Strumfi de iulie-august 2007(205)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Dana, incep cu tine: ce haioasa daria!!!!!!!!!
Multumesc mult, fetele, snowbunny, monica, anto si toate, de fapt; sunteti foarte dulci si ma faceti sa ma simt minunat!

Mychy, o sa ma bata elena din cauza ta, probabil dar m-am hlizit cumplit la poza aia cu mosu' ionutz plimbaretu'; dar copilasii sunt dulci rau! ibidem pozele vivelei, chiar ce elegant si serios e david!
A, mychy, ca uitam: fara andrei, tata! Nu cred ca ii foloseste in mod deosebit sa mearga la o petrecere, mai ales daca se fumeaza. Te cred ca te mustra constiinta, da' mai bine sta frumos si se joaca acasa decat sa se plictiseasca si sa te oboseasca si pe tine, nu? Parerea mea!
Simo, pe mine m-a durut burta in primele saptamani de ma duceam ca dana sa verific, nu cumva...si io n-aveam alt copil pe care sa-l car prin brate. Iti tin pumnii sa te lase repede
Revin ca mi-e dor de laur

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Helou helou! Iaca si eu!

Recunosc ca nu am citit decat capitolul curent dar m-am pus la punct, sunteti ca o telenovela, recuperez repede chiar daca nu citesc tot .

Santate multa la toti copii, ma ingrozesc doar cand citesc, recunosc ca si noi am trecut prin diverse raceli, am lipsit de la gradi o saptamana in octombrie si inca una in noiembrie dar una peste alta zic ca a fost mai bine decat alte dati!

Dodo e gradinar exemplar, nu vorbeste decat intrebat, mananca absolut tot si incet si le dispera pe educatoare ca nu se ridica de la masa pana nu a inghitit si ultima frimitura. Nu ii place la gradi si acum plecam cu lacrimi mici in ochi, la gradi boceste un pic dar cere servetel sa isi stearga toate lacrimile si nu intra in clasa pana nu e tears free. A asteptat vacanta asta ca pe altceva si invariabil in fiecare seara ma intreba ce va face a doua zi, daca ii ziceam ca mergem la gradi se tanguia dar dimineata imi spunea ca e mare si ca merge la gradi.

La serbare nu am avut emotii, educatoarele vazandu-l mutulica nu i-au dat decat o poezie de 4 versuri si a spus-o tare si raspicat de s-a auzit pana in fundul salii de serbare. Serbarea a fost la gradi, avem in corpul nou o sala speciala, toti copii au venit insotiti de mame, bunici, vecine, etc asa ca eram in jur de 100 de persoane adulte. Noi am adus cadourile de acasa, le-am pus in pungi si nu i-am lasat sa le deschida decat acasa sau pe masina in cazul nostru. Acum sper ca s-au lamurit si educatoarele care e treaba cu copii, care au facut fata stresului si care nu si la vara poate vom avea ceva mai lung de spus

Partea proasta ca nu mai am bona, s-a operat si asa cum a deschis-o a si inchis-o, cancerul e avansat si nu se mai poate face nimic. Am trecut prin momente grele si probabil ca vom mai trece, Rodica ne este ca si orice persoana din familie, o vom ajuta cum vom putea. Apreciez ca a venit la serbare si apoi doua zile acasa la ei, are lacrimi in ochi cand vede copii iar astia mici nu inceteaza sa ii zica cat de mult o iubesc. Viata asta tare amara este pentru unii!

De sarbatori mergem la braila, am tocmit si un mos, inca nu am cumparat toate cadourile sper sa mai am timp sa termin cumparaturile. De revelion vom pleca undeva langa Sibiu, am fost acolo si de 1 decembrie si ne-am distrat excelent. Iar fata de septembrie cand Dodo inca mai statea lipit de mine, nu se juca decat cu mine de fata, de 1 decembrie si apoi ulterior la Mc la ziua unui coleg a lui Vlad, nu l-am vazut prea mult la ochi. Mi se pare un pas enorm pentru el si imi pare bine ca gradinita l-a schimbat in bine: se imbraca absolut singur, mananca singur toate mancarurile, nu ma mai anunta cand face kk sau pp si se spala singur inclusiv pe dinti (la sfatul Simonei le-am luat periute electrice si sunt tare incantati de ele)

Vlad e din ce in ce mai obraznic, refuza sa mai doarma la pranz uneori nu il lasa nici pe Dodo dar nu ma mai agit, ii culc mai devreme si am si eu timp de mine. Cu toate astea, singura cu ei, fara Rodica, imi este din ce in ce mai greu, alerg capiata sa ii duc la gradi apoi sa ii iau, nu ma incumet sa merg la cumparaturi cu ei ca ajung varza acasa. M-am apucat sa si gatesc macar in weekend dar nu as zice ca sunt fericita de mine, uneori mi-as lua campii dar zau nu intelege de ce

Sarbatori fericite si un An Nou bun!

peseu: araboaico, te felicit si aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele,

Xerxesi pe mine m-a durut burta pana la vreo 12 saptamani.

Jadi ma bucur sa te citesc dupa atata timp.

Simo am o prietena foarte buna din copilarie care sta in Dubai mereu ma gandesc la tine cand vorbesc cu ea. Are un baietel de 5 luni .

karli e adevarat cu dormitul afara. Andre si Catarina au dormit afara de la 10 zile. Azi am vrut sa il culc in casa pe Andre ca e racit si aseara mi-a facut febra. Era mort de somn si nu vroia sa doarma. Cum l-am svos afara a dormit 3,5 ore neintors. Eu am un londou in care pot dormipana la3 ani. Catarina si acum ar vrea sa doarma in el ;)

Noapte buna copii ;)

O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Buna dimi!

O arabeasca...poate va era dor.

jadi ma bucur ca am avut succes la dodolini cu periutele. Nu mai zi de Tudor ca e mutulica...Matei e vorbulica, dar la serbare nu si-a spus decat poezia lui, la cantecele era foarte preocupat cu sapatul in nas. Parca are aur dom'le!

stefania din pacate eu doar in vizita...m-as muta si maine!!!!

P.S....daca tot i-ati fost alaturi din studentie..in sfarsit sotul e rezident pe uro

mami de Matei 28 iulie 2007 si (DPN 26 august 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata,

buna cafeluta ai dat, Simo ... felicitari sotului pentru rezidentiat

noi am fost ieri la un "scurt" shopping, ca sotul era suparat ca n-au copiii sanie ... pai pentru ce? ca la noi e primavara ... daca o tine tot asa cu caldura asta de Craciun cred ca o sa avem noroaie
in rest activitatile obisnuite, copiii sunt acasa cu soacra-mea, eu cu ultimele pregatiri ... astazi sper sa reuseasca sotul sa ne aduca bradul in casa, ca deja sunt nelinistiti copiii, ca daca n-avem brad nu vine mosul

Lulu, frumoasa petrecerea, ce s-au mai distrat copiii

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Simona, eu la sarcina asta am avut dureri de burta destul de serioase pana pe la 12 saptamani, cum spunea Stefania, combinate cu greturi, care m-au lasat pe la 16 saptamani.
De atunci pana acum mi-a fost foarte bine, slava Domnului.
A inceput cocuta sa miste seara mai ales, destul de serios. Eu recunosc, nu circul foarte mult, stau 8 ore la calculator, acasa fac mancare si cam atat, doar in weekened stau mai mult in picioare pentru curatenia saptamanala, deci pot spune ca involuntar ma protejez.
Razvan ma pupa pe burtica si striga in fiecare seara la cocuta si ii spune:"coca, coca.... nani, nani pui, 'a mare!" adica sa faca nani ca sa creasca mare.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Elena ce tare e Razvan! si el are grija de bebe

Nu ma mai doare nimic...nush de ce m-am panicat, ca nu-s de obicei tocmai slaba de inger...ma ingrijoreaza cred mai mult faptul ca nu-s acasa...

mami de Matei 28 iulie 2007 si (DPN 26 august 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Sa avem UN CAPITOL NOU numai cu vesti bune!

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput