Strumfi de iulie-august 2007(205)
Raspunsuri - Pagina 15
Simo78 spune:
Vio merci de raspuns...din ce "isi aminteste baba" parca e o adeverinta tip semnata si parafata de dr gineco, dr de fam si seful direct?
mami de Matei 28 iulie 2007 si (DPN 26 august 2011)
CarlaV spune:
Vio, te-am vazut machiata de zi si mi-ai placut, nu te mai speria degeaba. Inregistrari cu mine am putine, doar dupa ce l-am cunoscut pe sotul meu, ca el avea video, eu nu . Trebuie sa dezgrop casetele si sa vad cum fac sa le pun in format digital.
Simo78 spune:
ok! am gasit modelul cu pricina si ma bucur de neuronul meu inca functionabil
mami de Matei 28 iulie 2007 si (DPN 26 august 2011)
ioanaiub spune:
buna dimineata
va las o cafeluta fierbinte, la -14 grade ... astazi cred ca nu fac prea multi purici pe aici, daca nu repara astia sigurantele ca de o ora suntem fara curent si implicit fara caldura , cladire moderna cu pereti de plastic , bate vantul ca afara
ieri ne-am pregatit sa mergem la saniat si cand sa iesim ia sania de unde nu-i, ne-a furat-o din fata usii ... acum cam banui eu pe cineva, asa se intampla cand iti faci pomana si mai ajuti pe unii necajiti, te mai ajuta si ei
am citit din urma dar n-am retinut mare lucru, neuronul mi-a inghetat ... am retinut totusi ca avem o graviduta, felicitari Simo ... a, si am mai "percutat" la intrebarea Mychysoarei despre dolce gusto, astept sa treaca sarbatorile, sa vad cum ies cu "finantele" si mi-as lua si eu unul, ca doar de sf. ion e ziua mea ... eu am ochit pe choicebrand, mai ieftin ... aseara am fost la niste prieteni si lor le-a adus mosul un philips senseo, cu pad-uri, nu m-am rabdat sa nu gust o cafeluta, desi era tarziu
hai ca s-a facut lumina ... poate se si incalzeste
sanatate bolnaviorilor
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
musso17 spune:
neatza
o cafea dulce???doreste careva??
si eu imi doresc chestia aia de facut cafea,am vazut-o in carff la 290 de ron..sunt asa dragute!
lulu77 spune:
Mneatza...wow cat ati scris, ce harnicutzute ati fost. am de recuperat destul.
Ioana, -14 grade ?Brrrrrr..si noi ne plangem de 0-2 grade.
Simo, faci o instiintare catre dep HR prin care anunti starea ta de graviditate si atasezi o adeverinta medicala.
Noi, mamicile din Cta, impreuna cu copii azi il asteptam pe Mosu'...vine dupa amiaza.Avem organizata o intalnire cu Mos Craciun, etc intre 17-20.Abia astept.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
bazar umanitar
ioanaiub spune:
Alina, sa aveti un Mos bogat astazi
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
stefania_97 spune:
Neata fetele,
Simo felicitari!! Inca un strumf in august sarcina usoara si bebe sanatos tun
O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10