca am apucat sa-ti si spun ca imi place de ea; seamana putin cu Adela la treaba cu "coafatul" caci si Adeluta in timp ce dansau/cantau pe acolo era mai mereu cu mana prin par, se aranja, imi facea cu mana mie, se mai dadea un pas inainte, se incrunta pe la vecinu' care o tragea de manecuta ca sa-i rupa din beteala ei cu buline
ce sa mai... ea in lumea ei, restul la serbare! ![]()
Valen mai povesteste-ne si aici despre Ines si Sarah. Tare imi place stilul lor!
Plus al tau de povestit ca parca le pui si sare si piper! ori poate n-ar fi rau sa faci un blog si pe tema asta ![]()
Alinutzaa mai ai felicitari handmade? sau anul acesta nu prea ai mai avut timp de ele? Ce-ti mai fac Toto
si Sisi?
il dai pe Tudor la gradi dupa Anul Nou sau de la primavara?
madabout pupici si tie si lui Emily. Am citit si retinut cum e pe la voi pe-acolo cu gradinita. Imi place. 
Carla sanatate multa va doresc si eu, ca vad ca de o perioada de timp va tineti lant cu bolile astea... aveti grija de voi si sa incepeti anul nou in forma!
Mychy sanatate si voua... lui Andrei i-ar prinde bine o cura de Vatra Dornei... sunt sigura ca acolo n-ar fi bolit cu nimic!
Stefania ma bucur sa citesc si despre voi si cand te-am auzit ca il tii pe Andre la somnul de pranz 3 ore afara mi-am amintit ce imi spunea o doamna (cand eram cu Adeluta pe holuri pe la policlinica noastra
) care are o fata in Suedia despre care mi-a povestit ca are si ea 2 copii de gradinita si ca la gradinita toti copiii dorm afara la somnul de pranz! efectiv ii scot afara sa doarma.... cum or avea amenajate spatiile ca sa nu-i ude (ploua/ninga) nu stiu, dar cert e ca acolo in tarile nordice (sau spre nord) se practica asta si la gradi... apoi te-am auzit si pe tine; cred ca e o practica buna dar la fel cred ca totusi e nevoie ca organismul sa se invete usor usor cu asta; eu una daca as dormi 3 ore respirand si doar -2/3 grade cred ca m-as trezi cu gatul in pioneze si cu muci la nas ![]()
no hai ca inchei aici postul ca nu prea mai seamana cu un post ci cu un postalion! ![]()
va pup si va doresc noapte buna!
zzzzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei 
are mama o fetita... are si un blog! 

_
ALAPTATUL HELPLINE
_
mychydutza spune:
neatza.....o cafea tare si dulce vrea cineva?
asa cum am zis si ieri, foarte pe scurt ca scriam de pe telefon si nu ma descurc, Andrei e bine, n-a mai vomat, a mancat deci nu-i cazul vreun virus sau altceva. in schimb pe mine m-a luat o raceala de zile mari, cu dureri de gat, cap, oase, muschi. tot tacamul. ieri m-am tratat babeste cu de toate, inclusiv cu niste jony umblaretul si vad ca azi parca-s mai bine.
anto, vacanta placuta daca nu ne mai auzim.
karli, stai calma ca o sa-ti tin eu companie, la mamici de un copil, ca altul nu mai fac. ![]()
![]()
...asta daca te satisface compania mea ![]()
noi de revelion mergem undeva cu niste amici, iar de craciun, dupa amiaza, la un botez la care insista sormea sa mergem(s-a intors in tara). acu am o dilema si o problema de constiinta: daca sa-l iau pe andrei sau nu!!!! daca il iau nu ma pot "bucura" de mare lucru ca tre sa stau dupa fundu lui, ca barbatamiu nu-i genu care sa se implice, daca nu-l iau parca am mustrari de constiinta. acu nu stiu ce ar intelege asta micu dintr-o patrecere unde se fumeaza si e muzica tare. parca vreau si un pic de spatiu pt mine, fara obligatii, si asta ma mustra la constiinta ![]()
![]()
........
of, mor de somn ...........
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" 
ioanaiub spune:
buna dimineata,
buna cafeluta ![]()
Mychy, nu stiu de care petrecere intrebi: de revelion sau de botez. eu as zice pas la botez, adica l-as lasa acasa, daca ai cu cine
, mai ales daca se si fumeaza acolo ... eu nu i-am prea dus pe copii la petreceri, doar asa, daca am mers la cineva acasa sau cand iesim la munte
. plus de asta copiii mei au un program de la care nu se abat, adica ei la pranz trebuie sa doarma, ca altfel nu "functioneaza"
de revelion suntem invitati la niste prieteni si mai merg si altii cu copii, ca n-au cu cine sa-i lase, asa ca ii luam si pe ai nostri, probabil o sa stam putin dupa miezul noptii sau ii culcam pe toti intr-o camera, ca in tabara
... in grupul nostru de prieteni foarte putini fumeaza, deci nu va fi fum ![]()
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
xerxe2005 spune:
Felicitari, Simo!
Mihaela, de ce esti asa de hotarata sa nu mai faci al doilea copil? Si ce e ala jony umblaretul...scuza-mi ingoranta?
Serbarea noastra a fost un succes, copii au fost foarte dezinvolti, veseli, dar si ascultatori. Face educatoarea cu ei un fel de militarie placuta....pe mine nu m-ar asculta Razvan cu atata buna dispozitie. De altfel toti copii o iubesc pe tanti Popa. Cealalta educatoare e mai tanara si mai frumoasa...dar tot tanti Popa e preferata lor.
Nu am poze foarte clare ca nu au vrut parintii sa stea jos pe scaunele, am stat toti in picioare, eu eram departe si cu zoomul la maxim ...asta e tot ce am putut obtine.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 20+